کالیفرنیا کانون شیوع کرونا در آمریکا؛ بحران ویروسی در میان بی خانمان ها و آوارگان
به گزارش گروه بین الملل ؛ ایالت کالیفرنیا در حالی با بحران افراد بی خانمان و کارتن خواب دست به گریبان است که شیوع ویروس کرونا در میان این گروه از افراد که شب را در خیابانها سپری میکنند، نگرانیها را در آمریکا تشدید کرده و بار دیگر زنگ هشدار را برای مقام های این کشور به صدادرآورده است.
اورژانس مرکز پزشکی UC Davis، کالیفرنیا، اغلب پر از بیماران بی خانمان است؛ سیستم ایمنی این افراد به دلیل زندگی کردن در کنار رودخانه ها و پیاده روهای کثیف، در برابر بیماری عفونی ضعیف و به شدت آسیب پذیر است.
همچنین احتمال شیوع ویروس کووید ۱۹ در میان جمعیت بی خانمانها در شهر «ساکرامنتو» و کالیفرنیا نگرانی مقام های بهداشتی آمریکا را افزایش داده است.
روز پنجشنبه گذشته، یک دانش آموز در این اورژانس پس از آنکه علائم خفیف ویروس کرونا در بدنش تایید شد وارد قرنطینه شد؛ روز جمعه نیز دومین مورد فرد مبتلا به کرونا ویروس در شهر ساکرامنتو، پایتخت کالیفرنیا تایید شد؛ و در نهایت در روز شنبه ویروس کرونا نخستین قربانی خود را در شهر واشنگتن گرفت.
مدیر سازمان خدمات بهداشتی و درمانی شهر ساکرامنتو به همراه گروه دیگر از همکاران خود بر این باورند که بی خانمان های کالیفرنیا که شمار آنها روندی صعودی طی سالهای اخیر به خود گرفته، خطر جدی برای شیوع ویورس کرونا به وجود میآورند؛ اگرچه این ویروس هنوز در آمریکا رشد چشمگیری از خود نشان نداده است، اما افراد بی خانمان به دلایل متعددی میتوانند در برابر شیوع سریع این ویروس و شدت موارد ابتلا آسیب پذیر باشند.
در واقع نکته قابل تامل آن است که افراد بی خانمان که در اماکن عمومی زندگی میکنند نمیتوانند نکات بهداشتی مانند شستن دستها را رعایت کنند؛ آنها همچنین ممکن است به دلیل بیماریها که از مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی گرفتار هستند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری عفونی شدید مانند کرونا ویروس باشند.
علاوه بر آن، افراد بی خانمان به دلیل آنکه اغلب نقل مکان میکنند و نمیتوانند مخارج پزشکی و درمانی را متحمل شوند احتمال آنکه این ویروس را سریعتر انتقال دهند بسیار زیاد است.
به گزارش لس آنجلس تایمز، با مد نظر داشتن این موضوع که شمار قابل توجهی از مردم در خیابان های کالیفرنیا زندگی میکنند مقامات بهداشت عمومی این ایالت با بحران پیچیده مدیریت یک بیماری همه گیر در دل بحران دیگری با نام «بی خانمانی» رو به رو شدند.
یکی از محققان مرکز علوم بهداشت جهانی که برای افراد بی خانمان نیز فعالیت میکند، میگوید اگر ویروس کووید ۱۹ که قدرت انتقال بالایی دارد به جامعه کارتن خوابها و بی خانمان رخنه کند، خطری است که سرعت رشد آن بسیار است، حتی برای افرادی که در اقامتگاه های موقت زندگی میکنند.
بحران بی خانمانی و کارتن خوابی در شهرهای ساحلی غرب آمریکا در حال حاضر توجه رسانه ها را به خود جلب کرده است. آمارها نشان میدهد که در خیابانهای کالیفرنیا، اورگان و واشنگتن ۱۶۶ هزار و ۷۵۱ بی خانمان زندگی میکنند.