سیر صعودی ابتلا به کرونا در اروپا و آمریکا؛ «این ویروس به میان جمعیت آمریکا راه یافته است»
به گزارش گروه بین الملل ، سیر صعودی روند ابتلا به «کووید-۱۹» و نیز افزایش شمار تلفات ناشی از آن در اروپا و آمریکا به موازات ناکامی سیستم های پزشکی و بهداشتی این دولت ها در مقابله با این موضوع سبب تشدید نگرانی ها در کشورهای مبتلا به شده است.
براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، تاکنون ۵۳ کشور در سراسر جهان با شیوع این ویروس مواجه شده اند که ۲۶ مورد از آن ها کشورهای واقع در دو قاره آمریکا و اروپا بوده اند.
ایتالیا با دست کم ۱۱۲۸ مورد ابتلا به کووید-۱۹ و ۲۹ مورد تلفات در صدر قرار دارد و پس از آن فرانسه با دست کم ۱۰۰ مورد ابتلا و ۲ مورد تلفات، آمریکا با دست کم ۶۲ مورد ابتلا و یک مورد تلفات، آلمان با ۵۷ مورد ابتلا، اسپانیا با ۴۶ مورد ابتلا، اتریش با ۲۴ مورد ابتلا و انگلیس با ۳۳مورد ابتلا و یک مورد تلفات قرار دارند.
کانادا، سوئد، سوئیس، کرواسی، نروژ، هلند، یونان، فنلاند، رومانی، دانمارک، اکوادور، بلاروس، بلژیک، برزیل، استونی، لتونی، ایسلند، ایرلند و نیوزیلند از دیگر کشورهای اروپایی و آمریکایی هستند که درگیر بیماری کرونا هستند.
کمبود ماسک، مواد بهداشتی و ضد عفونی کننده به موازات افزایش شمار مبتلایان به کووید-۱۹ در کشورهای مذکور تشدید نگرانی ها از ناکامی دولت در مقابله با این بحران را در پی داشته و سبب هجوم مردم به فروشگاه ها و داروخانه ها شده است.
به گزارش گاردین، پزشکان انگلیسی می گویند «دولت برای مقابله با کرونا هیچ ایده ای ندارد و شکست خورده است.»
پزشکان انگلیسی ضمن نادرست و شکست خورده دانستن رویکرد دولت و وزارت بهداشت این کشور در مقابل کووید-۱۹ در مورد نحوه مدیریت بیماران مبتلا و نیز افراد مشکوک به ابتلا به کرونا ابراز نگرانی کردند.
یک پزشک انگلیسی در گفت و گو با گاردین می گوید «برخورد وزارت بهداشت با این بیماری مسخره و سهل انگارانه بوده است.»
از آمریکا نیز خبر می رسد که با وجود اعلام وضعیت اضطراری در برخی از ایالت ها به دلیل شیوع کووید-۱۹، اختلاف نظرها میان «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا و مقام های دیگر اعم از سیاسی یا پزشکی در مورد میزان مخاطره آمیز بودن کرونا ادامه دارد.
در حالی که سی ان ان گزارش داده «سیر ابتلا به کووید-۱۹ در آمریکا صعودی است»، ترامپ بر موضع خود مبنی بر کم خطر بودن کرونا تاکید دارد؛ موضعی که از سوی «نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا «خجالت آور» توصیف شد.
یک متخصص بیماری های عفونی در ایالت «کالیفرنیا» با اشاره به تشخیص مواردی از ابتلا به کووید-۱۹«بدون منشا مشخص در این ایالت» می گوید «این بیماری و ویروس به میان جمعیت آمریکا راه یافته و هنوز شمار دقیقی از مبتلایان یا ناقلان وجود ندارد.»
شیوع کووید -۱۹ در آمریکا که ۲۸ میلیون نفر از جمعیتش فاقد بیمه درمانی هستند، فاجعه بار خواهد بود.