برخی اقدامات حوزه‌های علمیه خواهران پس از انقلاب

15:03 - 09 فروردين 1399
کد خبر: ۶۰۱۲۴۸
حوزه‌های علمیه خواهران پس از انقلاب اسلامی، اقدامات فراوانی داشته است از جمله؛ اعزام مبلغان از سال ۸۳ تا ۹۵ به دانشگاه‌ها ۱۶ هزار و ۷۵۵ نفر و به مدارس ۷۸ هزار و ۶۰۸ نفر و به مجامع عمومی ۲۲۸ هزار و ۲۰۲ نفر و به ستاد اقامه نماز ۴۲۱ هزار و ۸۸۳ نفر و به مراکز مختلف ۷۴۴ هزار و ۹۴۸ نفر.
برخی اقدامات حوزه‌های علمیه خواهران پس از انقلابگروه سیاسی ؛  ۱۵ بُرش از کتاب «کارنمای ۴ دهه تلاش در حوزه زنان و خانواده» که به همت «سیده فاطمه محبی» و «شهربانو پاپی نژاد» گردآوری و تنظیم شده است؛ هم‌زمان با آغاز بهاری دیگر در عمر با برکت انقلاب اسلامی، بازخوانی می‌شود.

گوشه‌ای از اقدامات حوزه‌های علمیه خواهران در طول ۴۱ سال گذشته
 
در سال ۱۳۹۷، تعداد بیش از ۸۰ هزار طلبه زن مروج شعائر اسلامی در کشور وجود دارند.

از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶ در مجموع از ۴۲ هزار و ۲۲۷ مدرک تحصیلی در حوزه علمیه خواهران صادر شده که ۱ هزار و ۹۱۰ مدرک در سطح یک ۳۹ هزار و ۱۶۶ مدرک در سطح دو و ۱ هزار ۱۵۱ مدرک در سطح سه حوزه بوده است.

به منظور ایجاد بستر مناسب برای مهارت افزایی طلاب خواهر مقاطع عمومی و عالی، تشکل‌های پژوهشی طلاب تحت عناوین کانون‌های پژوهشی در مدارس علمیه مقطع عمومی (سطح دو)، انجمن‌های پژوهشی (سطح سه) و هسته‌های پژوهشی برای فارغ التحصیلان این دو مقطع و نیز برای اساتید راه‌اندازی شده است.

تعداد کل مدارس علمیه خواهران تا سال ۱۳۹۷ حدد ۴۴۲ واحد است که ۳۷۸ واحد در مقطع عمومی و ۵۸ واحد در مقطع عالی و ۶ هزار مقطع تحصیلی هستند.

طلاب شاغل به تحصیل در سال ۱۳۹۷ در مجموع در تمام مقاطع به صورت حضوری ۵۰ هزار و ۶۷۵ و به صورت نیمه حضوری ۲ هزار و ۴۴۵ و به صورت غیر حضوری ۲ هزار و ۸۲۸ نفر می‌باشند.
 
بیشتر بخوانید: 
حضور بیش از ۱۰۰ هزار طلبه زن در حوزه دین و پژوهش یکی از ارمغان‌های جمهوری اسلامی است

اعزام مبلغان از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۹۵ به دانشگاه‌ها ۱۶ هزار و ۷۵۵ نفر و به مدارس آموزش وپرورش ۷۸ هزار و ۶۰۸ نفر و به مجامع عمومی ۲۲۸ هزار و ۲۰۲ نفر و به ستاد اقامه نماز ۴۲۱ هزار و ۸۸۳ نفر و به مراکز مختلف ۷۴۴ هزار و ۹۴۸ نفر بوده است.

تاسیس جامعه خیرین حوزه‌های علمیه خواهران در سراسر کشور

در سال ۱۳۹۶ از مجموع ۱ هزار و ۱۶۶ نفر خواهران طلبه حافظان قرآن کریم و روایات ۴۰ نفر موفق به حفظ کل قرآن کریم، ۳۶ نفر موفق به حفظ ۲۰ جزء، ۴۷ نفر موفق به حفظ ۱۵ جزء، ۳۶۹ نفر موفق به حفظ ۱۰ جزء و ۶۷۴ نفر موفق به حفظ موضوعی (آیات و روایات) شده اند.

طی سال‌های ۱۳۹۶- ۱۳۹۲ از مجموع ۴۲ هزار و ۳۰۸ نفر خواهران شرکت کننده در جشنواره سراسری قرآن و عترت ۲۰ هزار و ۵۵۹ نفر در رشته قرائت قرآن کریم، ۵ هزار و ۷۷۵ نفر در رشته حفظ موضوعی، ۲ هزار و ۵۲۳ نفر در رشته حفظ ترتیبی، ۱۲ هزار و ۴۱۷ نفر در رشته تفسیر قرآن کریم و ۱ هزار و ۳۴ نفر در رشته ادبی، هنری و آثار پژوهشی، داوطلب و شرکت کننده بوده اند.

طی سال‌های ۹۶-۹۲ در مسابقه حفظ موضوعی قرآن ونهج البلاغه در نهایت ۵۰ نفر از خواهران برگزیده نهایی کشوری بوده اند.

 طی سال‌های ۹۶- ۹۲ در نهایت ۷۴ نفر برگزیده نهایی کشوری مسابقه تفسیر قرآن کریم بوده اند.

 در مجموع ۲۹ هزار و ۳۶۰ پایان نامه انجام شده است که از این میان، ۲۷ هزار و ۶۹۴ پایان نامه‌های (سطح دو) ۱ هزار و ۶۶۰ پایان نامه‌های (سطح سه) و ۶ رساله علمی (سطح چهار) بوده است.

 در مجموع از ۷۱ آثار قرآنی (سرمه سعادت) منتشر شده، ۳۳ اثر متعلق به سال ۱۳۹۴، ۱۷ اثر متعلق به سال ۱۳۹۵ و ۲۱ اثر متعلق به سال ۱۳۹۶ بوده است.
 
انتهای پیام/ 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *