صبر، ولایتمداری و فداکاری حضرت امالبنین(س)؛ الگوی مادران و همسران شهدا
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: حضرت امالبنینالبنین (س) صبر بینظیر، ولایتمداری و فداکاری بیاندازهای داشته است و به همین دلیل الگوی همسران و مادران شهدا در زمان ما شدهاند.
خبرگزاری میزان -
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی یادآورشد: چنانچه در دوره کنونی هم شاهد بودیم، مادران شهید خدمت امام راحل رسیده و خبر شهادت چهار فرزندشان را به ایشان میدادند و وقتی اشک در چشمان امام راحل، حلقه میزد آنها میگفتند من ۴ فرزند خود را فدا کردم که اشک شما را نبینم.
فاطمه آلیا با اشاره به سالروز وفات حضرت «ام البنین سلاماللهعلیها» که به نام روز تکریم مادران و همسران شهدا نامگذاری شده است، گفت: اسم حضرت امالبنین(س) فاطمه دختر حضام از قبیله بنی کلاب بود که از خانوادهای بسیار اصیل و شجاع در زمان پیغمبر اسلام بودند.
وی ادامه داد: اتفاقاً علت اینکه امام علی (ع) بعد از شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) تصمیم به ازدواج با ایشان گرفتند، برای این بود که به حضرت عقیل سپردند خانمی شجاع، اصیل و دلاور برای من در نظر بگیرید که فرزندان شجاعی برای من تربیت کنند؛ لذا خانم امالبنین (س) که فاضله، شاعر، ادیب و شجاع بودند، برای این منظور در نظر گرفته شدند.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ایشان طبق آیه قرآن که خداوند فرمان به مَوَدَّت اهل بیت علیهمالسلام داده است، محبت به فرزندان امام علی(ع) را فریضه واجب بر خود میدانستند و به همین خاطر همه فرزندان خود را در زمان واقعه کربلا به یاری امام حسین(ع) فرستادند.
وی افزود: وقتی اخبار کربلا و خبر شهادت پسرشان را به ایشان میدادند، این بانوی مکرمه در جواب می فرمودند، از حسین چه خبر؟ تا وقتی هر ۴ پسرش شهید شدند، ایشان گفتند، اینها فدای امامشان شدند. این نشان میدهد حضرت امالبنین تا چه حد ولایتمدار بودند. نگفتند فدای برادرشان شدند، گفتند فدای امامشان شدند.
آلیا اضافه کرد: اما وقتی خبر شهادت امام حسین (ع) را برایش آوردند، چون ایشان را امام خود میدانست، گفت: بند بنددلم پاره شد؛ اینها نشانههایی از ولایتمداری این خانم بزرگوار است.
وی تاکید کرد: حضرت امالبنین(س) توجه زیادی به رویدادهای سیاسی زمان خود داشته و اهل تحلیل وقایع بودند و چون ادیب و شاعر نیز بودند با استفاده از زبان هنر و مرثیه بعد از واقعه عاشورا توانستند این واقعه را زنده نگه دارند و نهضت حسینی را احیا کنند.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی یادآورشد: چنانچه در دوره کنونی هم شاهد بودیم، مادران شهید خدمت امام راحل رسیده و خبر شهادت چهار فرزندشان را به ایشان میدادند و وقتی اشک در چشمان امام راحل، حلقه میزد آنها میگفتند من ۴ فرزند خود را فدا کردم که اشک شما را نبینم.
وی گفت: هم اکنون نیز که رهبر معظم انقلاب با مادران شهدا دیدار میکنند، همه این بزرگواران این دید را دارند که فرزندان شان برای پایداری دین اسلام و حفظ نظام و انقلاب جنگیدند. چنانچه مقام معظم رهبری در اشاره به جایگاه مادران شهدا فرمودهاند؛ مقاومت، عظمت و بزرگی مادران شهدا از پدران آنها خیلی بیشتر است، زیرا این مادران بودند که این فرزندان را بزرگ کرده و به جبهه میفرستند.
آلیا با بیان اینکه صبوری همسران شهدا نیز از ویژگیهای به ارث برده شده آنان از حضرت امالبنین (س) است، افزود: این حضرت، صبر بینظیر، ولایتمداری و فداکاری بیاندازهای داشته است و به همین دلیل الگوی همسران و مادران شهدا در زمان ما شدهاند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *