سیلی حیثیتی سپاه هیبت بادکنکی آمریکا را درهم کوبید/ حاج قاسم قبل از جنگ به دنبال صلح بود/ انتخابات شاهکلید حل مشکلات داخلی و خارجی است/ بگذاریم همدلی جامعه حفظ شود
عضو مجمع نمایندگان کرمان میگوید سیلی حیثیتی سپاه با حمله به پایگاه عینالاسد، هیبت بادکنکی آمریکا را در بین دولتها و کشورهای دنیا - به خصوص منطقه - درهم کوبید چرا که برخی کشورهای منطقه سرمست از حمایت آمریکا بودند و زیر چتر آمریکا احساس پناه میکردند و گاهی هم کُرکُری میخواندند.
خبرگزاری میزان -
امیریخامکانی: به اعتقاد بنده حضور پر رنگ مردم در انتخابات شاه کلید حل مشکلات داخلی و مقابله با توطئههای دشمنان است. مجلس و دولت و در کل قوای سه گانه باید در چارچوب سیاست کلی نظام، سیاستهای اقتصاد مقاومتی و سیاستهای گام دوم انقلاب که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ و یا اعلام شده تلاش کنند. قطعاً سیاستهای بازدارنده در بُعد نظامی و مقاوم نمودن اقتصاد کشور در برابر حملههای اقتصادی دشمنان باید منجر به تقویت توان نظامی و اقتصادی کشور شود.
گروه سیاسی ؛ «پاسخ سپاه به هیبت بادکنکی آمریکا، سرمستی کشورهای منطقه را از سرشان پراند». دکتری فیزیک دارد و اهل معادله. میگوید پاسخ سپاه معادلات منطقه را تغیر داد. همشهری حاج قاسم عزیز است و تاکید دارد سردار میتواند الگویی اجتماعی و فرهنگی شود.حرف از شجاعت سردار دلها که میشود صریح عنوان میکند؛ سردار برخلاف عرف کلاسیک، قبل از جنگ به دنبال صلح بود. در آخر حرف مجلس را با حضور مردم گره میزند و تاکید دارد اگر کسی واقعا دلسوز نظام باشد، باید قبل از رأی دادن به نامزد دلخواهش پای صندوق رأی حاضر شود چرا که این فرآیند شاه کلید حل مشکلات اقتصادی است؛ کلیدی دیگر است ..
این نواری از اظهارت حسین امیریخامکانی نماینده «مردم شریف زرند و کوهبنان» در مجالس ششم، هفتم، هشتم، نهم و دهم و عضو «کمیسیون انرژی» است. متن کامل آن را در ادامه میخوانید:
ضایــــعه تــــرور
میزان: آقای دکتر پیرو ترور وحشیانه قهرمان ملی کشورمان - حاج قاسم عزیز - وارد عصر جدیدی شدیم که در این عصر معادلات سیاست خارجی ایران در حوزه منطقهای و حتی بینالمللی تغییر یافته است و از طرفی شاهد جهش حرکتی در گام دوم انقلاب - که در آستانه سالروز ابلاغ آن قرار داریم - هستیم. مشخصاً سؤالم این است که از منظر شما الزامات این عصر جدید چیست؟
میزان: آقای دکتر پیرو ترور وحشیانه قهرمان ملی کشورمان - حاج قاسم عزیز - وارد عصر جدیدی شدیم که در این عصر معادلات سیاست خارجی ایران در حوزه منطقهای و حتی بینالمللی تغییر یافته است و از طرفی شاهد جهش حرکتی در گام دوم انقلاب - که در آستانه سالروز ابلاغ آن قرار داریم - هستیم. مشخصاً سؤالم این است که از منظر شما الزامات این عصر جدید چیست؟
امیریخامکانی: این ترور ضایعهای بود که کشور را به غم و ماتم فرو برد و سرداری که عامل امنیت کشور بود و در عین حال قلبش برای همه ملت، صرفنظر از سلیقهشان میتپید را از ما گرفت. همچنین این ترور مشت و نقشه آمریکا را برای جهانیان باز و در نهایت یک برگ به پرونده سیاه ترامپ اضافه کرد.
دفاع تا آخرین قطره
میزان: آیا نفرت از ترامپ تنها به ایران ختم میشود و یا اینکه پس از شهادت سردار سلیمانی تخم این نفرت در منطقه و به ویژه در جهان پاشیده شد؟
امیریخامکانی: این نفرت بیشتر بخصوص در کشورها و ملتهای منطقه بوجود آمد و البته در سایر کشورها هم اعتراضاتی شکل گرفت. ترور سردار سلیمانی به نوعی منطقه را مجددا در مقابل سیاستهای آمریکا قرار داد چراکه آمریکا تلاش کرد سرداری را به شهادت برساند که با تروریستهای ساخته و پرداخته شده توسط آمریکا مبارزه و تا آخرین قطره خونش منطقه را از وجود داعش پاکسازی کرد.
- بیشتر بخوانید:
پاسخ سپاه به هیبت بادکنکی آمریکا/مستی که از سر پرید!
میزان: بعد از ترور وحشیانه حاج قاسم عزیز، همرزمان او در سپاه پاسداران، سیلی حیثیتی محکم به رژیم تروریستپرور آمریکا نواختند. مایلم نظر شما را درباره این یومالله بدانم.
امیریخامکانی: سیلی حیثیتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حمله به پایگاه عینالاسد، هیبت بادکنکی آمریکا را در بین دولتها و کشورهای دنیا - به خصوص منطقه - درهم کوبید چرا که برخی کشورهای منطقه سرمست از حمایت آمریکا بودند و زیر چتر آمریکا احساس پناه میکردند و گاهی هم کُرکُری میخواندند لذا بعد از حمله سپاه به پایگاه آمریکایی در منطقه، این کشورها نیز حساب کار خودشان را کردند که ایران، یاوهگویی و گستاخی آمریکا را بی پاسخ نمیگذارد و اگر حرف میزند، عمل هم میکند.
بگذاریم همدلی جامعه حفظ شود
میزان: با این گزاره موفق هستید که «با ترور سردار دلها و سیلی حیثیتی سپاه به رژیم آمریکا معادلات منطقهای تغییر کرد»؟
امیریخامکانی: بله. این اقدام معادلات منطقه را تغییر داد. البته شهادت سردار سلیمانی در بُعد مسائل داخلی هم بی تأثیر نبود. شهادت قهرمان ملی کشورمان یک همبستگی و اتحاد زایدالوصفی در جامعه ایجاد کرد؛ روح جدیدی به جامعه دمید و همه مردم را دوباره کنار هم قرار داد لذا باید هم مسئولین، احزاب و سیاسیون و همه دلسوزان این نظام اسلامی در کشور این فرصت را غنیمت شمرند و بگذارند این همدلی و هم زبانی در عین اختلاف سلیقهها حفظ شود. بگذارند سردار، سردار دلها بماند. بگذارند سردار قهرمان ملی بماند و بگذارند این غرور ملی حفظ شود. به اعتقاد بنده خون سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی باید وسیله وحدت شود، باید انسجام و یکپارچگی جدیدی در جامعه تزریق کند و مصادره خون شهید خیانت به او، به جامعه، به ولایت و رهبری و به نیروهای نظامی و امنیتی است.
- بیشتر بخوانید:
اسطورهای به نام حاج قاسم
حاج قاسم قبل از جنگ به دنبال صلح بود
میزان: مستحضرید که رهبر معظم انقلاب در خطبههای ماندگار نماز جمعه تهران - ۲۷ دی ۱۳۹۸ - تشییع تاریخی پیکر حاج قاسم و همچنین سیلی حیثیتی سپاه به رژیم آمریکا را «یومالله» نامیدند. مایلم نظر شما را بدانم
امیریخامکانی: سردار سلیمانی الگویی از مبارزات مردمی بر پایههای ارزشهای مردمی از خود به جا گذاشت که به یادماندنی است؛ الگویی که اگر نظامهای مردمی مورد تأیید مردم بر کشورهای حاکم باشد، مردم خود در حفظ آن بسیج میشوند. سردار سلیمانی میتواند در همه ابعاد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی الگو شود، الگویی وحدت بخش بود، سرداری که برخلاف عرف کلاسیک، قبل از جنگ به دنبال صلح بود. دنبال وحدت گروهای دینی، مذهبی و قومی. سردار سلیمانی قبل از جنگ دنبال حل مسئله سوریه به روش مسالمت آمیز بود، کجا دنیا و تاریخ چنین قهرمانی به خود دیده است؛ سردار سپاهی که تقوا ،رأفت، تواضع، مهربانی و آموزههای دینی و اخلاقیاش درکنار شجاعت، تخصص نظامیاش دنیایی را به تعجب و وجد آورد؛ سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در کنار فرماندهی تخصصی نظامی، قلبی رئوف، مهربان و متواضع داشت و به ارزشهای انسانی واخلاقی پایبند بود و در سیاست واقع گرا و معتدل فکر میکرد.
- بیشتر بخوانید:
دَستِ راستِ ناخدایِ باخدایِ انقلاب
مردم قدردان شهدا هستند
میزان: در حالی وارد چهلویکمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی میشویم که برخیها به واسطه «شکاف ادارکی» و «بمباران رسانهای» سعی در القای این گزاره داشتند که اقبال به انقلاب کمرنگ شده است اما یومالله تشییع تاریخی پیکر پاک شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی نشان داد انقلاب همچنان زنده است و مردم از قهرمانان ملی خودشان به بهترین وجه ممکن قدرشناسی میکنند. بفرمایید رمز و راز زنده بودن انقلاب چیست؟ و چنین انقلابی چه مسیری در پیش خواهد داشت؟
امیریخامکانی: عرض کردم این وحدت و یکپارچگی در تشییع پیکر سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی خون جدید به پیکر جامعه تزریق کرد. هر کس دلسوز نظام و انقلاب اسلامی و ولایت و رهبری است باید در حفظ این وحدت خارج از تعصب حزبی و جناحی فعال باشد. یومالله تشییع تاریخی پیکر پاک شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی به حق نشان داد که انقلاب اسلامی همچنان زنده است و مردم قدردان شهدای خود، شهدایی که برایشان امنیت و اقتدار به ارمغان آوردهاند هستند و قطعا رمز و راز زنده ماندن این انقلاب هم در گروه همین روحیه است.
ضــــربه محکــــم
میزان: یک رقابت تنگاتنگ سیاسی در پیش داریم. در شرایط فعلی مشارکت مجدد مردم چه اهمیتی دارد؟
میزان: یک رقابت تنگاتنگ سیاسی در پیش داریم. در شرایط فعلی مشارکت مجدد مردم چه اهمیتی دارد؟
امیریخامکانی: در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی هستیم و این خود حرکتی است که مردم عنصر اصلی آن هستند. در این انتخابات هم باید این یکپارچگی با حضور همه جانبه مردم حفظ شود و همه باید پای صندوق رأی حاضر شوند تا این رویکرد و رفتار «ضربه محکم و مهلکی» به سیاستهای دشمنان بزند. اگر کسی واقعا دلسوز نظام باشد، باید پای صندوق رأی حاضر شود چرا که حضور پررنگ مردم در انتخابات برای تداوم آن یکپارگی و وحدتی که خون شهید سلیمانی در جامعه ایجاد کرد لازم است.
انتخابات؛ شاه کلید حل مشکلات داخلی و خارجی
میزان: گام دوم انقلاب نیازمند روی کار آمدن دولت جوان و حزباللهی است، یکی از الزامات فراهم کردن چنین زمینهای هم تشکیل یک مجلس در تراز جمهوری اسلامی ایران است. به نظر شما راه رسیدن به چنین مجلسی چیست؟
حضور پر رنگ مردم در انتخابات شاه کلید حل مشکلات داخلی و مقابله با توطئههای دشمنان است
بودجه سال ۹۹
میزان: سؤال پایانی هم به لایحه بودجه ۹۹ بر میگردد به نظر شما این بوجه توان آن را دارد تا تأمینکننده رفاه و معیشت در خور شأن ملت که هموراه پای نظام و انقلابشان بوده و هستند، باشد؟
امیریخامکانی: در خصوص بودجه سال ۹۹ باید بگویم که دولت با توجه به همه واقعیتهای موجود در زمینه منابع و مصارف در سال آینده، این لایحه را به مجلس فرستاد و در کمیسیون تلفیق کارگروه مخصوصی هم در بحث درآمدها و هم در بحث تبصره ۱۴ که منابع و مصارفی غیر قابل اجتناب داشته، کار کردند. با این حال هر تغییری را هم میشود در صحن علنی و در لایحه بودجه اعمال کرد به اعتقاد بنده قطعا دولت و مجلس حداکثر توان، عقل و خرد خود را در زمینه بررسی بودجه بکار میبرند تا کشور در سال آینده به خوبی اداره شود و زندگی مردم بخصوص اقشار آسیب پذیر، حقوقبگیران، بازنشستگان، تحت فشار زیاد قرار نگیرند و زیرساختها در بخشهای مختلف لطمه نخورد.میزان: سؤال پایانی هم به لایحه بودجه ۹۹ بر میگردد به نظر شما این بوجه توان آن را دارد تا تأمینکننده رفاه و معیشت در خور شأن ملت که هموراه پای نظام و انقلابشان بوده و هستند، باشد؟
گفتوگو: سعید ابراهیمی
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *