نصرتی: به هیچ وجه از «محمدزاده» الگوبرداری نکردم/ربیعی: «لباس شخصی» اصلاً سانسور نشده است

16:09 - 18 بهمن 1398
کد خبر: ۵۹۴۲۹۰
امیرعباس ربیعی نویسنده و کارگردان، مهدی نصرتی، توماج دانش بهزادی و مجید پتکی بازیگران و سایر عوامل فیلم سینمایی «لباس شخصی» در نشست خبری این فیلم حاضر شده و به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نشست خبری فیلم سینمایی «لباس شخصی» به کارگردانی امیر عباس ربیعی در محل نشست های پردیس سینمایی ملت موسوم به کاخ رسانه با اجرای محمود گبرلو برگزار شد. 

امیرعباس ربیعی نویسنده و کارگردان، مهدی نصرتی، توماج دانش بهزادی و مجید پتکی بازیگران و سایر عوامل فیلم سینمایی «لباس شخصی» در نشست خبری این فیلم حاضر شده و به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند. 

نصرتی: به هیچ از «نوید محمدزاده» الگوبرداری نکردم/امیرعباس ربیعی: «لباس شخصی» اصلاً سانسور نشده است

امیرعباس ربیعی درباره حذف برخی سکانس ها در فیلم گفت: حدود سه سکانس و شش دیالوگ از فیلم حذق شده که نمی توانم دلیلش را بگویم، بدون شک وجود این سکانس ها اثر باکیفیت تری را روی پرده اکران می برد. 

حبیب والی نژاد در همین راستا ادامه داد: سانسوری در کار نبوده است، همه چیز در گفت‌وگو حل شد و احساس کردیم برخی سکانس ها با نبودشان اثر با کیفیت تری اکران می شود.

امیرعباس ربیعی درباره شباهت بازی مهدی نصرتی با نوید محمدزاده گفت: خوشحالم که بازیگر نقش اول من با بازیگری بزرگ مقایسه می شود اما به هیچ وجه الگوبرداری از نوید محمدزاده صورت نگرفته است. 

مهدی نصرتی بازیگر این فیلم گفت: من قصد ندارم که شبیه هیچ بازیگری بازی کنم، در اینکه نوید محمدزاده بازیگر خوبی است شکی نیست اما من این بازی را با مطالعاتی که داشتم برای این نقش انتخاب کردم. 

ربیعی درباره شباهت لباس شخصی با ماجرای نیمروز اضافه کرد: بنا به حال و هوای مشترک و زمان یکی این دو فیلم شاید دلیل اصلی شباهت این دو اثر است، اما ما تمام سعیمان روایت مستند است، اما از لحاظ کارگردانی به هیچ وجه شبیه محمدحسین مهدویان نبوده ام. 

وی در همین راستا ادامه داد: آنچه در فیلم وجود دارد کاملا بر اساس واقعیت و براساس مدارک مستند است، این فیلم هیچ تخیلی ندارد و هر چه در فیلمنامه آمده کاملاً براساس واقعیت است و اگر اتفاق بیشتر و یا کمتری افتاده براساس مستندات صورت گرفته است. 

ربیعی درباره عدم استفاده از بازیگران سلبریتی اضافه کرد: من در همان مرحله فیلمنامه نویسی تصمیم گرفتم از بازیگرانی استفاده کنم که مخاطب نسبت به آنها پیشینه فکری نداشته باشد، این اتفاق البته از لحاظ مالی هم قابل پیگیری است زیرا ترجیح میدادم به جای هزینه کردن برای بازیگران هزینه را خرج فیلم کنم. 

توماج دانش بهزادی درباره شباهت مهدی نصرتی بازیگر این فیلم به نوید محمدزاده گفت: به نظر من این جنس از قیاس و پرداختن به بازیگران کمی تنبلی است و میتوان بازیگری را از زوایای دیگر نیز بررسی کرد. به نظر من متخصصین بازیگری بازیگران تئاتر هستند، امیدوارم حضور بازیگران تئاتر در سینما چندین برابر شود زیرا این اتفاق به نفع سینما و تئاتر است. 

ربیعی درباره استفاده از بازیگران تئاتر فیلم خود اذعان کرد: من قصد داشتم بازیگران تئاتر را به سینما وارد کنم، میخواستم چند بازیگر جدید به سینما معرفی کنم. هیچ وقت برای مضمون فیلم نساخته و نمی سازم، چیزی که مرا برای ساختن فیلم تهیج می کند قصه است. 

حبیب والی نژاد ادامه داد: من تاکنون هیچ صحبتی درباره فیلم نکرده ام، من همیشه ترجیح میدهم که به جای حرف زدن کارم را انجام دهم. ترجیح می دهم آنچه در دل دارم را در قالب دلنوشته ارائه کنم، افتخار معرفی و میدان دادن به هنرمندان جوان از ایستاده در غبار تا لباس شخصی ادامه داشته، این امر راهکاری تبلیغاتی نبوده و راهکاری در جهت تولید و استعدادیابی بوده و ادامه دارد، نیم نگاهی به آثار جشنواره فجر امسال نشان می دهد که کدام آثار به فکر مشکلات مردم هستند و کدام آثار به مردم پشت کرده اند. ما به دنبال جایزه نبوده و نیستیم و جایزه مان را از مردم گرفته ایم اما وقتی این فیلم را با برخی آثار سودای سیمرغ مقایسه می کنیم این اثر اگر از برخی آثار بهتر نبوده بدتر نیست، اما آثار سازمان اوج غیراصولی قضاوت می شود، خدا را شکر که اوج در آثارش راه حل هم می دهد، قصه های اوج یاس و نامیدی به جامعه پمپاژ نمی دهد، لیکن راه حل مشکلات همدلی و دلسوزی است نه کینه پراکنی و تهمت. اوج تا همیشه به احترام مردم این سرزمین کنار آنان ایستاده و جشن این مردم را تحریم نخواهد کرد. 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *