کدام ایستگاههای مترو با تامین اعتبار بانکی افتتاح میشوند؟
علی امام مدیرعامل متروی تهران در گفت وگو با خبرنگار گروه جامعه ، با اشاره به برنامههای متروی تهران برای افتتاح ایستگاههای جدید، گفت: عمده فعالیت ما در خط ۶ و ۷ و تکمیل تدریجی ایستگاههای آنها متمرکز است.
وی با بیان اینکه راه اندازی ایستگاههای خط ۷ از شهریور سال جاری اعلام شده بود، افزود: از شهریور گذشته اعلام کرده بودیم که به طور متوسط در هر ماه افتتاح یک ایستگاه به طور متوسط صورت میگیرد، اما با توجه به عدم تامین منابع مالی و عدم تزریق اوراق مشارکت این برنامهها محقق نشد.
امام از پیگیری مستمر در خصوص تامین اعتبار مصوب خبر داد و تصریح کرد: همچنان پیگیر هستیم که این مشکل حل شود در این راستا نیز با بانک آینده به عنوان بانک عامل رایزنیهای بسیاری صورت گرفته تا منابع اوراق مشارکت تزریق شود.
مدیرعامل متروی تهران با بیان اینکه علت عدم تامین منابع مورد نیاز برای افتتاح ایستگاههای مترو از سوی بانک آینده نپذیرفتن وثیقههایی ملکی شهرداری بوده است، گفت: متاسفانه در خلال رایزنیها با بانک عامل تیم مدیریت آن نیز تغییر کرده که این خود روند تحقق مصوبات قبلی را به تاخیر میاندازد.
وی با تاکید بر اینکه شورای شهر تهران نیز به جد پیگیر تحقق منابع مذکور است، افزود: ۹۱۰ میلیارد تومان کل مبلغی است که باید از سوی بانک آینده در اختیار مترو قرار بگیرد که متاسفانه از اواخر تیرماه تاکنون در حدود ۶ ماه معطل مانده است.
امام در پاسخ به این سوال که در صورت تزریق منابع مذکور چند ایستگاه از مترو افتتاح خواهد شد، گفت: اگر این میزان منابع تزریق شود در خط ۷ ایستگاههای برج میلاد، ورودی دوم ایستگاه نواب صفوی، شهید محلاتی و قیام افتتاح و وارد مدار بهره برداری خواهند شد.
وی ادامه داد: خط ۶ نیز در فاز اول که ۱۰ کیلومتر است ۴ ایستگاه افتتاح شده و بهره برداری میشود، ولی در فاز دو از همین پول استفاده میکنیم که ۷ کیلومتر بخش شمالی خط حدفاصل ایستگاه دانشگاه تربیت مدرس تا شهید ستاری را با شش ایستگاه وارد فاز بهره برداری کنیم البته از نظر زمان بندی به تیرماه سال آینده موکول میشود، زیرا زمان را به علت کمبود منابع از دست داده ایم.