ناامنی در مدارس آمریکا؛ مصرف داروهای ضد افسردگی در میان دانش آموزان افزایش یافت
لس آنجلس تایمز در گزارشی به موضوع تیراندازیهای در مدارس آمریکا و تاثیر آن بر سلامت دانش آموزان پرداخته و نوشته است مصرف داروهای ضد افسردگی در میان دانش آموزانی که شاهد این نوع خشونتها در مدارس بودند افزایش یافته است.
به گزارش گروه بین الملل ، نتایج یک مطالعه نشان میدهد پس از گذشت ۲ سال از تیراندازی در مدرسهای در آمریکا، میزان تجویز داروهای ضد افسردگی برای کودکان و نوجوانانی که شاهد این نوع حوادث خشونت آمیز بودند تا ۲۱ درصد افزایش یافته است.
به گزارش لس آنجلس تایمز، تجویز داروهای ضد افسردگی برای کودکان در آمریکا تقریباً ۲۵ درصد رشد داشته است.
این نخستین تلاش محققان آمریکایی به منظور ارزیابی پیامدهای سلامت روان است که پس از تیراندازی در مدارس آمریکا رخ میدهد؛ این مطالعه در مقالهای توسط دفتر تحقیقات اقتصادی کمریج، ماس منتشر شد.
آمارها و ارقام حاکی از آن است که تیراندازی در مدارس آمریکا در طول سال ۲۰۱۸ به بالاترین میزان خود طی ۱۷ سال اخیر رسید.
افزایش خشونتهای تسلیحاتی و حوادث مرگبار باعث میشود تا شمار دانش آموزانی که به طور مستقیم تحت تاثیر این نوع از خشونتها قرار میگیرند، افزایش یابد.
علاوه بر آسیبهای جسمی، آسیب روانی موضوع دیگری است که پس از هر تیراندازی در مدارس آمریکا مطرح میشود.
برای مثال در حادثه تیراندازی جمعی در سال ۲۰۱۸ در دبیرستان پارکلند، فلوریدا ۲ دانش آموزی که جان سالم از این حادثه به در برده بودند، به دلیل آنکه این حادثه از لحاظ روحی به شدت آنان را تحت تاثیر قرار داده بود، چند ماه بعد خود دست به خودکشی زدند و جان باختند.
مایا راسین اسلاتر، اقتصاددان دانشگاه استنفورد، میگوید تیراندازی در مدارس آمریکا نشان دهنده بخش قابل توجهی از مرگ و میر با سلاح گرم در این کشور است؛ این نوع از حوادث خشونت آمیز در مدارس بسیار آسیب زا هستند و ممکن است به طور غیر مستقیم هزینههای بیشتری بر جای بگذارد؛ افسردگی یکی از تاثیرات این حوادث به شمار میآیند که کودکان را به شدت تحت تاثیر قرار داده و آنان را از ادامه روند زندگی عادی باز میدارد.
به منظور بررسی تاثیر خشونتهای تسلیحاتی بر سلامت روان دانش آموزان در مدارس، راسین اسلاتر و تیمی از اقتصاددانان دانشگاه استنفورد بر روی ۴۴ مورد تیراندازی در بازه زمانی بین ژانویه ۲۰۰۸ تا آوریل ۲۰۱۳ تحقیقات انجام دادند.
مطالعات نشان میدهد در هر ۱۰ مورد تیراندازی در این بازه زمانی، کشته شدن ۲ یا ۳ دانش آموز و مجروح شدن دانش آموزان امری عادی بوده است.
همچنین تیراندازی در مدرسه ابتدایی سندی هوک در سال ۲۰۱۲، ۲۶ نفر کشته و ۲ نفر زخمی برجای گذاشت؛ این حادثه تا کنون مرگبارترین حادثه تیراندازی در مدارس آمریکا به شمار میآید.
محققان به منظور بررسی تاثیر این حوادث ۲ سال قبل و بعد از حادثه تیراندازی، الگوی تجویز داروهای ضد افسردگی را مورد مطالعه قرار دادند.
مطالعات نشان داد در ۱۵ مورد از حوادث تیراندازی که دستکم یک مورد کشته داشته است نسخههای ضد افسردگی پزشکان به سرعت افزایش داشته و مصرف این نوع از داروها بیش از ۲۴ ماه ادامه داشته است؛ همچنین تجویز این نوع از داروها برای جوانان زیر ۲۰ سال ۲۱ درصد رشد داشته است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *