منطقه پرواز ممنوع فیلمی ناظر به مسائل روز/نمایش یک فضای دلنشین خانوادگی
کارشناس مباحث خانواده و تربیت دینی گفت: فیلم منطقه پرواز ممنوع از حیث سینمای مفهومی یا سینمای رسالتمدار، گام بلندی است. همچنین از لحاظ سینما به مثابه یک صنعت و یک هنر هم ظرفیتهای بزرگی درون خودش دارد و از این جهت نسبت به بسیاری از فیلمهای مدعی جلوتر است.
خبرگزاری میزان -
حجت الاسلام علی سرلک کارشناس مباحث خانواده و تربیت دینی در گفتوگو بار خبرنگار گروه فرهنگی ، منطقه پرواز ممنوع را نسبت به فیلمهای مدعی پیشرو دانست و گفت: فیلم از حیث سینمای مفهومی یا سینمای رسالتمدار، گام بلندی است. همچنین از لحاظ سینما به مثابه یک صنعت و یک هنر هم ظرفیتهای بزرگی درون خودش دارد و از این جهت نسبت به بسیاری از فیلمهای مدعی جلوتر است.
وی در ادامه افزود: به نظرم جنبههای تعقیدهایش به لحاظ داستانی خصوصا در اوایل فیلم خیلی خوب و کنجکاو برانگیز بود و روی هم رفته حرکتی روبه جلو، موفق و ستودنی است.
این کارشناس مباحث خانواده و تربیت دینی پیامهای فیلم را امید بخش خوانده و ادامه داد: باطل السحر بسیاری از ناامیدیها و فضاهای یاسآفرینی، فهمیدن پیام این فیلم توسط نوجوان امروزی است. اعتماد به نفس، خودباوری، مسئولیتپذیری در برابر خود و مسائل پیرامون و شکلگیری این ارزشها در دل خانواده، بخشهایی از فیلم است که نظر مخاطب را جلب میکند.
حجت الاسلام سرلک در ادامه خاطرنشان کرد: اعتماد به نفس و ظرفیتهای فکری، پشت کار داشتن، خستگیناپذیر بودن، توجه به موانع کار و مشکلاتی که بر سر راه است؛ میتواند از یک نوجوان چنانکه از نوجوانان زمان جنگ قهرمانان بزرگی ساخت، از نوجوان امروزی نیز یک حماسهساز بسازد.
این کارشناس دینی رسانه با تاکید بر اینکه داستان فیلم ناظر به مسائل روز است، یادآور شد: به روز بودن، متوجه اطراف و فرزند زمان خود بودن، یک ویژگیای است که در این فیلم راجعبه خیلی مسائل مانند جاسوسی، پیشرفت علمی و اتفاقاتی که پیرامون ما رخ میدهد، وجود دارد.
وی نسبت به تفاوتهای این فیلم با آثار دیگر عنوان کرد: به تصویر کشیدن یک رابطهی عمیقِ عاطفی و تاثیر پذیر فرزند و پدری از دیگر تفاوتهای فیلم منطقه پرواز ممنوع است که روی هم رفته فضای خانوادگی دلنشینی را برای مخاطب به نمایش میگذارد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *