مراجعه ۱۴۰ نفر با علائم بیماری مشابه آنفولانزا به بیمارستانهای بوشهر
به گزارش گروه جامعه ، عبدالمحمد خواجهئیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهرافزود: تاکنون در خصوص پنج مورد از بیماران یادشده جواب آزمایشها مثبت گزارششده است.
وی یادآورشد: ۲ مورد فوت ناشی از بیماریهای تنفسی در بیمارستانهای استان بوشهر گزارششده است که نمونه برای آزمایش از نظر ابتلا به آنفلولانزا به آزمایشگاه مرجع ملی ارسال شده و هنوز پاسخ اعلام نشده است.
معاون بهداشتی د انشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهارداشت: آنفولانزا نوعی بیماری واگیر است که مردم باید این بیماری را جدی بگیرند.
خواجه ئیان گفت: همهساله با آغاز فصل پاییز بیماریهای تنفسی نیز در بین مردم شیوع پیدا میکند، امسال فعالیت ویروس آنفولانزا در کشور ما زودتر شروعشده و بهتبع آن پیشبینی میشود که طول مدت شیوع نیز طولانیتر شده و همچنین شدت بیماریزایی ویروس بیشتر از سالهای گذشته باشد.
این مقام بهداشتی افزود: آنفولانزا ویروسی غیرقابلپیشبینی است که بیشتر در فصل سرما رواج مییابد و تشخیص زمان بروز و شدت بروز آن در افراد دشوار است.
خواجهئیان با اشاره به برخی از راههای مؤثر در پیشگیری از بروز آنفولانزا، گفت: شستشوی مرتب دستها مهمترین راهکار برای پیشگیری از بروز این بیماری است.
وی اضافه کرد: همچنین دوری از افراد مبتلا راهکار بعدی است؛ چراکه ترشحات دهان و بینی فرد مبتلا یکی از مهمترین راههای انتقال این ویروس است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: مردم برای پیشگیری از ابتلا و همچنین گسترش همه گیری در جامعه باید بهداشت فردی را جدی گرفته و رعایت کنند.
وی گفت: افراد درصورتیکه دچار این بیماری شدند در منزل استراحت کرده و از تماس نزدیک ومصافحه با دیگران خودداری کرده و حتما از ماسک یکبار مصرف استفاده کنند.
خواجهئیان هشدار داد: افرادی که سابقه بیماریهای زمینهای دارند، گروههای خاص مانند کودکان، سالمندان (افراد بالای ۶۵ سال) و افرادی که دارای بیماری نقص ایمنی هستند ضروری است واکسن آنفولانزا را تهیه و تزریق کنند.