افزایش ابتلای کهنه سربازان آمریکایی به سرطان/حضور در عراق و افغانستان با نیروهای آمریکایی چه کرد؟
امریکن کانزرویتیو در گزارشی به موضوع بی توجهی دولت آمریکا به سلامت نظامیانش پرداخته و مینویسد نرخ ابتلا به سرطان در میان کهنه سربازان در حال رشد است.
به گزارش گروه بین الملل ؛ بررسیهای جدید در مورد سلامت کهنه سربازان آمریکایی که در جنگ آمریکا علیه عراق و افغانستان حضور داشتند، نشان دهنده رشد قابل ملاحظه ابتلای آنها به سرطان است.
به گزارش امریکن کانزرویتیو، دادههای جدید سازمان امور کهنه سربازان آمریکایی حقایق تکان دهندهای در مورد رشد تشخیص بیماری سرطان در میان کهنه سربازان عراقی و افغانستانی را ارائه میدهد.
در بیش از یک دهه گذشته، کهنه سربازان آمریکایی حاضر در جنگ عراق و افغانستان در مورد خطرات ناشی از قرار گرفتن در معرض گازهای سمی ناشی از سوزاندن ضایعات در پایگاههای نظامی آمریکا در عراق و افغانستان که ارتباط مستقیمی با ابتلا به سرطان دارد، هشدار دادهاند. این مورد، سوای بیماریهای درمان نشدنی تنفسی، ضایعات پوستی، اختلالات عصبی و دیگر موارد است که مستندات کاملی درباره آنها وجود دارد.
براساس گزارشهای جدید روزنامه «مک کلاچی» آمریکا، سازمان امور کهنه سربازان اعلام کرده که شمار کهنه سربازان مبتلا به سرطان رشد چشمگیری داشته است. دلیل اصلی این رشد قابل توجه، چالههای سوزاندن ضایعاتی اعم از باتری، لاستیک، ضایعات پزشکی، اعضای بدن بدون در نظر گرفتن هیچگونه فیلتری در پایگاههای نظامی هستند.
مک کلاچی دریافت که میزان تشخیص سرطانهای مجاری ادراری در بازه زمانی سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۸ در میان کهنه سربازان در مراکز مراقبتهای بهداشتی سازمان امور کهنه سربازان، ۶۱ درصد افزایش داشته است.
میزان تشخیص سرطان خون اعم از لنفوم، میلوما، لوسمی نیز در مدت مشابه ۱۸ درصد افزایش داشته است.
در همین بازه زمانی تشخیص سرطانهای کبد و اوزالمعده نیز ۹۶ درصد و پروستات ۲۳ درصد افزایش داشته است.
سازمان امور کهنه سربازان آمریکا با ارزیابی دادههای مربوط به مراجعان به بخش تشخیص سرطان در سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۸ از احتمال افزایش موارد ثبت شده خبر داد.
آمریکا حدود ۱۸۷ هزار چاله سوزاندن ضایعات در ۲ کشور عراق و افغانستان دارد. از ۱۰ سال پیش درخواستها برای چاره اندیشی در مورد مقابله با اثرات مخرب این چالهها به وزارت دفاع آمریکا ارائه شده اند.
یکی از کهنه سربازان در گفتوگو با مک کلاچی گفت "او و نامزدش با اختلاف ۳۰ روز در سال ۲۰۰۸ به عراق اعزام شدند. این ۲ نفر در سال ۲۰۱۲ و پس از ازدواج با فصله ۱ هفته دریافتند که به سرطان دچار شدهاند."
چنین چالههایی در خود آمریکا نیز سبب بروز مشکلاتی برای سربازان و نظامیان آمریکایی شده است. در گزارش ۲۰۱۸ وزارت دفاع آمریکا به کنگره این کشور آمده است آب فرودگاه «هریسبرگ» ایالت «پنسیلوانیا» که محل استقرار ۱۸۰۰ نیروی گارد عملیات هوایی ویژه ملی صد و نود و سوم است، آلوده شده است.
براساس گزارش یکی از اعضای این گارد، حدود ۱۰۰ نفر از اعضای فعلی و پیشین این پایگاه به سرطان مبتلا شدهاند. برخی از این افراد فوت کرده و شماری به دلایل پزشکی ناچار به بازنشستگی زودهنگام شدهاند.
کانزرویتیو در پایان نوشت: دولت آمریکا در موضوع چالههای سوزاندن ضایعات و آلودگی آب مقصر است، همانطور که در موضوع عامل نارنجی ویتنام و عامل ناشناخته در جنگ خلیج فارس مقصر بوده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *