حضور بازیگر «رد خون» با ۴ فیلم در جشنواره فجر ۳۸/خبری از ساخت «عاشقانه ۲» نیست
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نهمین روز از مهر ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به اظهار نظر برخی هنرمندان پیرامون قانون رده بندی سنی سینما اشاره کرد.
«جواد عزتی» با چهار فیلم در جشنواره فیلم فجر ۳۸/از همکاری با مجید مجیدی تا هنرنمایی در آتابای
جواد عزتی بازیگر جوان و البته پرکار این روزهای سینما تاکنون با حضور در چهار فیلم سینمایی یکی از پرکارترین بازیگران حاضر در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر خواهد بود، البته در این میان عزتی در آثار سینمای بدنه که توجهی به جشنواره ندارند نیز به ایفای نقش پرداخته است.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، با نزدیک شدن به زمان برگزاری سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر اخبار و گمانه زنیها در خصوص حضور و یا عدم حضور فیلمسازان، بازیگران و کارگردانان در میان اهالی رسانه و علاقمندان سینما به شدت داغ می شود.
در این میان با شروع فصل تولید، بسیاری از آثار سینمایی برای حضور در جشنواره فیلم فجر آماده شده و متعاقباً بازیگران نیز برای حضور در این آثار وارد قرارداد می شوند، همین عاملی است تا فهرست پرکارترین و یا غیابان سینما در جشنواره فیلم فجر به یکی از اخبار جذاب سینما در فصل پاییز مبدل شود.
جواد عزتی بازیگر جوان و البته پرکار این روزهای سینما تاکنون با حضور در چهار فیلم سینمایی یکی از پرکارترین بازیگران حاضر در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر خواهد بود، البته در این میان عزتی در آثار سینمای بدنه که توجهی به جشنواره ندارند نیز به ایفای نقش پرداخته است.
آتابای
فیلم سینمایی «آتابای»، پنجمین اثر سینمایی نیکی کریمی، از اواسط تیر در خوی، یکی از تاریخیترین شهرهای استان آذربایجان غربی مقابل دوربین رفته و فیلمبرداری آن به تازگی به پایان رسیده است.
جواد عزتی در فیلم سینمایی آتابای با هادی حجازیفر، سحر دولتشاهی، دانیال نوروش همبازی شده است. حجازیفر همچنین بر اساس طرحی از نیکی کریمی، فیلمنامه "آتابای" را به نگارش درآورده است.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
آزادیخواه: قانون ردهبندی سنی سینما اتفاق بسیار خوبی از سوی سازمان سینمایی بود/زرگرنژاد: اثری ارائه میدهم که اعتقاداتم را زیر پا نگذارد
بی شک عدم رعایت رده بندی سنی برای اکثر فیلمهای روی پرده بیش از هرچیز اعتماد خانوادهها نسبت به این عرصه را از بین می برد؛ موج اعتراضات تا جایی پیش رفت که سازمان سینمای تابستان امسال با تصویب طرحی جدید الزام رعایت رده بندی سنی را با شروع اکران پاییز آغاز کرد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، این روزها فیلمهای مختلفی با مضامین و ژانرهای متفاوت در سینمای ایران روی پرده رفته و خانوادهها از قشرهای مختلف به تماشای این آثار مینشینند.
آنچه پیش از این وجود داشت این بود که با وجود اکران برخی از آثار نامناسب برای قشر کودک و نوجوان، قانون مشخصی برای رده بندی سنی رعایت نمی شد. همین امر باعث اعتراض برخی خانوادهها و همچنین هنرمندان عرصه سینما شده بود.
این موضوع تا آنجا پیش رفت که بسیاری از خانوادهها با توجه به تبلیغات گسترده محیطی و مجازی فیلمها به دیدن آثار رفته اما پس از آنکه از مضمون و محتوای اثر با خبر میشدند در میانههای فیلم به ناچار سالن سینما را ترک میکردند.
بی شک عدم رعایت رده بندی سنی برای اکثر فیلمهای روی پرده بیش از هرچیز اعتماد خانوادهها نسبت به این عرصه را از بین می برد؛ موج اعتراضات تا جایی پیش رفت که سازمان سینمای تابستان امسال با تصویب طرحی جدید الزام رعایت رده بندی سنی را با شروع اکران پاییز آغاز کرد.
هم اکنون اکثریت آثار تازه اکران شده دارای برچسب رده بندی سنی بوده و سازمان سینمایی به نوعی وظیفه خود در قبال مخاطب را ادا کرده است، حال باید دید رعایت این رده بندی تا چه حد به سینمادار و فیلمساز و تا چه حد به خود خانواده ها مربوط است، به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی به سراغ برخی مسئولین فرهنگی و همچنین فیلمسازان رفته و نظر آنها را در این زمینه جویا شده است.
قانون ردهبندی سنی سینما اتفاق بسیار خوبی از سوی سازمان سینمایی بود/با زور و اجبار نمیتوان کاری را پیش برد
حجت الاسلام والمسلمین احد آزادیخواه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون طرح جدید رده بندی سنی در سینماها گفت: رده بندی سنی در قبال آثار سینمایی بدون شک اتفاق درستی از سوی سازمان سینمایی است، در بحث سینما ما ملزم به رفتن به سمت تخصصی شدن هستیم، رده بندی سنی در سینماها نوع درستی از مخاطب شناسی است که با آگاهی کامل صورت گرفته است.
وی در همین راستا ادامه داد: ما نمیتوانیم به مخاطبان سینما به چشم کلی نگاه کنیم، بدون شک با متفاوت بودن موضوعات، نوع مخاطبان نیز متفاوت خواهد بود، سینما باید سبک زندگی جامعه را ارتقاء دهد، اگر در خصوص رده بندی سنی سینما رعایتهای لازمه از سوی سازنده، پخش کننده و مخاطب شکل گیرد شک نکنید سبک زندگی در جامعه ترقی خواهد کرد.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
ساخت سریال «پسران عزیز» متوقف شد/برای بازی در «عاشقانه ۲» با من صحبت نشده
بازیگر فیلم «دیدن این فیلم جرم است» گفت: واقعیت امر قرار بود در سریال «پسران عزیز» به کارگردانی مسعود رشیدی و تهیه کنندگی مسعود پاکدامن بازی کنم، منتها مدتی است که پروژه به طور کامل به دلایلی که من ندانم متوقف شده است.
حمیدرضا پگاه بازیگر سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون آخرین فعالیتهای خود در عرصه بازیگری گفت: طی دو ماه گذشته پیشنهادات زیادی داشتم اما فعلاً ترجیح میدهم تا پیشنهاد نقشی خوب در اثری بازی نکنم، به همین دلیل هم اکنون سر پروژه خاصی نیستم.
وی در همین راستا ادامه داد: همیشه در انتخاب نقش وسواس داشته و دوست ندارم در هر کاری بازی کنم، اما بالاخره کار من بازیگری است و در نهایت باید در اثر بازی کنم، برای رسیدن به آن چندان عجله ای ندارم.
بازیگر سریال «عاشقانه» در رابطه با آخرین مراحل ساخت سریال «پسران عزیز» اضافه کرد: واقعیت امر قرار بود در این سریال به کارگردانی مسعود رشیدی و تهیه کنندگی مسعود پاکدامن بازی کنم، منتها مدتی است که پروژه به طور کامل به دلایلی که من نمیدانم متوقف شده است.
وی دلیل نگاه سخت گیرانه خود برای انتخاب نقش را اینگونه توصیف کرد: نگاهی کلی در من وجود دارد و آن این است که هیچ وقت صد در صد از نقشی که بازی میکنم راضی نیستم چراکه سخت گیر و ایده آل گرا هستم، همین باعث میشود هر نقشی را هر چند خوب بازی کنم اما از نظر خودم ایده آل نباشد.
وی درباره احتمال حضورش در مجموعه «عاشقانه ۲» و یا سریال دل ادامه داد: تاکنون هیچ صحبتی برای حضور من در سریال دل نشده و هیچ خبری هم از ساخت سری دوم سریال عاشقانه ندارم.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
آثار من به عنوان خلبان جنگنده ۸ سال دفاع مقدس مورد بیمهری قرار گرفته/نویسندگان شهرستانی امیدی به معرفی و فروش آثار خود ندارند
نویسنده کتاب «ستارههای نبرد هوایی» گفت: نویسندگان کتب ارزشی امروز با بیمهری مواجه میشوند. من به عنوان خلبان جنگنده و رزمندهای که در سختترین شرایط جبههها را خالی نکرده و جنگیدهام اما حال که کتابی از خاطرات، اتفاقات و وقایع جنگ تحمیلی مینگارم با بیتوجهی روبرو میشوم، حمایتها از سوی مسئولان فرهنگی بسیار کم و اندک است.
احمد مهرنیا نویسنده کتاب «حمله هوایی به الولید» در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون چاپ کتابهای دفاع مقدس در شهرستانها گفت: در برخی شهرستانهای کوچک حتی ساختار مناسبی برای کار فرهنگی و کتابخوانی شکل نگرفته است، این امر تأثیر فراوانی بر هنر نویسندگانی دارد که با علاقه خود پا به عرصه تحریر کتاب میگذارند.
وی پیرامون کاهش سرانه مطالعه در کشور ابراز کرد: کتب دفاع مقدسی بسیاری تا به امروز به چاپ رسیده اما آنچه مسلم است و به عنوان یک آسیب و خطری بزرگ پیش روی جامعه امروز ما قرار گرفته، کاهش سرانه مطالعه در کشور و همچنین کاهش تیراژ کتاب برای کشوری با ۸۰ میلیون جمعیت است.
*** چاپ ۳۵۰ عدد برای جلد اول یک کتاب بسیار تأسف برانگیز است
مهرنیا تاثیر منفی تیراژ پایین کتاب را متوجه استاها و شهرهای کوچک دانست و بیان کرد: چاپ ۳۵۰ عدد برای جلد اول یک کتاب بسیار تأسف برانگیز است، زیرا توزیع ۳۵۰ جلد از یک کتاب با تعداد کتابخانههای سراسر کشور به هیچ وجه همخوانی ندارد، یعنی به هر کتابخانه یک کتاب هم نمیرسد، افرادی که در شهرستانها زندگی میکنند دسترسی به کتاب برایشان یا بسیار سخت و یا اصلا مقدور نیست و تنها از طریق برخی راههای ارتباطی چون فضای مجازی باید برای خرید کتابهای مد نظرشان اقدام کنند که آن هم زمان زیادی میبرد تا به دستشان برسد.
نویسنده کتاب «ستارههای نبرد هوایی» در همین راستا ادامه داد: من به عنوان یک نویسنده که در شهرستان زندگی میکنم نمیتوانم کتاب خودم را پشت ویترین کتاب فروشیهای شهرم ببینم. کتابهای منتشر شده تنها در تهران و آن هم در چند کتاب فروشی خاص به خواننده عرضه میشود که این بسیار محدود و ناراحت کننده است.
مهرنیا با اشاره به ضعفهای موجود در حوزه کتاب و کتابخوانی تأکید کرد: چنانچه فرهنگی کتاب و کتابخوانی افزایش پیدا کند قطعاً کتابهای دفاع مقدس به خاطر جذابیتهای خاص و ویژه خود و همچنین بیان حقایق از تعداد مخاطبان بسیار بالاتری برخوردار میشوند اما معضل امروز جامعه ما فاصله افراد از کتاب و کتابخوانی و کاهش اطلاعات و معلومات آنان است، این حقیقت و موضوعی ناگوار بوده و تأثیر نامناسبی بر نسل آینده خواهد داشت. عدم وجود دانش و اطلاعات درست سبب خواهد شد تا دشمن فشار بیشتری را با نشانه گرفتن فرهنگ به باورهای مردم وارد کند.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
اجرای سرود ۱۰۰۰ نفری در اربعین حسینی/برگزاری ۸ ویژه برنامه با موضوع اربعین در ۸ استان کشور
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور در ایام اربعین حسینی برگزاری ۸ برنامه ویژه در ۸ استان کشور را در دستور کار دارد، در این استانها ۸ سوگواره در مقاطع سنی مختلف و در موضوعاتی همچون عکس، نقاشی با عنوان علمدار کربلا برگزار خواهد شد.
حجتالاسلام والمسلمین حبیبرضا ارزانی رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون رویکردهای امسال کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور در ایام اربعین حسینی گفت: کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور تلاش دارد تا امسال نیز همانند سالهای گذشته با برنامه بهتری برای خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی حضور پیدا کند.
وی در خصوص برنامه «مواکب الاتحاد» که در راستای برنامههای سال گذشته به اجرا گذاشته شده تاکید کرد: در برنامه «مواکب الاتحاد» نوجوانان و جوانان ایرانی در کنار نوجوانان و جوانان عراقی در مسیر پیاده روی اربعین به زائران پیاده خدمات ارائه میکنند، هدف از اجرای این برنامه ایجاد اتحاد بیشتر میان مردم ایران و عراق است که سال گذشته نیز با استقبال خوبی مواجه شد.
وی با اشاره به برنامه های داخلی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور در ایام اربعین حسینی تاکید کرد: کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور در ایام اربعین حسینی برگزاری ۸ برنامه ویژه در ۸ استان کشور را در دستور کار دارد، در این استانها ۸ سوگواره در مقاطع سنی مختلف و در موضوعاتی همچون عکس، نقاشی، فیلم کوتاه و عکس سلفی برای کودکان و نوجوانان با عنوان علمدار کربلا برگزار خواهد شد.
وی به اجرای سرود ۱۰۰۰ نفری اربعین توسط کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور در ایام اربعین حسینی اشاره و ابراز کرد: با همکاری دفتر موسیقی حوزه هنری، سرود ۱۰۰۰ نفری اربعین به اجرا گذاشته خواهد شد و هزار نفر همزمان با هم این سرود را در روز اربعین حسینی برگزار خواهند کرد.
وی به مستندی با عنوان از «فردوس تا فردوس» اشاره و بیان کرد: امسال برای اولین بار مستندی با عنوان «از فردوس تا فردوس» ساخته شده است که برنامه و رویکردهای کانون فردوس به را عنوان یکی از کانونهای مردمی و فعال، معرفی و به تصویر میکشد.