تاکید سرپرست حجاج ایرانی درخصوص کاهش تعداد کارگزاران اعزامی به حج
به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب درجلسه امروز شورای برنامه ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج وزیارت با اشاره به توصیههای مقام معظم رهبری مبنی بر آغازبرنامه ریزی برای حج سال آینده با اتمام عملیات حج، لزوم توجه به کاستی ها، کمبودها و تغییراتی را که باید در روشها صورت گیرد، خاطرنشان ساخت و گفت: توجه جدی به این توصیهها ضروری است.
سرپرست حجاج ایرانی با تاکید برکاهش تعداد خادمان ضیوف الرحمان جهت اعزام زائران درنوبت، اعلام کرد این امردرمجموعه بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج وزیارت ضروری است.
وی از حاضران خواست به نحوی برنامه ریزی کنند که بدون کاهش راندمان کاری و با حفظ کیفیت کار، درارتباط با نیروهای اعزامی این دو مجموعه به حج حداقل تا ده درصد کاهش نیرو تحقق یابد.
نماینده، ولی فقیه در امور حج وزیارت با برشمردن نمونههایی از راهکارهای بکار گرفته شده در حج ۹۸ برای آغازاین حرکت؛ تصریح کرد: اگر اعزام نیروها و عوامل در چارچوب این هدف انجام شود علاوه برکاهش هزینهها به اعزام زائران بیشتر منجر خواهد شد و کار خدا پسندانهای است.
وی گفت: مسئولان حوزههای فرهنگی و اجرایی این موضوع را در مجموعه خود مطالعه و بررسی کنند و گزارش آن را در جلسات آینده ارائه دهند تا تصمیم گیری صورت گیرد.
درادامه این جلسه علیرضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت از روند برگزاری حج امسال و دستاوردهای آن گزارشی ارائه کرد و از مجموعه دستگاهها و دست اندرکارانی که دربخشهای مختلف به حجاج خدمت رسانی کردند، تقدیر و تشکرنمود.
رئیس سازمان حج وزیارت با اشاره به تشکیل ۲۰ کمیته آسیب شناسی برای بررسی ابعاد مختلف حج ۹۸، لزوم استفاده از نظرات و دیدگاههای کارشناسان این سازمان، بعثه و دیگر دستگاهها را دراین کمیتهها یادآور شد و تصریح کرد: باید از ایده ها، فکرها و راهکارهای جدید ظرفیتهای داخلی و بیرونی برای ارائه هرچه بهتر خدمات به زائران بهره برد.
این جلسه با ارائه گزارش مسئولان و مدیران بخشهای مختلف اجرایی و فرهنگی حج ۹۸ در خصوص عملیات حج امسال ادامه یافت ونماینده، ولی فقیه اظهار داشت: یکی از ویژگیهای حج سال جاری آغاز زود هنگام عملیات بود و این جهت گیری باید با هدف افزایش کیفیت در بخشهای مختلف همچنان مدنظر قرار گیرد.
در ادامه این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین حمیداحمدی رئیس کمیته فرهنگی آموزشی اربعین درخصوص مسئولیتهای محول شده به این کمیته در ستاد مرکزی اربعین توضیحاتی بیان کرد و گفت: درکمیته فرهنگی آموزشی اربعین ۲۲ دستگاه داخلی عضویت دارند واین کمیته با ۶۰ نهاد و موسسه در ایران و ۱۵ موسسه و گروه در عراق همکاری و ارتباط دارد.
وی با تاکید براینکه همه فعالیتهای درعراق با هماهنگی طرفهای عراقی انجام میشود، افزود: استفاده از ظرفیتهای مردمی و واگذاری امور به مردم همواره مورد توجه این کمیته بوده است.
رئیس کمیته فرهنگی آموزشی اربعین همچنین به برنامههای جدید این کمیته درخصوص اعزام روحانیون، روایتگران، برگزاری محافل قرآنی، حلقههای شعرخوانی و همایشهای مختلف اشاره کرد و ازبرنامه ریزی برای تکریم حدود ۲۳۰۰ موکب درمراسم اربعین حسینی خبر داد.
در پایان این جلسه نماینده، ولی فقیه در امور حج وزیارت نیز بر لزوم اطلاع رسانی به زائران اربعین حسینی درباره برنامه ریزی ها، فعالیتها و اقدامات صورت گرفته تاکید کرد.