نهمین بازیگر خروج حاتمیکیا مشخص شد/از کارگردان «یتیم خانه ایران» چه خبر؟
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، بیست و پنجمین روز از شهریور ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به گیتی قاسمی به عنوان نهمین بازیگر خروج حاتمی کیا اشاره کرد.
«گیتی قاسمی» نهمین بازیگر خروج حاتمیکیا/حضور در کنار حاتمیکیا تجربه، درس و افتخار است
بازیگر فیلم سینمایی «متری شیش و نیم» گفت: از نظر من ابراهیم حاتمی کیا یک استاد است، وی از جمله معدود افرادی است که به اعتقادات خود پایبند مانده و راه خود را بدون توقف ادامه می دهد، من از لحاظ ایده، افکار و اعتقاد احساس اشتراک بسیاری با حاتمی کیا دارم.
گیتی قاسمی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون فعالیتهای اخیر خود در عرصه بازیگری گفت: به تازگی قرارداد حضور در فیلم سینمایی خروج به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا را به ثبت رسانده و جلوی دوربین این کارگردان خوب سینما رفتهام.
وی درباره چگونگی حضورش در پروژه خروج افزود: در ابتدا از دفتر حاتمیکیا با من تماس گرفتند و من برای حضور در این پروژه دعوت شدم، به نظر من حضور در کنار ابراهیم حاتمی کیا افتخار بزرگی است و من با همین پیش زمینه فیلمنامه را خوانده و حضور در این فیلم را قبول کردم.
بازیگر فیلم سینمایی «سد معبر» در همین راستا اضافه کرد: بعد از خواندن فیلمنامه متوجه شدم که اثر بیشتر مرد محور است و تنها چند بازیگر زن در آن حضور دارند، البته با وجود مرد محور بودن اثر نقشهای زن در این فیلم در خط داستانی و موقعیت دراماتیک تاثیرگذار بوده و جای کار دارند.
وی درباره حضور دوباره خود در جشنواره فیلم فجر تاکید کرد: من سال گذشته هم در جشنواره فیلم فجر حضور داشتم، سال گذشته دلخوریهای وجود داشت که البته دلخوری من از افراد بود و هیچ ربطی به وضعیت کاری و یا خود سینما نداشت، در فیلم خروج هر اتفاقی بیفتد برای من تجربه مفیدی خواهد بود زیرا ابراهیم حاتمی کیا شبیه هیچکدام از کارگردانانی که تاکنون با آنها همکاری داشته ام نیست.
بازیگر فیلم سینمایی «جاندار» در همین رابطه ادامه داد: از نظر من ابراهیم حاتمی کیا یک استاد است، وی از جمله معدود افرادی است که به اعتقادات خود پایبند مانده و راه خود را بدون توقف ادامه می دهد، من از لحاظ ایده، افکار و اعتقاد احساس اشتراک بسیاری با حاتمی کیا دارم، زیرا خود من هم بچه جنگ هستم و پدرم در این راه سختیهای بسیاری کشیده است، پدر من جانباز هشت سال دفاع مقدس است و به همین دلیل فضای ذهنی حاتمی کیا را به خوبی درک می کنم.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
وعدههای مسئولان فرهنگی در حد حرف باقی مانده/ «از ام الرصاص تا خان طومان»، روایتی از عملیات کربلای ۴
مصیب معصومیان نویسنده کتاب «از ام الرصاص تا خان طومان» در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون توجه جامعه به کتابهای ارزشی و دفاع مقدس گفت: حمایت مسئولان و وعدههای آنان اجرایی نشده و همواره در حد حرف باقی مانده است، ما مسئولان فرهنگی داریم که تنها وقتی پشت تریبون و در مقابل خانوادههای شهدا و مردم قرار میگیرند وعدههای جذاب برای همکاری و همراهی در تولید کتابهای دفاع مقدس و ارزشی میدهند.صیب معصومیان نویسنده کتاب «از ام الرصاص تا خان طومان» در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون توجه جامعه به کتابهای ارزشی و دفاع مقدس گفت: کتابهای دفاع مقدس و ارزشی همواره جزو پرفروشترین کتابها هستند، ادبیات دفاع مقدس مخاطبان محدودی ندارد و بسیاری از اقشار جامعه را با خود همراه میکند.
وی در خصوص عملکرد نویسندگان کتب دفاع مقدس ابراز کرد: نویسندگان تلاش دارند تا وظیفه خود را به خوبی انجام دهند و نگاهی به آثار تولید شده بیانگر این امر است که نویسندگان این حوزه تلاش دارند تا موضوعات را حول محور پژوهش به اجرا بگذارند، کتابهای ارزشی به دلیل پرداختهای مناسب و علمی - پژوهشی کتابهای ارزشمندی هستند و استقبال مخاطبان از این آثار گویای این امر است.
وی پیرامون همکاری و حمایت مسئولان فرهنگی از کتابهای حوزه دفاع مقدس اظهار کرد: حمایت مسئولان و وعدههای آنان اجرایی نشده و همواره در حد حرف باقی مانده است، ما مسئولان فرهنگی داریم که تنها وقتی پشت تریبون و در مقابل خانوادههای شهدا و مردم قرار میگیرند وعدههای جذاب برای همکاری و همراهی در تولید کتابهای دفاع مقدس و ارزشی میدهند، اما به مرحله اجرا که میرسیم شاهد هیچگونه اقدامی از سوی آنان نیستیم و این موضوع بسیار نگران کننده است.
وی در خصوص رویکرد ناشران در نشر کتابهای دفاع مقدسی و ارزشی ابراز کرد: همکاری برخی انتشاراتیها و تبلیغات آنان پیرامون کتب دفاع مقدسی و ارزشی بسیار خوب بوده، اما آنچه مسلم است کوتاهیهایی نیز از سوی برخی انتشاراتی ها وجود دارد که دل نویسندگان را به درد میآورد.
معصومیان که نویسنده کتابهای فراوانی در حوزه زندگی شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم است تأکید کرد: از آنجا که خودم در صحنههای هشت سال دفاع مقدس و دفاع از حرم «حضرت زینب(س)» حضور داشتهام به خوبی از فضای این ژانر خبر دارم و در کتابهایی که مینوسیم به حقایق و رخ دادها اشاره میکنم.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
از کارگردان فیلم «یتیم خانه ایران» چه خبر؟/طالبی مشغول ساخت سریالی تلویزیونی
کارگردان سینما و تلویزیون گفت: در حال حاضر درگیر ساخت سریالم هستم و هیچ برنامهای برای ساخت اثری سینمایی ندارم، خبری مبنی ساخت فیلم منتشر شده اما فعلاً خبری از ساخت اثر سینمایی نیست.
ابوالقاسم طالبی در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون ساخت فیلم جدید خود برای جشنواره فیلم فجر سی و هشتم گفت: در حال حاضر درگیر ساخت سریالم هستم و هیچ برنامهای برای ساخت اثری سینمایی و حضور در جشنواره فیلم فجر ندارم، خبری مبنی ساخت فیلمی از من منتشر شده اما فعلاً خبری از ساخت اثر سینمایی نیست.
وی با اشاره به گفتوگوی جهانبخش سلطانی مبنی بر ساخت فیلمی به کارگردانی وی افزود: من برای سریال با الماسی صحبت کرده بودم و صحبت از فیلم سینمایی نبود، به احتمال فراوان وی با توجه به مشغلههای کاری سینمایی و یا تلویزیونی بودن اثر را به اشتباه متوجه شده است.
کارگردان فیلم سینمایی «یتیم خانه ایران» درباره آخرین مراحل ساخت سریال خود تاکید کرد: به یاری خدا با اتمام مراحل نگارش فیلمنامه، پیش تولید این سریال مدتی است که آغاز شده و گروه تمام تلاش خود برای تولید اثری مطلوب را انجام خواهد داد.
وی درباره مضمون این اثر اضافه کرد: این سریال نسبت به آثار پیشین متفاوت بوده و با حال و هوای امروز ساخته میشود و به نوعی یک سریال با محوریت مسائل اجتماعی خواهد بود.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
همکاری «جواد عزتی» و «سعید آقاخانی» در پیلوت/اکران فیلمی که باعث مصدومیت الناز شاکردوست شد
فیلم سینمایی «پیلوت» به کارگردانی "ابراهیم ابراهیمیان" سرانجام بعد از دو سال تعویق در اکران پاییز امسال راهی سینماهای کشور خواهد شد، این فیلم سال ۹۶ ساخته شد، اما طی این دو سال نتوانست به جشنواره فیلم فجر و یا چرخه اکران برسد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، فیلم سینمایی «پیلوت» به کارگردانی "ابراهیم ابراهیمیان" سرانجام بعد از دو سال تعویق در اکران پاییز امسال راهی سینماهای کشور خواهد شد، این فیلم سال ۹۶ ساخته شد، اما طی این دو سال نتوانست به جشنواره فیلم فجر و یا چرخه اکران برسد.
هر چند فیلم سینمایی پیلوت با تاخیر فراوانی اکران میشود، اما حضور همزمان حمیدرضا آذرنگ، سعید آقاخانی و جواد عزتی در کنار یکدیگر میتواند اثری جذاب را در مقابل مخاطبان قرار دهد، اکران مهر ماه برای اثری که از ابتدا با حواشی زیادی همراه بود میتواند سرانجام خوبی قلمداد شود.
این فیلم سومین تجربه کارگردانی ابراهیم ابراهیمیان محسوب میشود، وی البته بعد از ساخت پیلوت، تولید فیلم سینمایی «دابلند» را نیز پشت سر گذاشت، اما تکلیف آن فیلم نیز هنوز مشخص نیست، عادت نمیکنیم شاید مطرحترین فیلم ابراهیمیان نزد افکار عمومی است.
دو طبقه روی پیلوت یکی از جنجالیترین تولیدات سینمای ایران در سال ۹۶ محسوب میشود. این جنجال و حاشیه بدون شک به زمانی باز میگردد که در پشت صحنه این فیلم سینمایی "الناز شاکردوست" بازیگر نقش اول زن اثر دچار سانحه شدید شد.
خبر به سرعت در فضای مجازی و جوامع خبری منتشر شد و در نخستین دقایق این اتفاق حاشیهها و اخبار چندان بالا گرفت که برخی رسانهها از ضربه مغزی الناز شاکردوست خبر دادند.