انتخاب بازیگر بر اساس میزان لایک در فضای مجازی/اکثر فیلمها پر شده از دیالوگهای رکیک
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، بیست و سومین روز از شهریور ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به گلایه نادر سلیمانی از انتخاب بازیگران بر اساس لایک در اینستاگرام اشاره کرد.
بازیگر را براساس تعداد لایک انتخاب میکنند/سینمای کمدی امروز کاملاً هجو است
سلیمانی گفت: متاسفانه امروزه فعالیت در فضای مجازی به عنوان دلیل اصلی انتخاب بازیگران شناخته می شود، در سینمای امروز کیفیت بازی مهم نیست بلکه مهم است که شما به عنوان یک بازیگر چقدر لایک می خورید.
نادر سلیمانی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون نوع جدید انتخاب بازیگران در سینما گفت: متاسفانه امروزه فعالیت در فضای مجازی به عنوان دلیل اصلی انتخاب بازیگران شناخته می شود، در سینمای امروز کیفیت بازی مهم نیست بلکه مهم است که شما به عنوان یک بازیگر چقدر لایک می خورید.
وی در همین راستا داد: فضای فعلی انتخاب بازیگر بر اساس تعداد فالوور بسیار بد است، با این وضع انتظار داریم سینما به کجا برسد، بالاخره مردم بازیگران را انتخاب می کنند و شاید همان فالوورها مردم باشند اما جایگاه کارگردان در یک اثر چه می شود، تهیه کنندگان که همواره به دنبال سود خود هستند اما واقعا یک کارگردان در اینجا به این فکر می کند که آن بازیگر انتخاب شده آیا واقعا به درد کارش می خورد یا نه؟.
بازیگر فیلم سینمایی «لاتاری» درباره غیبت بازیگران خوب سینما در آثار کمدی اذعان کرد: متاسفانه سینمای کمدی امروز کاملاً هجو است و به همین خاطر بازیگران خوب ما می ترسند در چنین آثاری بازی کنند.
وی در مورد حضور خود در سینمای کودک تاکید کرد: چند وقت پیش یک اثر سینمایی را پذیرفتم، یکی از نزدیکان با شوق گفت که کار جدی است و من گفتم که کار کودک قبول کرده ام و وی ناراحت شد، من متوجه نمی شوم چرا یک بازیگر خوب سینما از بازی در آثار کودک می ترسد؟ اگر من در این سن در سینمای کودک بازی می کنم یعنی توانایی این کار دارم و نه اینکه ضعف من این انتخاب باشد.
این بازیگر سینما و تلویزیون در همین راستا ادامه داد: تا کی می خواهیم همه انرژی خود را بر آثار بزرگسال بگذاریم، مگر کودکان امروز بزرگسالان آینده نیستند، اتفاقا من احساس می کنم که همه ما نسبت به ایفای نقش در آثار کودک وظیفه ای بر دوشمان است.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
استقبال از کالاهای فرهنگی نیازمند کاهش قیمت است/مالیات بر ارزش افزوده چاپخانهداران را دچار مشکل کرده
رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ و بستهبندی ایران گفت: یکی از مشکلات عمده چاپخانهداران در شرایط رکود اقتصادی وجود مالیات بر ارزشافزوده است، چاپخانهها از پرداخت مالیات ناراضی نیستند، اما این مالیات در شرایط اقتصادی موجود مشکلات فراوانی را برای آنان ایجاد کرده است.
بابک عابدین رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ و بستهبندی ایران در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون افزایش قیمت مواد اولیه در بخش چاپ و نشر گفت: افزایش قیمت مواد اولیه یکی از مشکلاتی است که این روزها چاپخانهها با آن درگیر هستند با افزایش تحریمها مشکلات اقتصادی همشدت گرفته و در درازمدت تأثیر بسیاری بر قیمت مواد اولیه در بازار گذاشته است.
وی پیرامون عوامل تأثیرگذار در قیمت مواد اولیه چاپ و نشر اظهار کرد: عوامل بسیاری در افزایش قیمت کالاهای تولید شده در چاپخانهها وجود داشته، تصمیمات یکشبه، ناهماهنگی با تشکلها و بخش خصوصی که نتیجهاش موجب گرانی کالاهای تولیدی و فرهنگی شده و به حاشیهسازی برای تامین مواد اولیه دامن زده است.
وی در خصوص کاهش قیمت مواد اولیه در چند ماه اخیر تصریح کرد: با کاهش قیمت ارز قاعدتاً قیمت مواد اولیه در بازار باید کاهش پیدا کند، اما چنین اتفاقی رخ نداده زیرا قیمت تمامشده کالاهای تحریمی بیشترین تأثیر را بر تولید کالاهای فرهنگی که در چاپخانهها تولید میشود داشته است چراکه مواد اولیه باید به صورت غیر مستقیم از کشورهای هدف خریداری شود و بعد این کالاها به کشورهای ثالث وارد شده سپس با کمک حمل و نقل لجستیک به کشور وارد میشود که این امر بر روی قیمت مواد اولیه تأثیر فراوانی دارد.
عابدین در خصوص رویکرد چاپخانهها در مقابل مشکلات موجود ابراز کرد: همه تلاش میکنیم تا در سال تولید و رونق ملی فعالیت و تولید کالاهای فرهنگی را در دستور کار قرار دهیم، اما موانعی که بر سر راه تولید وجود دارد نیازمند برنامهریزی و اصلاح است، قطعاً رویکردهای مناسب تداوم حیات چاپخانهها به دنبال دارد.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
شکست فیلم «محسن تنابنده» در گیشه/نقی معمولی قعرنشین جدول فروش سینما
فیلم سینمایی «شکستن همزمان بیست استخوان» به کارگردانی «نوید محمودی» اکران خود در سینماهای کشور را از چهارشنبه آغاز کرده و در افتتاحیه خود فروشی معادل ۱۰,۴۶۴,۰۰۰ تومان را به ثبت رسانده است.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، فیلم سینمایی «شکستن همزمان بیست استخوان» به کارگردانی «جمشید محمودی» اکران خود در سینماهای کشور را از چهارشنبه آغاز کرده و در افتتاحیه خود فروشی معادل ۱۰,۴۶۴,۰۰۰ تومان را به ثبت رسانده است.
این فیلم جدیدترین محصول برادران محمودی بوده که سابقه آثاری همچون «چند متر مکعب عشق» در کارنامه دارند، هر چند فیلم توانست نظر برخی منتقدین را جلب کند اما در گیشه سینما در میان آثار اکران شده در سال جاری جزو دو فیلم قعرنشین محسوب می شود.
فیلم سینمایی «شکستن همزمان بیست استخوان» اما فاصله زیادی با چند متر مکعب عشق دارد، این فیلم به نوعی از لحاظ حال و هوا باز آفرینی چند متر مکعب عشق در فضایی شهری است، اثری که شاید بیشتر به نوعی جشنواره ای ساخته شده است.
محسن تنابنده نویسنده، بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون در این فیلم نقش اول را بر عهده دارد، وی که هم اکنون فیلم سینمایی قسم را روی پرده نقره ای دارد، با این فیلم تجربه حضور همزمان به عنوان بازیگر و کارگردان را بار دیگر ثبت خواهد کرد، البته فیلم قسم نیز با وجود حضور بازیگران پرتعداد چندان موفقیتی در گیشه نداشته است.
علاوه بر محسن تنابنده بازیگرانی همچون مجتبی پیرزاده، فرشته حسینی، فاطمه حسینی، فاطمه میرزایی، محیی رضایی، سعید چنگیزیان و علیرضا استادی از جمله بازیگرانی هستند که در فیلم سینمایی «شکستن همزمان بیست استخوان» به ایفای نقش پرداخته اند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
با یک بچه ۱۰ ساله نمیتوان فیلم ایرانی تماشا کرد/اکثر فیلمها پر شده از دیالوگهای رکیک
بازیگر سریال «مسافری از هند» گفت: برای وضعیت سینما نگران هستم، شرایط سینما به گونهای شده که کمتر آدمی میتواند با کودک ده ساله خود به تماشای فیلمهای ایرانی بنشیند و من این افسارگسیختگی در سینما را نمیپسندم.
فلور نظری بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون آخرین فعالیتهای خود در عرصه بازیگری گفت: تدوین سریال «حکایتهای کمال» به تازگی به پایان رسیده است و بزودی بر روی آنتن میرود همچنین در فیلم سینمایی «صداهای خاموش» به ایفای نقش پرداخته ام که در نوبت اکران قرار دارد.
وی در خصوص سریال «حکایتهای کمال» اظهار کرد: سریال «حکایتهای کمال» به تهیهکنندگی محسن شایانفر و کارگردانی قدرتالله صلح میرزایی، روایتی از دهه چهل و اقتباسی از رمانی به همین نام توسط محمد میرکیانی نوشته است، که ساختاری اپیزودیک دارد.
وی در همین راستا ادامه داد: پیش از این با قدرتالله صلح میرزایی در فیلم سینمایی «زندگی شیرین» و سریال «دختری به نام آهو» همکاری داشتهام و همچنین با محسن شایانفر نیز به واسطه همکاریهای زیاد، آشنایی کامل داشتم، زمانی که این دو عزیز با بنده تماس گرفتند، پیشنهاد همکاری را پذیرفتم و در حدود پانزده روز برای بازی در یکی از اپیزودهای شاد در خدمت این مجموعه بودم.
فلور نظری در ادامه پیرامون فیلم سینمایی «صداهای خاموش» اظهار کرد: فیلم سینمایی «صداهای خاموش» به کارگردانی سهیبانو ذوالقدر و تهیهکنندگی جواد نوروزبیگی آماده اکران است، من در کنار عزیزانی چون فریبا کوثری، بیتا سحرخیز، مجید صالحی، نیما شاهرخ شاهی، بهاره افشاری، عمار تفتی، سعید داخ و نیلوفر خوشخلق به ایفای نقش پرداختهام.