حضور بازیگر سریال «برادرجان» در یک نمایش عاشورایی/گلایه بازیگر سریال ستایش از وضعیت تئاتر
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، بیستمین روز از شهریور ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به حضور مهدی میامی در سریال تلویزیونی ستایش اشاره کرد.
با نمایشی عاشورایی روی صحنه تئاتر میروم/راه «امام حسین (ع)» راه رستگاری است
فرجاد گفت: نمایش «پشت دیوار عمارت» با محوریت زندگی و قیام حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بوده و نگاهی متفاوت به واقعه عاشورا خواهد داشت، به همین واسطه مطمئناً مخاطب با آن ارتباط برقرار خواهد کرد.
جلیل فرجاد بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون فعالیتهای خود در عرصه بازیگری گفت: متاسفانه مدتهاست که پیشنهاد خوب و درستی از عرصه سینما دریافت نکردهام و به گمانم نباید از سینمای امروز انتظاری بیش از این داشته باشم.
وی با اشاره به حضور دوبارهاش در صحنه تئاتر افزود: هماکنون آخرین روزهای تمرین نمایش «پشت دیوار عمارت» به کارگردانی حمید ابراهیمی را پشت سر می گذارم که به امید خدا از هفته بعد از تعطیلات محرم در تماشاخانه سرو روی صحنه خواهد رفت.
بازیگر سریال «برادرجان» درباره مضمون این نمایش اذعان کرد: این نمایش با محوریت زندگی و قیام حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بوده و نگاهی متفاوت به واقعه عاشورا خواهد داشت، به همین واسطه مطمئناً مخاطب با آن ارتباط برقرار خواهد کرد.
وی در همین راستا ادامه داد: من پیش از این نمایشی با حمید ابراهیمی در نمایش «لاله زار هتل کاتوزیان» همکاری داشته ام و معتقدم که وی کارگردان مشرف به تئاتری است که به خوبی با بازیگران ارتباط برقرار کرده و به راحتی منظور و مفهوم از اثر را به مخاطب منتقل می کند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
روز یازدهم محرم چه بر سر قافله عشق آمد/لشکر یزید خاندان طیبه را از کنار پیکر شهدای عاشورا به اسارات بردند
کارشناس علوم قرآنی گفت: وقتی قافله «امام شهید (ع)» از کنار شهدای عاشورا عبور کردند چنان ناراحت بودند که گویی دلهایشان آتش گرفت، برخی خود را از شتر پایین انداخته و هرکس برای عزیز خود گریه میکرد.
یعقوب جعفری کارشناس علوم قرآنی در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی درخصوص روز یازدهم محرم و اسارت کاروان عاشورا گفت: یازدهم ماه محرم یعنی روز بعد از عاشورا اهل بیت «امام حسین (ع)» را به اسارت گرفته و از کربلا به کوفه بردند.
وی در همین راستا افزود: لشکر ملعون یزید برای اینکه بیشتر دل اسیران و خاندان طیبه را بسوزاند آنها را از کنار پیکر شهدای عاشورا رد کرد.
این کارشناس علوم قرآنی افزود: وقتی قافله «امام شهید (ع)» از کنار شهدای عاشورا عبور کردند چنان ناراحت بودند که گویی دلهایشان آتش گرفت، برخی خود را از شتر پایین انداخته و هرکس برای عزیز خود گریه میکرد.
جعفری این اتفاق را تداعی کننده شهادت «حمزه (ع)» دانست و اذعان کرد: این شقاوت من را یاد اتفاقی میاندازد که بعد از شهادت «حمزه بن عبدالمطلب» بر سر خواهر گرامی ایشان آوردند تا بعد از شهادت، سینه شکافته حمزه را ببیند و دلش به درد بیاید.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
آداب عزاداری حسینی در استان گلستان/از «طوق بندان» تا «مشعلگیر» در گرگان
نویسنده کتاب «ضربالمثلها، کنایات و باورهای مردم گرگان» گفت: «طوق» چوبی به ارتفاع ۳ متر است که بر روی یک سهپایه قرار دارد بر سر این چوب سه متری چند چوب افقی که هرکدام ۴ تا ۵ متر طول دارد نصبشده است که در مجموع به آن استخوانبندی طوق گفته میشود.
اسدالله معطوفی نویسنده کتاب «ضربالمثلها، کنایات و باورهای مردم گرگان» در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون آداب و رسوم عزاداری در ماه محرم گفت: در هر استان، شهر و منطقهای در ماه محرم آیینها، مراسم و رسوماتی وجود دارد که مختص همان منطقه است، این آیینها ریشه در باورها و اعتقادات مردم دارد که بسیار ارزشمند است.
وی در همین راستا ادامه داد: در استان گلستان «شهر گرگان و یا استرآباد قدیم» همانند بسیاری از نقاط کشور مراسم و آیینهایی برگزار میشود، البته همگی بسیار قدیمی هستند و برخی نیز درگذشته برگزار میشدند و اکنون دیگر این آداب را برگزار نمیکنند.
***آیین «دست چوبی یا چوب به چوب»
معطوفی به آیین «دست چوبی یا چوب به چوب» به عنوان یکی از آیینی که به تاریخ پیوسته و دیگر انجام نمیشود اشاره و اظهار کرد: آیین «دست چوبی یا چوب به چوب» چیزی شبیه به زنجیرزنی است، برگزاری این آیین بدین ترتیب است که هر فردی یک چوب به دست میگیرد و همزمان با نوحه چوب را تکان میدهد بر سر این چوب یک فلز ششضلعی نصبشده است.
وی افزود: در آیین «دست چوبی» عزاداران این چوب را بالا میبرند و گاهی چوبشان را به چوب نفری که در کنارشان ایستاده میکوبیدند.
معطوفی مکان برگزاری آیین «دست چوبی یا چوب به چوب» را در میدانگاهها دانست و ابراز کرد: آیین «دست چوبی» عموماً در میدانگاهها و محلات استرآباد مرسوم بوده است. این آیین تا دهه ۴۰ بهصورت پراکنده دراستان گلستان شهر گرگان استرآبادی در قدیم برگزار میشد.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
بازگشت مهدی میامی با «ستایش ۳» به تلویزیون/نظارتی بر سالنهای خصوصی تئاتر وجود ندارد
بازیگر سریال «ستایش ۳» گفت: تصویربرداری «ستایش ۳» حدود نه ماه طول کشید و بنده پنج ماه درگیر پروژه بودم و در پی صحبتهایی که با کارگردان مجموعه داشتم به دنبال جذاب کردن نقش «غلامی» بودم و دیگر در ستایش ۳ غلامی معتاد نیست و بعد از ۲۰ سال حبس در زندان، اعتیادش را ترک کرده است، اما هنوز خلقهای بدش را دارد.
مهدی میامی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون آخرین فعالیتهای خود در عرصه بازیگری گفت: سریال «بانوی سردار» را از شبکه سه سیما داشتم که به پایان رسید، همچنین سریال «ستایش ۳» که در آن به ایفای نقش پرداخته ام نیز آماده پخششده است و به امید خدا به زودی روی آنتن خواهد رفت.
وی در خصوص سریال «بانوی سردار» و نقش خود اظهار کرد: این سریال ۱۲ قسمتی به کارگردانی پرویز شیخ طادی و تهیهکنندگی سعید مرادی، داستان زندگی بیبی مریم بختیاری نخستین بانوی سردار ایرانی است که به مبارزه با استکبار انگلیس و حکومت رضاشاه میپردازد و بنده در این سریال در کنار بازیگرانی، چون پانتهآ سیروس، حبیب دهقان نسب، فرخ نعمتی، سهیلا رضوی، فرزین محدث، محمد فیلی، کاظم هژیر آزاد، صدرالدین حجازی، علیرضا مهران، علیرضا جاوید فر و دیگر عزیزان به ایفای نقش پرداختم که از رسانه ملی اوایل ماه محرم روی آنتن رفت.
بازیگر سریال «ستایش ۳» در خصوص این سریال و نقش خود در سری سوم اثر سعید سلطانی اظهار کرد: سریال ستایش به کارگردانی سعید سلطانی و تهیهکنندگی آرمان زرینکوب جزو ۱۰ سریال برتر تاریخ تلویزیون ایران است و مخاطبین فراوانی را به خود جذب کرده است.
وی در همین راستا ادامه داد: تصویربرداری «ستایش ۳» حدود نه ماه طول کشید و بنده پنج ماه درگیر پروژه بودم و در پی صحبتهایی که با کارگردان مجموعه داشتم به دنبال جذاب کردن نقش «غلامی» بودم و دیگر در ستایش ۳ غلامی معتاد نیست و بعد از ۲۰ سال حبس در زندان، اعتیادش را ترک کرده است، اما هنوز خلقهای بدش را دارد.
بازیگر سریال «ولایت عشق» در خصوص وضعیت سینما و تلویزیون اظهار کرد: رغبت برای ساخت فیلم خوب کم شده است، متأسفانه فیلمهای خوب در سینما تولید نمیشود هرچند هنرمندان توانمند زیادی در این عرصه حضور دارند و حیف است که از این استعدادها و سرمایههای خوب کشور به طور صحیح استفاده نشود.