بنیاد برکت راه اندازی طرحهای پنل خورشیدی را متوقف کرد
محمود عسکری آزاد، رئیس هیات مدیره بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه ، در زمینه طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت و راه اندازی پنلهای خورشیدی برای تولید برق گفت: طرحهای اشتغالزایی باید مطلوب و استاندارد باشد و وقتی که استاندارد نباشد شکست میخورد. بنیاد برکت وقتی قیمت ارز بالا رفت طرح راه اندازی پنلهای خورشیدی را متوقف کرد چرا که هزینه راه اندازی هر طرح از ۳۰ میلیون به ۶۰ میلیون افزایش یافت به همین دلیل این طرح را متوقف کردیم.
عسکری آزاد در دامه درپاسخ به این سوال که سرانجام کسانی که این طرح را راه اندازی کرده بودند چه شد؟ افزود: افرادی که قبل از افزایش قیمت ارز این کار را راه اندازی کرده بودند برایشان سود آور بود، چون این طرح را با سرمایه ۳۰ میلیون راه اندازی کرده بودند. وقتی با ۳۰ میلیون سرمایه گذاری میکنید درآمد حاصله با میزان سرمایه گذاری تطابق دارد، ولی اگر قرار باشد با ۶۰ میلیون طرح پنلهای خورشیدی راه اندازی شود درآمد حاصله با این حجم از سرمایه گذاری تطابق ندارد.
وی در ادامه درباره اینکه بنیاد برکت به چه صورت استاندارد بودن این طرحها را بررسی میکند گفت: در بنیاد برکت ۱۰ نفر دارای مدرک PHD هستند که طرحهای اشتغال زایی بنیاد را راه اندازی میکنند.
رئیس هیات مدیره بنیاد برکت افزود: طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) کمتر از یک درصد عدم موفقیت داشته است و شاهد این مدعا این است که این طرحها تا این حد موفقیت آمیز بوده است که بیمه با یک و ۲۵ صدم درصد کل وام را بیمه کرده است؛ که نیم درصد را بنیاد برکت و ۷۵ درصد را بانک میدهند که این امر نشان دهنده ریسک پایین کار، فرآیند دقیق انجام طرح، اهلیت سنجی، آموزش و نوع کسب و کار موفق و رصد کردن طرحها تا چند سال بعد از راه اندازی از ویژگیهای طرحهای ما است.