اختلاف نظر داخلی نباید به نزاع و دشمنی تبدیل شود/روحیه جهادی یکی از عوامل قدرت ایران است

20:38 - 23 خرداد 1394
کد خبر: ۵۴۴۹۷
دسته بندی: سیاست ، گزارش و تحلیل
خبرگزاری میزان: رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: امروز ما باید قدر وحدت داخلی خودمان را بدانیم و اختلافات در بین کسانی که امام، رهبری و اسلام را قبول دارند در مورد برخی مسائل نباید تبدیل به نزاع و دشمنی شود.
اختلافات در درون کشور نباید به نزاع و دشمنی تبدیل شود/روحیه جهادی یکی از عوامل قدرت ایران استبه گزارش خبرنگار سیاسی میزان، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی طی سخنانی در همایش طلایه داران آفتاب که به مناسبت بزرگداشت شهدای موتلفه امروز عصر در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: این شهیدان توانستند شرایط را با حرکتشان تغییر دهند که امروز حزب موتلفه اسلامی باید به آنها افتخار کند و تا به امروز نیز حزب موتلفه مسیر آنها را به خوبی طی کرده است.

وی افزود: جناب آقای عسگراولادی حق زیادی به گردن همه مردم ایران دارند و ایشان نمونه وارسته یک سیاستمدار اخلاقی بود که همیشه رفتار سیاسی او با اخلاق ملازمت داشت.

لاریجانی تصریح کرد: رفتار سیاسی در چارچوب اخلاق به یکی از برکات جمهوری اسلامی ایران بر می گردد و از آن جدایی ناپذیر است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی درباره شخصیت مرحوم عسگراولادی گفت: شیوه اندیشیدن ایشان در سیاست مثبت اندیشی بود و هیچ وقت ما اضطرابی از ایشان نمی دیدیم و همیشه امیدوار بودند که امروز ما به این گونه روحیات برای اداره کشور نیازمندیم.

وی افزود: روحیه امیدواری برای حرکت یک ملت بسیار پراهمیت است که باید به آن توجه شود و ملتی که دچار یأس و نا امیدی باشد نمی تواند حرکت مثبتی داشته باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به صحبت یکی از سیاستمداران اروپایی، عنوان کرد: ایشان گفته است ایران یکی از قوی ترین ملتهای منطقه است. این صحبت امروز از زبان دشمنان ما جاری می شود.

وی افزود: این سیاستمدار اروپایی به موضوع داعش اشاره کرده و گفته است داعش بوجود نیامده است که از بین برود بنابراین داعش ایجاد شده است تا مدت طولانی برقرار باشد. آنها امروز می خواهند این گروه تروریستی را با اهداف خودشان مدیریت کنند.

لاریجانی خطار نشان کرد: آنها همچنین می دانند تنها کشوری که می تواند جلوی داعش را بگیرد جمهوری اسلامی ایران است و یک نگاه ابزاری به ایران دارند که این باعث رنجش ایران است، زیر از یکسو آنها می خواهند رابطه راهبردی داشته باشند و از یک طرف دیگر این نگاه ابزاری را مطرح می کنند.
وی همچنین گفت: این سیاستمدار اروپایی در بخشی از سخنان خود عنوان کرده که برخی از کشورهای مختلف منطقه، مخالف به نتیجه رسیدن مذاکرات و توافق هستند چون این توافق معادلات منطقه ای را حتما عوض می کند.

لاریجانی بیان کرد: سوالی که باید اینجا مطرح شود این است که چرا جمهوری اسلامی ایران از نظر حتی دشمنانش قوی ترین کشور منطقه است. این قوی بودن حتما به جنگل، جمعیت و یا وسعت و ... بر نمی گردد ،چون کشورهای دیگری در منطقه هستند که از چنین شرایطی برخوردارند.

وی با بیان اینکه ما باید این عامل منزلت را پیدا کنیم و حفظ و افزایش دهیم. همین شهدا جانشان را فدا کردند تا همه مسلمانان سربلند باشند. به نظر من امروز اقتدار ایران به ریشه دار بودن آن بر می گردد که ایران یک ملت ریشه دار و دارای تمدنی عمیق است، افزود: سالهای طولانی فکر و دانش ایرانی در صحنه جهان تأثیرگذار بوده است و این خود عقبه مهم تمدنی است که با آن همیشه نوعی احساس مسئولیت نسبت به سرنوشت جهان و مسلمانان داشته است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برخی سعی می کنند این نوع احساس مسئولیت ایران را به این موضوع گره بزنند که ایران به دنبال سیطره و امپراتوری است اما این مسئله کج اندیشی است و ایران دنبال چنین چیزی نیست، تصریح کرد: ملت ایران علیه کسی مبارزه می کرد که سلطه گر بود، بنابراین لزومی ندارد که امروز خودش دنبال سلطه گری باشد، اما ما احساس مسئولیت نسبت به سرنوشت مسلمانان و جهان داریم.

لاریجانی با تاکید بر اینکه یکی دیگر از عوامل مهم اقتدار ایران به رهبری هوشمند بر می گردد که شخصی متقی و پارسا می باشد که با مقایسه زندگی ایشان و رهبری با زندگی رهبران جهان پارسا بودن، خدا ترس بودن و ... در زندگی آنها وجود دارد، تصریح کرد: این هوشمندی رهبری یک عزت است که نقش آن را می توانیم در اداره کشور و حل مشکلات مشاهده کنیم، همین رهبری در جنگ توانست مردم را علیه دشمن بسیج کند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مسئله خاتمه جنگ و نقش رهبری گفت: ما در این مسئله نیز می توانیم به صورت روشن نقش رهبری را با انتخاب شجاعانه در آن وضعیت ببینیم، زیرا ایشان کسی بود که شرایط را می شناخت. شاید کسان دیگری نیز بودند که پیشنهاداتی را مطرح کردند، اما ایشان خاتمه جنگ را با شجاعت اعلام کرد.

علی لاریجانی همچنین به نقش رهبری در زمان اشغال عراق و جنگ 33 روزه اشاره کرد و گفت: رهبری بود که توانست شرایط عراق را تغییر دهند و آنها در مقابل دشمن ایستادند و در جنگ 33 روزه نیز نقش حضرت آیت الله خامنه ای بی بدیل بود.

وی با بیان اینکه همه کسانی که دستشان در کار بود طور دیگری فکر می کردند، اما نوع تلقی و رویکرد ایشان سرنوشت نبرد را تغیر داد، تأکید کرد: در مسائل مهم این گونه ای باید نقش رهبری را در سرنوشت حرکت ملت ایران به خوبی درک کنیم که حتماً بدون چنین رهبری برخی مسائل امکان پذیر نبوده است و باید قدر این رهبری را دانست.

لاریجانی گفت: یکی دیگر از نکات برجسته ملت ایران توجه به حقیقت اسلام ناب محمدی در مقابل اسلام آمریکایی و افکار متحجرانه بود. اسلامی که امام آن را به خوبی شناخت و از طریق حوزه امروز به دست ما رسیده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی درباره گروه های تروریستی گفت: این گروه های تروریستی که امروز به جان مسلمانان افتاده اند و بیرق باصطلاح آنها اسلام است، یک اسلام سیاسی متحجرانه که همه را کافر می پندارند.

وی اضافه کرد: بعد از انقلاب اسلامی برخی از کشورهای منطقه تحت تأثیر انقلاب اسلامی مجبور شدند به سوی اسلام سیاسی به ظاهر حرکت کنند، اما حقیقت آنها با حقیقت اسلام ناب محمدی بسیار متفاوت است.

لاریجانی اشاره کرد: امروز 30 میلیارد دلار اسلحه در دست داعش وجود دارد که این موضع توسط حمایتهای کشورهای منطقه و کشورهای بزرگ جهان به دست آنها رسیده است و آنها امروز می خواهند این گروه تروریستی را در راستای اهداف خودشان مدیریت کنند.

لاریجانی گفت: همیشه حرفهای زیادی راجع به فلسطین زده می شود ولی هیچ کس اقدامی نمی کند، اما جمهوری اسلامی ایران با توجه به حقیقت اسلام و مسئول بودن در سرنوشت مشترک امت اسلامی وارد این مسئله شده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: یکی از مسائلی که امروز باعث اقتدار ما است، وحدت ملی است که باید قدر این وحدت را بدانیم و اختلافات نباید به نزاع و دشمنی تبدیل شود.

وی افزود: شاید برخی افراد که امام، رهبری و اسلام را قبول دارند درباره برخی از موضوعات اختلاف نظرهایی داشته باشند و طور دیگر بیاندیشند اما این اختلاف نظرها نباید به نزاع ودشمنی تبدیل شود. ما امروز باید از این ظرفیت درونی استفاده کنیم.

لاریجانی گفت: امروز ایران قدرتمند است، چون برخلاف دیگر کشورهای منطقه آرام است و هیچ هیاهویی در درون آن وجود ندارد.

وی درباره کمک ایران به غزه و لبنان نیز گفت: وقتی ما به لبنان کمک می کردیم برخی می گفتند چون آنها شیعه هستند ما کمک نمی کنیم در جنگ غزه نیز می گفتند ما کمک نمی کنیم چون این جریان فارسها است، زیرا هدف آنها فرقه فرقه کردن امت اسلامی است، زیرا دقیقاً این موضع در مقابل حرکت امام و وحدت امت اسلامی قرار دارد.

لاریجانی به روحیه جهادی در کشور ایران نیز اشاره کرد و گفت: این روحیه جهادی یکی دیگر از عوامل قدرت ایران است و دلیل سربلندی و عزت ایران بوده است که این مسئله بسیار متفاوت با تروریسم است، زیرا تروریسم در درون امت اسلامی است، اما روحیه جهادی به مقابله با دشمنان می پردازد.

وی افزود: این روحیه همیشه باعث سربلندی ملت ایران شده است و جریانهای مجاهدانه را نیز تحت تأثیر خودش قرار داده است.

لاریجانی دربخش دیگر از صحبتهای خود به توانمندی علمی در ایران اشاره کرد و گفت: ایران هیچ گاه وقت خودش را تلف نکرد و هنگامی که تحت فشار قرار داشت راه خودش را ادامه داد و در سخت ترین شرایط از ظرفیتهای جدید استفاده و به تربیتهای جدید پرداخت.

رئیس مجلس با بیان اینکه امروز ما یک قدرت بزرگ در منطقه از لحاظ دفاعی هستیم که این مسئله از همان تحمل فشارها در شرایط سخت نشأت گرفته است زیرا که آن فشارها اراده ما را قوی تر کرد، تصریح کرد: عواملی که در بالا به تشریح آنها پرداخته ام،  از موضوعات و عوامل قدرت ایران هستند که ما باید نسبت به آنها تحلیل درست داشته باشیم و هزینه روی پای خودمان ایستادن را بدهیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما همیشه به دنبال یک زندگی مسالمت آمیز در کنار کشورهای منطقه هستیم و این آرزوی ما است و اگر امروز به عراق کمک می کنیم، نسبت به آنها خود را مسئول می دانیم.











ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *