نقش بنیاد برکت در شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل
محمود عسکری آزاد، رئیس هیات مدیره بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه ، درباره اقدامات بنیاد برکت برای شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل گفت: اساسا بنیاد برکت به دنبال رفع مشکلاتی بوده که که هیچکس به فکر آنها نبوده است به همین دلیل اساس کار ما این است که در مناطقی شروع به کار کنیم که دانش آموزان محروم از تحصیل هستند و امکانات آموزشی ندارند.
وی در ادامه بیان کرد: بنیاد برکت به وسیله ارتباطی که با شبکه روستایی دارد میتواند این کودکان بازمانده از تحصیل را شناسایی کند و زمینه فیزیکی برای تحصیل دانش آموزان را فراهم کند.
عسکری آزاد گفت: مقدمه کار ما دانش آموزانی هستند به دلیل نبود مدرسه محروم از تحصیل هستند و بعد از اینکه ما در مناطقی مدرسه افتتاح میکنیم آموزش و پرورش وارد میشود و معلم و نیرو میآورد تا دانش آموزان تحصیل کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه نیت اصلی ما محرومیت زدایی بوده و ریشه محرومیت هم انسانی است گفت: اگر افراد آموزش نبینند محرومیت و فقر تکرار میشود به همین دلیل آموزش و ارتقا سطح علمی دانش آموزان را اولویت اول میدانیم. تعداد مدارسی که بنیاد برکت ساخته است به نسبت سایر ارکانها کم نظیر است.
وی در ادامه در پاسخ به اینکه نتایج کنکور سال ۹۸ نشان دهنده این بود که فقط دانش آموزان مناطق برخوردار به نتایج خوبی در کنکور دست مییابند آیا بنیاد برکت درصدد است که زمینهای برای آموزش به دانش آموزان مناطق کم برخوردار را فراهم کند گفت: چند سال پیش طرحی برای این کار داشتیم که به بچههای با استعداد مناطق کنکور کمک کنیم و مقداری مطالعه کردیم و هدفمان این بود که آموزش به آنها بدهیم، ولی ادامه نیافت. اچرا که احساس کردیم از ماموریتمان دور میشویم و این امر یک مسئله تخصصی است و نیازمند افراد متخصص.
وی در ادامه درباره نظر خود درباره کنکور گفت: روشهای کنکور را خیلی درست نمیدانیم چرا که با ذهن و روان دانش آموزان برخورد میکنند و جنبه درآمد زایی باندهایی میشود.