تعداد پایگاههای سلامت در مناطق روستایی کشور اعلام شد
به گزارش گروه جامعه ، همزمان با فرارسیدن هفته دولت و در مراسم ارائه دستاوردهای دولت تدبیر و امید در توسعه زیرساختهای روستایی، با دستور رییس جمهور ۲۹۶ پروژه عمرانی حوزه سلامت در مناطق روستایی در ۵ استان فارس، لرستان، کرمان، سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی به صورت همزمان به بهره برداری رسید.
سعید نمکی در نمایشگاه دستاوردهای وزارت بهداشت در توسعه زیرساختهای روستایی در دولتهای یازدهم و دوازدهم که در حاشیه این مراسم برگزار شد، در حضور رئیس جمهور گفت: تا قبل از سال ۹۲ در کشور، ۱۶۶۶ پایگاه سلامت در مناطق روستایی کشور وجود داشت که در دولتهای یازدهم و دوازدهم، تعداد آن به سه هزار و ۸۹۸ پایگاه افزایش یافت.
وی تصریح کرد: تا قبل از دولت یازدهم، هر سال به طور متوسط ۴۹ پایگاه سلامت در کشور راه اندازی شد، اما این میزان در دولتهای یازدهم و دوازدهم به ۶۵۰ پایگاه در سال رسیده است. همچنین تا قبل از انقلاب اسلامی هزار و ۵۰ مرکز بهداشتی و درمانی در کشور وجود داشت که قبل از دولت یازدهم به دو هزار و ۴۰۷ مرکز و در حال حاضر به دو هزار و ۶۷۴ مرکز بهداشتی و درمانی در روستاها رسیده است.
وزیر بهداشت با بیان اینکه عمده فعالیت نظام شبکه بهداشتی و درمانی در طول دوران بعد از انقلاب بوده است، گفت: تعداد خانههای بهداشت، پایگاههای سلامت و مراکز ارائه خدمات بهداشتی و افزایش واکسیناسیون از ۲۵ درصد به ۱۰۰ درصد، قابل مقایسه با دوران پیش از انقلاب نیست.
افزایش جمعیت بهرهمند از خدمات پزشک خانواده
به گفته وزیر بهداشت از سال ۹۲ تاکنون، درصد جمعیت بهرهمند از خدمات پزشک خانواده در روستاها از ۳۰ به ۹۰ درصد افزایش یافته و تا پایان سالجاری، طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع در روستاهای کشور اجرایی خواهد شد.
گفتنی است، از این ۲۹۶ پروژه روستایی که امروز به بهرهبرداری رسید، ۷ پروژه مربوط به استان سیستان و بلوچستان، ۴ پروژه مربوط به استان فارس، ۱۱۶ پروژه مربوط به استان آذربایجان غربی، ۱۲۴ پروژه مربوط به استان کرمان و ۴۵ پروژه مربوط به استان لرستان بود.