تاکید کریم بوستان بر ساخت آثاری چون «بوی پیراهن یوسف» /استقبال از فروش بلیتهای جشنواره کودک و نوجوان
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی از بیست و ششمین روز از مرداد ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به تاکید علی نصیریان به ساخت آثاری چون بوی پیراهن یوسف اشاره کرد.
زیبایی و درخشش شیعیان در دوران امامت «امام هادی (ع)»/یافتن ویژگیهای انسان کامل در زیارت «جامعه کبیره»
کارشناس علوم قرآنی گفت: قرائت زیارت جامعه کبیره و برخورداری و بهرهمندی از آن از بهترین راههای ادا کردن دین خود نسبت به امام هادی(ع) است. در زیارت شریف جامعه کبیره ویژگیهای انسانهای کامل آمده و آنچه که به ما نهی شده، برای رشد ما است.
حجت الاسلام والمسلمین علی ثمری کارشناس علوم قرآنی در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره ویژگیهای دوران امامت «امام هادی(ع)» گفت: دوران امامت حضرت «امام هادی(ع)» یکی از دورانهای پرنور و زیبای درخشش شیعیان است. بایستی میراث گرانبهایی را که در دفاع از آرمانهای تشیع و سازماندهی نیروهای شیعه در زمان «امام هادی(ع)» شکل گرفته، امروز محترم بشماریم و به پاس گرامیداشت آن، اهداف عالیهای که آن امام بزرگوار دنبال میکردند را مدنظر داشته باشیم.
وی در خصوص اعمال روز ولادت «امام هادی(ع)» افزود: زیارت شریف «جامعه کبیره» یادگاری از «امام هادی(ع)» است. در دعای «جامعه کبیره» راه و رسم بندگی حق در سایهسار امامت وجود دارد. باید نسبت به امامت و ولایت به گونهای که مورد توجه ائمه خدا و حضرت «امام هادی(ع)» بوده، معرفت پیدا کنیم و در این راستا قدم برداریم.
این کارشناس علوم قرآنی اظهار کرد: کرسیهای درس و بحث حضرت «امام هادی(ع)» با توجه به شرایط زمانی خاصی که آن بزرگوار داشتند منحصر به فرد است. در شرایطی که آن زمان شیعیان در وضعیت خاصی قرار داشتند و تحت نظر بودند و شرایط امنیتی حاکم بود، «امام هادی(ع)» موفق میشوند با سازماندهی که به آحاد شیعه داشتند، انسانهایی را تربیت کنند که در دوران غیبتشان سکاندار هدایت مردم باشند.
حجت الاسلام ثمری افزود: شاگردان ممتاز و روشنگری به عنوان طلایهداران این صحنه از «امام هادی(ع)» بهره گرفتند و از چشمهسار زلال معارف آل محمد توسط این امام همام بهرهمند و برخوردار شدند، مانند افرادی چون «احمد بن اسحاق قمی» و همچنین در زمان حضرت امام «حسن عسگری (ع)» نیز دیگر شاگردانی از این امام همام جلودار بوده و صحنهگردان صحنههای دفاع از آرمانها و ارزشهای ایشان بودند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
نظرسنجیهای تلویزیون بیانگر استقبال مخاطبان از سریال «بوی باران» بود/معظمی در ایفای نقش «آرمان» بسیار یاریام کرد
بازیگر نقش آرمان در سریال «بوی باران» گفت: بنابر نظرسنجی که توسط صدا و سیما درباره میزان مخاطب این سریال انجام شد، «بوی باران» با استقبال ۴۰ درصدی از سوی مردم مواجه شده است و این عدد بیانگر موفقیت سریال و پاسخی به تلاشهای شبانهروزی همه عوامل آن است.
سعید رضایی بازیگر نقش «آرمان» در سریال «بوی باران» در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی در خصوصاً استقبال مردم از این سریال تلویزیونی گفت: بازخوردهایی که در جامعه با آن برخورد میکنیم بیانگر استقبال مردم از این سریال بوده البته من یک بازیگرم و نمیتوانم بگویم کار خوب است یا نه بلکه معتقدم بیننده بهترین قضاوت را نسبت به سریال خواهد داشت و میتواند در خصوص کم و کیف کار بهخوبی نظر دهد.
وی در همین راستا ادامه داد: همه تلاش دستاندرکاران سریال «بوی باران» برای جلب رضایت مخاطب بوده و در این زمینه با هر شرایط سختی کنار آمدهاند تا کاری موفق و توانمند را به مخاطبان ارائه دهند، در این زمینه تلاشهای نویسندگان را نباید نادیده گرفت.
رضایی به نظرسنجیهای انجامشده پیرامون استقبال از سریال «بوی باران» اشاره کرد و افزود: بنابر نظرسنجی که توسط صدا و سیما درباره میزان مخاطب این سریال انجام شد، «بوی باران» با استقبال ۴۰ درصدی از سوی مردم مواجه شده است و این عدد بیانگر موفقیت سریال و پاسخی به تلاشهای شبانهروزی همه عوامل آن است.
وی پیرامون بازخوردهای فضای مجازی درباره سریال «بوی باران» ابراز کرد: بازخوردهای مردم در فضای مجازی نیز قابلتوجه است، پیامهایی که حاکی از رضایت مردم است باعث میشود تا عوامل خستگی از تن همه دستاندرکاران بیرون بیاید. دیده شدن سریال «بوی باران» نشان داد چه میزان در سطح جامعه دیده شده و به طور حتم پیام اجتماعی خود را نیز به خوبی ارسال کرده است.
رضایی در خصوص تفاوت نقش خود در سریال «بوی باران» با شخصیت شاهین در سریال «تکیه بر باد» ابراز کرد: قبل از سریال «بوی باران»، نقش «شاهین» در سریال «تکیه بر باد» که پسر شروری بود را بازی کردم که از شبکه پنج سیما روی آنتن رفت، در این سریال شاهین آدمی با خلاف سبک بود، اما در سریال «بوی باران» نقش فردی را بازی کردم که خلافهای سنگینی را در زندگیاش مرتکب شده است و با نقش قبل تفاوتهای زیادی داشت.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
یکسال از خداحافظی با «آقای بازیگر» گذشت/انتظامی: دیگر کار خوب نیست که بازی کنم
سال گذشته در چنین روزی سینمای ایران یکی از پایههای اصلی بازیگر خود یعنی عزت الله انتظامی ملقب به آقای بازیگر را از دست داد، بازیگری که بدون شک نقشآفرینیهای متفاوتش همواره در اذهان علاقمندان به سینما جاودانه خواهد ماند.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، سال گذشته در چنین روزی سینمای ایران یکی از پایههای اصلی بازیگر خود یعنی عزت الله انتظامی ملقب به آقای بازیگر را از دست داد، بازیگری که بدون شک نقشآفرینیهای متفاوتش همواره در اذهان علاقمندان به سینما جاودانه خواهد ماند.
انتظامی ساعت چهار صبح ۲۶ مرداد ماه ۹۷ در حالی که در بیمارستان باهنر تهران بستری بود، دار فانی وداع گفت، وی در سال ۱۳۰۳ در محله سنگلج تهران چشم به جهان گشود و طی سالها فعالیت خود در عرصه بازیگری خود را به عنوان بازیگری صاحب سبک معرفی کرد.
جایزه دوم بازیگر مرد از جشنواره شیکاگو، جایزه بهترین بازیگر مرد از هفتمین جشنواره فیلم فجر، برنده جایزه بهترین بازیگر مرد از دوازدهمین جشنواره فیلم فجر، دریافت لوح تقدیر در دهمین جشنواره فیلم فجر، برنده مجسمه سپاس بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از جمله جوایزی هستند که انتظامی طی ۸۰ سال فعالیت خود در عرصه بازیگری بود.
انتظامی پس از گذراندن دوره تحصیلات مقدماتی، وارد هنرستان صنعتی تهران شد و در رشته برق به تحصیل پرداخت. در سال ۱۳۲۶ وارد عرصه هنر گردید و با اندک دستمایههای هنر نمایش و تئاتر به آلمان سفر کرد و در شهر هانوفر آلمان وارد یک مدرسه شبانه آموزش سینما و تئاتر گردید.
آخرین گفتوگو آقای بازیگر با /انتظامی: دیگر کار خوب نیست که بازی کنم
وی با گذراندن دورههای آموزشی تئاتر به ایران بازگشت و به دلیل فضای نامناسب سینمای ایران از نظر اخلاقی، به کار دوبله فیلم، اجرای نمایش و حضور در تلویزیون روی آورد. در سال ۱۳۴۷ با بازی در فیلم «گاو» به کارگردانی داریوش مهرجویی وارد عرصه سینما شد.
انتظامی در سال ۱۳۴۸ تصمیم به کسب تجربه آکادمیک گرفت و توانست بدون کنکور وارد دانشگاه هنرهای زیبای دانشگاه تهران در رشته تئاتر شود. پس از فراغت از تحصیلات دانشگاهی، در حدود سالهای ۱۳۵۳-۱۳۵۲ به تدریس رشته تئاتر در دانشکده هنرهای زیبا و دانشگاه الزهرا (س) کنونی پرداخت.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
«نادر فلاح» با ۲ سریال محرمی به تلویزیون باز میگردد/نقشهایم در «محکومین ۲» و «دریا نزدیک است» شبیه به هم هستند
بازیگر سریال «محکومین ۲» گفت: امسال در دو سریال «محکومین ۲» و «دریا نزدیک است» حضور دارم، نقشم سریال «دریا نزدیک است» شباهتهای نسبتاً زیادی بین نقش من در این سریال و محکومین وجود دارد.
نادر فلاح بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون فعالیتهای خود در عرصه بازیگری سینما گفت: هنوز برای سال جدید پیشنهاد ویژهای از سینما نداشتهام، پیشنهادات متنوعی شده اما هنوز نقشی را که دوست داشته باشم پیشنهاد نشده است.
وی درباره بازی در سریالهای مناسبتی ماه محرم اضافه کرد: در سریال «محکومین» که به مناسبت ماه محرم تولید شده است به ایفای نقش پرداختهام که نسبت به سایر آثاری که تاکنون در آنها به ایفای نقش پرداختم بسیار متفاوت است، در این سریال نقش مردی را بازی میکنم که همواره در حال مراقبت از خانواده خود است.
بازیگر سریال «محکومین» در همین راستا ادامه داد: من پیشتر در نقشهایم به طور معمول کمی خشونت قالب بود اما به واسطه دغدغههای خانوادگی در سریال محکومین نقش مردی آرامتر را بازی میکنم، به همین خاطر شبیه به نقشهای قبلی من نیست.
وی درباره پیشبینی خود از بازخورد مخاطبان نسبت به فصل دوم سریال محکومین تاکید کرد: من احساس می کنم که مردم به خوبی با این سریال ارتباط برقرار میکنند زیرا انتخاب فیلمنامه و مخصوصا بازیگران بسیار خوب بوده است، پشت صحنه این سریال نیز کاملاً حرفه ای و خوب بود و از همان موقع من احساس کردم اثر با کیفیتی روی آنتن میرود.
بازیگر فیلم سینمایی «درخونگاه» در رابطه سریال محرمی دیگر خود به نام «دریا نزدیک است» اضافه کرد: سریال «دریا نزدیک است» نیز دیگر سریالی است که من به مناسبت ماه محرم در آن به ایفای نقش پرداختهام، شباهتهای نسبتاً زیادی بین نقش من در این سریال و محکومین وجود دارد، در آن سریال هم مردی را درگیر با مسائل خانوادگی بازی میکنم که به واسطه شغلش درگیر یک سفر شده و در آن سفر دچار یک بازشناسی نسبت به خود و خانواده اش می شود.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
هنوز هم نیازمند ساخت آثاری درباره شهدا، اسرا و آزادگان هستیم/ای کاش حاتمیکیا باز هم فیلمی چون «بوی پیراهن یوسف» بسازد
بازیگر «بوی پیراهن یوسف» گفت: معلوم است که هنوز هم نیازمند ساخت آثاری درباره شهدا ،اسرا و آزادگان هستیم، جنگ تحمیلی هشت سال به طول انجامید و اتفاقات غریبی در این دوران افتاد، این تاریخ می تواند الهامات فراوانی برای ما به همراه بیاورد و مردم هم با توجه به اینکه اکثراً با جنگ تحمیلی در ارتباط بودند از این موضوعات استقبال می کنند.
علی نصیریان بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، همزمان با سالروز ورود آزادگانِ سرافراز به وطن، پیرامون بازی در فیلم سینمایی «بوی پیراهن یوسف» گفت: بازی در فیلم سینمایی بوی پیراهن یوسف بسیار مطلوب بود، بازی در این فیلم را خیلی دوست داشتم و هنوز هم با دیدن این اثر حال خوبی پیدا می کنم.
وی با اشاره به استقبال مردم از فیلم «بوی پیراهن یوسف» تاکید کرد: خوشبختانه این فیلم در آن زمان از سوی مردم با استقبال خوبی روبرو شد و آن را بسیار دوست داشتند، از همین بابت هم خیلی خوشحالم که اثری را بازی کرده ام که مردم با گذشت سالیان سال باز هم آن را تماشا می کنند.
بازیگر فیلم سینمایی «بوی پیراهن یوسف» به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا را بیبدیل خواند و اضافه کرد: امیدوارم ابراهیم حاتمیکیا سالهای سال زندگی کرده و کارهای درخشانی همچون بوی پیراهن یوسف را بسازد، این فیلم برای من بسیار ارزشمند بود.
وی بازی در فیلم بوی پیراهن یوسف را تجربه شیرین زندگی خود خواند و اظهار کرد: این فیلم برای من بینهایت مهم است، اول به دلیل اینکه این فیلم درباره ایثارگران، شهدا و آزادگان بود، حسی که در هنگام بازی در فیلم داشتم حس درست، خوب و بی نظیری بود، از طرفی همینکه مردم با این فیلم ارتباط برقرار کردند برایم بسیار شادی آور است.
بازیگر فیلم سینمایی «مسخره باز» دلیل استقبال مردم از بازپخشهای مکرر «بوی پیراهن یوسف» افزود: این اتفاق به این دلیل است که حس من در «بوی پیراهن یوسف» از عمق وجود من نشات می گرفت و همین عاملی بود تا اثر و نقش تاثیرگذار باشد.
وی درباره تاثیر ایفای نقش پدر یکی از آزادگان در فیلم «بوی پیراهن یوسف» بر روی خود اظهار کرد: من برای ایفای این نقش توسط ابراهیم حاتمی کیا با یک پدر شهید که راننده تاکسی بود آشنا شدم، این آشنایی باعث شد تا من سه روز کامل همراه وی در شهر گشت زده و با وی به گپ و گفت بنشینم، وی از فرزند شهیدش و دیگر فرزند آزاده اش میگفت و من هم کم کم با حال و هوای چنین فردی آشنا میشدم. من دریافت های خوبی از وی کردم و بعد از آن هم با تمرین و تکرار به نقشی رسیدم که به نظرم نقشی ماندگار در سینما شد.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
ساده زیستی یکی از صفات مهم «امام هادی (ع)»/امام دهم شاگردان برجستهای را تربیت کردند
کارشناس علوم قرآنی گفت: شخصیت علمی «امام هادی (ع)» از همان دوران کودکی و پیش از امامت ایشان شکلگرفته بود، امام دهم تسلط عجیبی بر علوم داشتند لذا در مناظرههای علمی، پاسخگویی به شبهههای اعتقادی بسیار توانمند بوده و توانستند شاگردان برجستهای را تربیت کنند، این مؤلفهها بیانگر جایگاه والای علمی «امام هادی (ع)» است.
احمدرضایی کارشناس علوم قرآنی در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون ویژگیهای شخصیتی «امام هادی (ع)» گفت: یکی از ویژگیهای برجسته اخلاقی «امام هادی (ع)»، ساده زیستی ایشان بود. روایتهای تاریخی فراوانی در این زمینه وجود دارد که این امام همام را فردی سادهزیست معرفی میکند و ایشان را بندهای وارسته توصیف میکنند.
وی در همین راستا ادامه داد: «امام هادی(ع)» خوشخوترین و راستگوترین مردم بودند. هر کس که ایشان را از نزدیک میدید احساس میکرد با خوش برخوردترین انسانها مواجه شده است و این از ویژگیها اخلاقی ایشان بود.
رضایی به شخصیت علمی این امام بزرگوار اشاره و اظهار کرد: شخصیت علمی «امام هادی (ع)» از همان دوران کودکی و پیش از امامت ایشان شکلگرفته بود، امام دهم تسلط عجیبی بر علوم داشتند لذا در مناظرههای علمی، پاسخگویی به شبهههای اعتقادی بسیار توانمند بوده و توانستند شاگردان برجستهای را تربیت کنند، این مؤلفهها بیانگر جایگاه والای علمی «امام هادی (ع)» است.
این کارشناس علوم قرآنی پیرامون شخصیت علمی «امام هادی (ع)» ابراز کرد: این امام همام گنجینهای پایانناپذیر از دانش بود، هنگامی که «متوکل عباسی» حاکم وقت و دشمنان با مطرح کردن سؤالاتی در خصوص احکام این بزرگوار را به مبارزه میطلبیدند ، ایشان با توانمندی علمی و ذکاوت بالا به تمام سؤالات پاسخ داده و آنها را مغلوب میکردند.
وی درباره اهمیت قرائت زیارت جامعه کبیره در آستانه عید غدیر بیان کرد: زیارت «جامعه کبیره» به دلیل اینکه از زبان «امام هادی (ع)» بیان شده، از ارزش و اهمیت بالایی برخوردار است.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
استقبال مردمی از فروش بلیتهای جشنواره فیلم کودک و نوجوان/تخصیص بلیت به افراد کمبرخوردار و کودکان کار
دبیر سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان گفت: استقبال از سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان اصفهان تاکنون بسیار خوب بوده و امیدواریم تا این استقبال در روزهای آتی نیز ادامه پیدا کند.
علیرضا تابش دبیر سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون استقبال مردمی از بلیت فروشی روز نخست این دوره از جشنواره گفت: طی آخرین آمار پس از باز شدن سامانه فروش بلیت اینترنتی بیش از ۵۰۰ بلیت تاکنون به فروش رسیده است که برای ساعات اولیه فروش اینترنتی جشنواره آمار بسیار خوب و قابل قبولی است.
وی در همین راستا ادامه داد: به غیر از فروش آنلاین بلیت جشنواره فیلم کودک و نوجوان، برخی نهادها نیز از قبل برای حضور در جشنواره اعلام آمادگی کرده اند که آنها به صورت مجزا بلیتهای مورد نظرشان را خریداری خواهند کرد.
دبیر سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان با اشاره به مزایای عضویت در باشگاه مخاطبان جشنواره اذعان کرد: تاکنون بیش از هزار نفر نیز به عضویت باشگاه مخاطبان در آمده و در سامانه جشنواره ثبت نام انجام داده اند، این افراد امکان خرید نیم بهای بلیت را داشته و علاوه بر آن از امکانات دیگری نیز برخوردار خواهند شد، تمامی اعضای باشگاه مخاطبان جشنواره فیلم کودک و نوجوان در طول برگزاری این رویداد و در طول سال بستههای متنوعی را دریافت خواهند کرد.