افزودنیهای غیرمجازی که از ترش شدن ماست تاریخ مصرف گذشته جلوگیری میکند
خبرگزاری میزان: رئیس اتحادیه لبنیات با اشاره به ترش نشدن ماست های صنعتی گفت: قطعا افزودنی هایی در این ماست وجود دارد که با وجود گذشت ماه ها از تاریخ مصرف این ماست ها، ترش نمی شوند.
خبرگزاری میزان -
علی رجبی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی میزان، افزود: این افزودنی ها دارای ضررهای زیادی هستند که مراجع ذیصلاح باید پاسخگو باشند.
رئیس اتحادیه لبنیات با اشاره به اینکه سرانه مصرف شیر در ایران کاهش یافته است گفت: برخلاف اینکه مصرف سرانه شیر در کشور 70 لیتر اعلام می شود اما این رقم صحت ندارد بلکه میزان واقعی سرانه مصرف شیر در کشور 60 لیتر است.
وی ادامه داد: مصرف شیر در کشور کاهش یافته است و این کاهش نتیجه بی اعتمادی است که در سال گذشته با رسانه ای شدن وجود روغن پالم در شیر و همچنین شیوع تب مالت که گاهی اوقات مطرح می شود باعث دامن زدن به این بی اعتمادی ها شده است.
تمایل مردم به مصرف شیر سنتی به جای شیر صنعتی
رجبی گفت: قطعا شیر سنتی نسبت به شیر صنعتی ارجحیت دارد زیرا شیر سنتی کیفیت بهتری دارد و افرادی که در گذشته و در حال حاضر از این شیر ها استفاده می کنند از سلامت کافی برخوردارند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا فروشگاه های محصولات لبنی سنتی قابل اعتماد هستند، اضافه کرد: فروشگاه های لبنی بعد از صدور 7 مجوز موفق به اخذ پروانه کسب می شوند و این نشان از عبور از فیلترهایی مختلفی است که باعث حصول اطمینان برای خرید محصولات لبنی سنتی است.
رجبی ادامه داد: تنها خطر شیرهای سنتی وجود باکتری «بروسلا» است که در صورت جوشیده شدن تا 90 درجه خطر این باکتری کاملا از بین می رود.
رئیس اتحادیه لبنیات با اشاره به اینکه سرانه مصرف شیر در ایران کاهش یافته است گفت: برخلاف اینکه مصرف سرانه شیر در کشور 70 لیتر اعلام می شود اما این رقم صحت ندارد بلکه میزان واقعی سرانه مصرف شیر در کشور 60 لیتر است.
وی ادامه داد: مصرف شیر در کشور کاهش یافته است و این کاهش نتیجه بی اعتمادی است که در سال گذشته با رسانه ای شدن وجود روغن پالم در شیر و همچنین شیوع تب مالت که گاهی اوقات مطرح می شود باعث دامن زدن به این بی اعتمادی ها شده است.
تمایل مردم به مصرف شیر سنتی به جای شیر صنعتی
رجبی گفت: قطعا شیر سنتی نسبت به شیر صنعتی ارجحیت دارد زیرا شیر سنتی کیفیت بهتری دارد و افرادی که در گذشته و در حال حاضر از این شیر ها استفاده می کنند از سلامت کافی برخوردارند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا فروشگاه های محصولات لبنی سنتی قابل اعتماد هستند، اضافه کرد: فروشگاه های لبنی بعد از صدور 7 مجوز موفق به اخذ پروانه کسب می شوند و این نشان از عبور از فیلترهایی مختلفی است که باعث حصول اطمینان برای خرید محصولات لبنی سنتی است.
رجبی ادامه داد: تنها خطر شیرهای سنتی وجود باکتری «بروسلا» است که در صورت جوشیده شدن تا 90 درجه خطر این باکتری کاملا از بین می رود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *