طبخ روزانه ۲۰ هزار پرس غذا برای زائران مدینه قبل

16:42 - 26 تير 1398
کد خبر: ۵۳۴۱۲۴
مدیرکل تغذیه و تدارکات حج، عمره وعتبات از طبخ روزانه ۱۰ هزار پرس در هر وعده برای زائران ایرانی در مدینه منوره خبر داد.

طبخ روزانه 20 هزار پرس غذا برای زائران مدینه قبلبه گزارش خبرنگار گروه جامعه ، مهران فرشید  افزود:  دو آشپزخانه در شمال شرق و جنوب غربی مدینه  برای پخت غذای زائران ایرانی فعال شده‌اند و در کنار آن سردخانه و انبار نگهداری اقلام مورد نیاز و توزیع نیز پیش بینی شده است.

مدیرکل تغذیه و تدارکات حج، عمره و عتبات سازمان حج و زیارت با تاکید بر اینکه طبخ غذای با کیفیت، سالم و بهداشتی در اولویت قرار دارد، افزود: در هر آشپزخانه ۲۷ نیروی ایرانی مسئولیت طبخ و توزیع غذا را به عهده دارند.


وی اضافه کرد: این افراد از میان حدود ۸۰۰ متقاضی امسال که شرایط عمومی را داشتند و در مصاحبه پذیرفته شده و دوره آموزشی را طی کردند انتخاب و اعزام شدند.


به گفته مدیر کل تغذیه و تدارکات حج، عمره و عتبات سازمان حج و زیارت مالکان این آشپزخانه‌ها به سفارش سازمان حج وزیارت بهترین تجهیزات روز را خریداری و نصب کرده اند که موجب ارتقاء کیفیت و بهبود فرآیند طبخ غذا شده است.


فرشید با اشاره به اینکه تنوع غذایی بر اساس گزارش‌های کارشناسی و نظر سنجی‌هایی که هر سال انجام می‌شود در برنامه غذایی زائران گنجانده شده است، ادامه داد: علاوه بر پخت غذای رژیمی، صبحانه گرم نیز در این برنامه پیش بینی شده که در هفته سه بار طبخ و توزیع می‌شود.

وی نیرو‌های دو آشپزخانه زین و دخیل را معمولا از ساعت ۳ بامداد تا ۵ بعدازظهر درگیر پخت و توزیع غذا دانست و در عین حال، روند فعالیت در این دو آشپزخانه را روان توصیف کرد.


فرشید گفت: روزانه ۲۰ دستگاه خودرو حمل غذا که در هر کدام ۱۲ هیتر برقی قرار دارد و در هر هیتر نیز غذای حدود ۵۰۰ نفر نگهداری می‌شود غذای طبخ شده در آشپزخانه‌ها را به بیش از بیست هتلی که زائران ایرانی و کارگزاران حج در مدینه مستقر هستند، منتقل می‌کنند.


وی افزود: توزیع غذای ظهر از ساعت ۱۰صبح و توزیع غذای شب از ساعت ۵ بعداز ظهر با رعایت شرایط بهداشتی انجام می‌شود.

 

فرشید در پایان تعداد نیرو‌های گروه آشپزی اعزامی به عربستان را بیش از ۳۲۰ نفر ذکر کرد و گفت: بیش از ۲۶۰ نفراز این نیرو‌ها در دو آشپزخانه ابوجدایل و الافندیه در مکه مستقر می‌شوند که به ترتیب حداکثر ۷۰ هزار و حدود ۲۰ هزار پرس غذا در هر وعده پخت خواهند کرد.


برچسب ها: غذا طبخ حجاج زائر

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *