همکاری دوباره تهیه کننده «شبی که ماه کامل شد» با مهران احمدی/دلیل حضور ارشا اقدسی در جشن حافظ چه بود؟
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی به نقل از بیست و پنجمین روز از تیر ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به صحبت های ابراهیم حسن بیگی پیرامون اهمیت به قشرنویسندگان جوان در کشور اشاره کرد.
جشنهای ادبی در کشور دارای ارزش زیادی نیستند/باید به نویسندگان جوان بهای بیشتری داد
نویسنده کتاب «دو روایت از یک عکس» گفت: بسیاری از جوانان هستند که موقعیت، ارتباط و یا سرمایه کافی را برای چاپ اثرشان ندارند، همین باعث می شود تا این نسل نتوانند در هیچ مکانی خود را محک بزنند.
ابراهیم حسنبیگی نویسنده انقلابی در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص برگزاری تعداد زیادی جشنهای ادبی در طی سال گفت: متاسفانه جشنهای ادبی در کشور دارای ارزش بسزایی نیستند زیرا برای نویسندگان اتفاق هیجان انگیزی را رقم نمیزنند، به عنوان مثال جوایز مطرح ادبی جهان به این صورت هستند که وقتی اثری در آنها برنده می شود علاوه بر افزایش بسیار زیاد تیراژ در چاپ های بعدی، خود اثر در جهان معرفی و به زبان های مختلف ترجمه می شود.
وی عدم تاثیرگزاری بین المللی جشنوارههای ادبی کشور را ناراحت کننده خواند و افزود: اکثریت جشنواره های فرهنگی کشور مخصوصاً جشنواره های ادبی، بسیار داخلی برگزار می شوند و به نوعی تاثیر جهانی بسیار کمی دارند، جشنواره های داخلی یک مدت زمان خاص دارند که بعد از پایان به مدت یکسال به طور کامل تعطیل شده و هیچ تاثیری بر بدنه فرهنگ نخواهند گذاشت.
نویسنده کتاب «روایتی ساده از ماجرایی پیچیده» در همین راستا ادامه داد: از نظر من اگر جشنی ادبی میخواهد تاثیرگذار باشد، باید در ابتدا دبیرخانه سالانه داشته باشد و بعد از آن هم می بایست با رایزنی های فرهنگی با کشورهای مختلف باعث بسط و گسترش ادبیات و فرهنگ داخلی شود.
وی پرداختن جشنوارههای داخلی به آثار چاپ شده را اجحاف در حق نسل جوان خواند و اذعان کرد: به صورت معمول اکثریت جشنواره های داخلی در حوزه ادبیات حول محور آثاری هستند که به چاپ رسیده باشد، این اتفاق باعث می شود ما از بسیاری از استعدادهای داخل کشور که می توانند در عرصه ادبیات کشف شوند غافل شویم.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
بدلکاری هیچگاه در سینمای ایران جدی گرفته نشده است/جشن حافظ فرصتی شد تا یادی از پیمان ابدی کنم
بدلکار فیلم سینمایی "نگار" گفت: اهمیت دادن به بدلکاری در جشنهای سینمایی ایران به شکل تاسف آوری سالهاست از سوی مدیران و مسئولین مربوطه نادیده گرفته میشود و هیچگونه پاسخ شخصی هم برای انکار این موضوع ندارند.
ارشا اقدسی بدلکار سینما در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون آتش زدن سر خود در جشن حافظ گفت: دوست داشتم از فرصتی که در جشن حافظ به من داده شد استفاده کرده و در حضور بسیاری از تاثیرگذاران و بزرگان سینما اول از همه یاد پیمان ابدی زنده نگه دارم.
وی در همین راستا ادامه داد: متاسفانه تاکنون در هیچ جشن و فستیوالی از پیمان ابدی یاد نمیشد و من به عنوان شاگرد خواستم مثل همیشه خاطره وی و زحمتهایی که برای سینمای ایران کشیده را مرور کنم.
بدلکار فیلم سینمایی "جیمز باند" دومین دلیل خود برای حضور در جشن حافظ را اینگونه توصیف کرد: در وجه دوم میخواستم بگویم که بدلکاران هم مثل همه عوامل سینما حق شرکت و برنده شدن در جشن های سینمایی ایران را دارند، زیرا آنها مثل تمامی عوامل سینما تمام تلاششان را برای بهتر شدن کیفیت سینما انجام می دهند.
وی در همین راستا ادامه داد: چند سالی است به عنوان بدلکار و طراح صحنههای اکشن فیلمهای ایرانی و خارجی در عرصههای حرفهای و تراز اول جهانی در تلاش هستم تا در این راستا ذرهای از زحمات بدلکاران به عنوان تنها عضو سینما که جان خود را در خطر قرار میدهند با تقدیر جبران شود. تقدیری که میتواند به راحتی با اضافه کردن بخش بهترین بدلکار در جشنوارههای مختلف امکان پذیر شود.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
«جفت شیش» دومین تجربه مهران احمدی در مقام کارگردان/محمد قاسمی بازهم در کنار کارگردان مصادره قرار گرفت
مهران احمدی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون که بیشتر به خاطر بازی در آثار کمدی نزد مخاطبان شناخته میشود، قصد دارد دومین اثر سینمایی خود را نیز تجربه کند.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، مهران احمدی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون که بیشتر به خاطر بازی در آثار کمدی نزد مخاطبان شناخته میشود، قصد دارد دومین اثر سینمایی خود را نیز تجربه کند.
احمدی این روزها پس از اتمام نگارش فیلمنامه فیلم سینمایی "جفت شیش" به نویسندگی حمید اکبری، این اثر را برای دریافت پروانه ساخت به شورا ارسال کرده است، "محمدحسین قاسمی" برای دومین بار در کنار احمدی ایستاده و در مقام تهیه کننده این اثر حاضر شده است.
براساس آخرین اخبار جفت شیش باری دیگر فضایی کاملاً کمدی داشته و نزدیک به یک هفته است که برای دریافت مجوز به شورای پروانه ساخت ارسال شده است، حال باید دید در صورت دریافت پروانه ساخت احمدی بار دیگر حضور در جشنواره فیلم فجر را تجربه خواهد کرد یا نه.
وی نخستین بار با فیلم سینمایی مصادره راهی جشنواره فیلم فجر شد اما نتوانست به افتخار خاصی در این جشنواره دست پیدا کند، البته فیلم سینمایی مصادره اتفاقات بسیار خوبی را در گیشه تجربه کرد.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
برای حضور در سریال احمد امینی قرارداد خواهم بست/«بیا از گذشته حرف بزنیم» همچنان طرفدار دارد
بازیگر مجموعه «بیا از گذشته حرف بزنیم» گفت: من تجربه کار با احمد امینی را در گذشته نیز داشتهام بنابراین با خواندن فیلمنامه سریال جدید این کارگردان و شناختی که از امینی دارم پیشنهادش را برای بازی در این مجموعه تلویزیونی پذیرفتم.
پوراندخت مهیمن بازیگر سینما و تلویزون در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون حادثهای که در سریال «بیا از گذشته حرف بزنیم» با آن مواجه شد، گفت: هنگام ضبط یکی از سکانس های «بیا از گذشته حرف بزنیم» در شهر چالوس دچار صدمه از ناحیه زانو شدم که بعد از آن عمل جراحی بر روی زانویم انجام شد و خدا را شکر در حال حاضر در بهبودی کامل به سر می برم، اما این حادثه سبب شد تا مدتی نتوانم به فعالیت بپردازم.
وی درباره فعالیت این روزهای خود بیان کرد: بزودی با احمد امینی کارگردان با تجربه سینما و تلویزیون برای بازی در جدیدترین سریال تلویزیونی وی قرارداد خواهم بست.
این بازیگر تلویزیون درباره دلیل پذیرفتن حضورش در سریال جدید احمد امینی تصریح کرد: من تجربه کار با امینی را در گذشته نیز داشتهام بنابراین با خواندن فیلمنامه سریال جدید این کارگردان و شناختی که از امینی دارم پیشنهادش را برای بازی در این مجموعه تلویزیونی پذیرفتم.
مهیمن با اشاره به استقبال مخاطبان از سریال «بیا از گذشته حرف بزنیم» اظهار کرد: استقبال مردم از مینی سریال «بیا از گذشته حرف بزنیم» سبب شد تا حمید نعمت الله بار دیگر اقدام به ساخت قسمتهای جدیدی از این مجموعه کند. این سریال اپیزودیک در ۶ قسمت فیلمبرداری شده که به زودی روی آنتن رسانه ملی قرار خواهد گرفت. همانطور که مخاطبان میدانند محوریت این مجموعه سفر سه پیرزن به شهرهای مختلف کشور و اتفاقاتی که برای آنها میافتد است.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
«رادیو کتاب» پدیده جدیدی است که نیاز به تبلیغ دارد/اگر کتب رادیویی تبلیغ شوند با استقبال مخاطب روبرو خواهیم شد
مجری کتاب رادیویی «را» گفت: هم اکنون کتاب رادیویی با عنوان «را» توانسته تا حدودی موفق عمل کند. البته با اینکه رادیو کتاب یا کتاب رادیویی مقوله و پدیده جدیدی است، اما توانسته مخاطبان ویژهای به خود جذب کند اما نیاز به تبلیغ دارد.