طبخ غذا با رعایت کیفیت، ذائقه و شرایط زائران
به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، علیرضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه در کنار استطاعت مالی، استطاعت جسمی زائران از جمله مباحث مهم است، گفت: برای آنکه این توان جسمی حفظ شود و فرد بتواند اعمال خود را به خوبی انجام داده و بهره و حظ معنوی لازم را ببرد باید تغذیه مناسب داشته باشد.
وی ادامه داد: به این منظور از سال قبل در قالب کارگروههای مختلف میزان کالری، نوع ذائقه و بیماریهای موجود در حجاج و مانند آن بررسی شد و گروههای مختلفی برای تامین اقلام مورد نیاز و تدارکات لازم در حوزه غذایی طی ماههای گذشته فعالیت فشردهای داشتند.
رشیدیان عنوان کرد: با وجود پخت حجم قابل توجهی غذا، توسط هر آشپزخانه در هر وعده غذایی بر اساس برنامه ریزیهای انجام شده رعایت ذائقههای مختلف با توجه به پراکندگی و گستردگی زائران که از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب کشور هستند مورد توجه قرار گرفته است.
وی افزود: بر این اساس امروز در مجموع بازدیدها شاهدیم اکثر زائران از نوع غذاها، تنوع و کیفیت آن راضی هستند، اما همان اندک نقدها و نارضایتیهایی هم باید مورد توجه قرار گیرد وموظف به برطرف کردن آنها هستیم.
رشیدیان تصریح کرد: به عنوان نمونه در بحث غذاهای رژیمی با توجه به ذائقه افراد باید به شکل خاصی پخت شود که در این رابطه از آشپزخانهها خواسته شد این موضوع را مورد توجه قرار دهند.
همچنین وی به همراه حجت الاسلام نواب نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت از آشپزخانههای دو هتل خود پخت و چند انبار مواد غذایی در مدینه بازدید کرد.
انتهای پیام/