امنیت برای مردم است نه بر مردم/برخی به دنبال ایجاد فضای دوقطبی در مذاکرات هستهای هستند
وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام دولت و ملت ، همدلی و همزبانی ابراز امیدواری کرد: با مدیریت استانداران و فرمانداران که نمایندگان دولت در شهرها و شهرستانها هستند مسایل مختلف کشور به خوبی مدیریت شود و در عرصه های مختلف با هماهنگی که با دستگاه های مختلف ایجاد می کنند موجب خیر برای مردم شوند.
حجت الاسلام والمسلمین علوی با اشاره به حساسیت انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی و همچنین خبرگان رهبری امانتداری را جزو اصول اولیه و اصلی استانداران و فرمانداران در انتخابات دانست و گفت: ما انقلاب کردیم که مدیریت کشور اسلامی باشد و رنگ و بوی اسلامی داشته باشد.
وی افزود: باید با مردم مهربان و خوشرو باشیم و با عطوفت و مهربانی رفتار کنیم چراکه الگوی ما رسول گرامی اسلام است.
وزیر اطلاعات با اشاره به اینکه حکومت در اسلام یک ابزار است نه هدف گفت: حکومت ، ابزاری است برای اجرای امور و اجرای شرع و تامین امنیت مردم و آحاد جامعه و رسیدگی به امور آنان.
حجت الاسلام والمسلمین علوی افزود: جمهوری اسلامی ایران به عنوان حکومت برآمده از مکتب اسلام مسئولیت سنگینی برعهده دارد.
وی با اشاره به اینکه لازم است شب و روز خود را برای خدمت به مردم بکار گیریم، گفت: اگر نحوه مدیریت ما به گونه ای باشد که مردم احساس کنند سایه حکومت بالای سر آنها سنگینی می کند خلاف مقتضای حکومت اسلامی عمل کرده ایم.
حجت الاسلام والمسلمین علوی با اشاره به اینکه در حکومت اسلامی امنیت برای مردم است نه بر مردم، تاکید کرد: در حکومت اسلامی باید به مردم خدمت شود و برای مردم آرامش بوجود آید و حتی برای حاکمیت فرهنگ دینی، نمی توانیم آرامش را از مردم سلب کنیم.
وزیر اطلاعات با بیان اینکه اگر بخواهیم فرهنگ دینی در جامعه شکوفا شود راهش برقراری آرامش در جامعه است، تصریح کرد: بستر رشد و شکوفایی فرهنگ دینی و بالارفتن ایمان مردم آرامش جامعه است. امنیتی که اسلام برای جامعه می پسندد امنیتی است که همراه با آرامش، شادابی و سرور باشد.
حجت الاسلام والمسلمین علوی با اشاره به اینکه هم باید در جامعه امنیت باشد و هم باید مردم آن را احساس کنند و موجب لبخند، نشاط و شادکامی مردم باشد، یادآورشد: امنیت گورستانی جامعه را به جایی نمی رساند.
وی عنوان کرد: امنیت گورستانی ، شمع و چراغ ایمان را به بی فروغی و کم فروغی می کشاند و آن چیزی که ایمان جامعه را بالا می برد امنیت همراه با آرامش است.
کار اطلاعاتی باید در چارچوب حلال وحرام باشد
وزیر اطلاعات در ادامه با بیان اینکه ما در نظام اسلامی باید کار را در چارچوب شرع مقدس اسلام انجام دهیم گفت: حتی در وزارت اطلاعات من گفته ام کار اطلاعاتی باید در چارچوب حلال وحرام انجام شود.
علوی با بیان اینکه هیچ کس فکر نکند که کار اطلاعاتی یک استثناست و در آن حرام و حلال وجود ندارد، اظهار کرد : دروغ و تهمتی که برای همه حرام است برای یک اطلاعاتی نیز حرام است و بازی با حیثیت انسان ها و توهین به یک انسان که برای همه حرام است برای یک اطلاعاتی هم حرام است .
وزیر اطلاعات با اشاره به اینکه همچنین هرچه برای دیگران حرام است برای مدیری که به عنوان فرماندار مسئولیت هماهنگی دستگاهها را بر عهده دارد نیز حرام است، افزود: شما فرمانداران و استانداران نیز واجبات و تکالیفی دارید که باید آن را انجام دهید.
وی خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم به بهانه کار اطلاعاتی یا به بهانه حفظ و حراست از انقلاب و پاسداری از آن وارد حریم خلاف شرع شویم و این خوداجتهادی ها حجت شرعی برای ما درست نمی کند.
علوی افزود: بولتن هایی درست کنیم که در آنها دروغ بگوییم، تهمت بزنیم، افترا ببندیم، اخبار بی اساس بنویسیم، و آدمی را یا مسئولی را که از او خوشمان نمی آید از چشم ها بیندازیم و فضا را برایش تاریک کنیم؛ اینها با شرع مقدس اسلام جور در نمی آید.
وزیر اطلاعات گفت : برای خدمت به اسلام و دین و انقلاب و جمهوری اسلامی از راه خلاف شرع نمی توان استفاده کرد .
وزیر اطلاعات گفت: دشمن تلاش می کند در داخل فضای 2 قطبی در روند مذاکرات درست کند و عده ای دست به تحصن و حرکت اعتراضی نشبت به روند مذاکرات بزنند.
وی با اشاره به شرایط اقتصادی دولت تصریح کرد: ما در شرایط فعلی تنها حدود 800 هزار بشکه نفت میتوانیم بفروشیم که حتی پولش هم به دستمان نمیآید بنابراین اداره کردن کشور کار سادهای نیست و طبیعی است که دست شما مسئولان و فرمانداران برای حل برخی مشکلات بسته شود اما روی شما که بسته نمیشود بنابراین با خوشرویی رضایت مردم را میتوانیم جلب کنیم.
وزیر اطلاعات با بیان اینکه بنده اخیرا در یک بولتن خبری گزارشی را خواندم که گفته شده بود ناجا اعلام کرده تجمعات صنفی در سال جاری 54 درصد افزایش یافته است خطاب به سردار اشتری فرمانده ناجا به مزاح گفت: آیا این گزارش صحیح است؟ که سردار اشتری هم با مزاح اعلام کرد این موضوع را باید از وزارت کشور بپرسیم.
وزیر اطلاعات ادامه داد: براساس این گزارش که در یک بولتن خبری منتشر شده بود اعلام کردند 30 درصد از این تجمعات در شهرستانها بوده و عدم توجه استانداریها و فرمانداریها به اصناف از علل این تجمعات عنوان شده است.
وزیر اطلاعات در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دولت یازدهم دولتی است که مرتبط با طبیعت انقلاب میخواهد بستر را برای حضور همه فرزندان انقلاب فراهم کند.
علوی ادامه داد: این دولت دولتی نیست که بخواهد اصولگرا و اصلاحطلب را به حاشیه بکشاند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ما هماکنون شاهد دو نوع تهدید داخلی و خارجی هستیم، افزود: تهدید خارجی در مقیاس جهانی استکبار جهانی است که تلاش دارد مسلمانان را به دو قطب شیعه و سنی تفکیک کند که ایجاد و حمایت از گروههای تروریستی و کشتن انسانها و علمای اهل سنت از جمله این برنامههای آنها است که متاسفانه این موضوع در بین مسلمانان در حال جا افتادن است.
وزیر اطلاعات با اشاره به تهدیدات داخلی گفت: دشمنان سعی دارند در درون جامعه ما فضای دوقطبی در مسئله مذاکرات هستهای و یا هر عنوان دیگر ایجاد کنند و همچنین براساس آن سخنرانیها و تجمعات و تحصنهایی را در موافقت یا مخالفت از مذاکرات هستهای برگزار کنند و به طور کلی در جریان این مذاکرات خلل ایجاد نمایند البته باید نقدهای سازنده صورت بگیرد و همچنین حرمتها حفظ شود زیرا نقد سازنده نزد دولت و مردم است.
وی افزود: اما سلسله تخریبها و انهدام حرمتها و انهدام زمینه کاری دولت با مقتضای شعار سال جور در نمیآید.
وزیر اطلاعات با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری فرمودند رای مردم حقالناس است، اظهارداشت: این سخن به این معنا است که در این مسئله هر خطایی قابل گذشت نیست.
وزیر اطلاعات با ذکر مثالی گفت: بنده در یک بولتن خبری خواندم که یک فردی که قصد کاندیداتوری در انتخابات را دارد در جمعی حاضر شده و موضوعات قومیتی را مطرح کرده بنده بلافاصله با مدیرکل اطلاعات آن استان تماس گرفتم و این مسئله را تذکر دادم که حتما به آن شخص تذکر داده شود تا این گونه سخنرانیها و مسائل تکرار نشود.
وی همچنین گفت: هر گونه چالش امنیتی در انتخابات باید در نطفه خفه شود تا مکرراً تکرار نشود.
وزبر ااطلاعات با اشاره به مسئله تعیین صلاحیتها تصریح کرد: شورای تعیین صلاحیت در این وزارتخانه تشکیل شده تا امور مربوط به این موضوع را انجام دهد.
وی با تاکید براینکه ما نمیتوانیم با آبروی افراد بازی کنیم گفت: در وزارت اطلاعات برابر شرع اسلام و رضای خدا انجام وظیفه میکنیم. حالا هر کس میخواهد قبول کند یا نکند. ما از سلامت کار و رضای خدا با اینکه برخی افراد حرف ما را قبول کنند یا نکنند نمیگذریم.
علوی تاکید کرد: اگر کسی در پروندهاش مورد سوئی داشته باشد خطایی را مرتکب شده که ما آن را اعلام میکنیم اما ما نمیتوانیم با آبروی کسی به دلیل گرایش سیاسیاش بازی کنیم و من آن را نمیپسندم.
وی خاطرنشان کرد: برای ما رضای خدا و خشم خداوند ملاک است که در احادیث آمده است حفظ حرمت مومن از حفظ حرمت کعبه بالاتر است.
وزیر اطلاعات افزود: ما متاسفانه به وضوح میبینیم مجموعه ای که دستشان در انتخابات دخالت دارد حالت جهتداری پیدا کرده و با همین ویزگیاش دنبال جایگزینی برای من در وزرات اطلاعات هستند که اهلاً و سهلاً.