ضرورت بازنگری در رشته‌های آموزشی حج براساس بیانیه گام دوم انقلاب

12:41 - 11 خرداد 1398
کد خبر: ۵۲۲۰۷۹
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت خواستار بازنگری در رشته‌های آموزشی حج براساس رهنمود‌های مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب و تشکیل کمیته‌ای در این زمینه شد.

به گزارش گروه جامعه ، ولی فقیه در امور حج و زیارت در جلسه شورای آموزش بعثه مقام معظم رهبری خواستار بازنگری در رشته‌های آموزشی بعثه براساس رهنمود‌های مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب شد.

وی بازشناسی نیاز‌های آموزشی زائران براساس بیانیه گام دوم انقلاب را ضروری خواند و تصریح کرد: اگرچه اقدامات مناسبی در طول چهل سال نخست انقلاب در زمینه آموزش حج صورت گرفته است، اما فقدان وجود نقشه جامع در این زمینه احساس می‌شود.

نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت از تلاش‌هایی که در دوره‌های گذشته و بر اساس نیاز‌های هر مقطع انجام گرفته است، تقدیر کرد و با بیان اینکه بدون داشتن نقشه جامع نمی‌توان فعالیت‌های آموزشی را سامان داد، نقش کارگزاران آموزش بعثه را در این زمینه دو چندان خواند و بر شناخت گام دوم انقلاب و نیازشناسی با توجه به آینده تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین نواب لزوم تربیت نیروی کارآمد در ارائه خدمات به زایران را یادآورشد و تربیت نیروی انسانی را ضروری دانست و خواستار همکاری جدی و بیشتر اعضای شورا با مدیریت آموزش در بازنگری و تدوین برنامه‌های آموزشی شد.

سرپرست حجاج ایرانی همچنین از مسؤولان شورای آموزش بعثه خواست که مقدمات بازنگری رشته‌های آموزشی حج را فراهم و مشخص کنند که درس‌های آموزشی باید بر اساس چه محور‌هایی باشد.

وی گفت: انتظار دارم با تلاش همه این کار به سرانجام رسد که نتیجه آن تربیت صحیح طلاب و نقش آفرینی آنان خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین نواب در پایان خواستار تشکیل کمیته بازنگری در رشته‌های آموزشی حج و برگزاری جلسات ماهانه شورای آموزش معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری شد و خطاب به اعضای شورا گفت: در راستای بازنگری و آسیب شناسی آموزش برای خدمت رسانی بیشتر به حجاج بیت الله الحرام و زائران عتبات تلاش کنید.

بر اساس این گزارش، در ابتدای این دیدار آقای خوشرو از اساتید رشته ارتباطات گزارشی از اجرای پروژه ارزیابی رشته ارتباطات گرایش حج و زیارت بیان کرد و در ادامه حجج الاسلام والمسلمین حمید احمدی، هاجری، نگارش، رنجبر، اخویان، غلامرضا رضایی، ملانوری، کلباسی، رکن الدینی، مظاهری، و محمدرضا احمدی برخی پیشنهادات و راهکار‌های اصلاحی را برای رشد و بالندگی رشته‌های آموزشی حج و زیارت ارائه دادند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *