افزایش ۷۸ درصدی ابلاغ الکترونیکی

10:14 - 19 ارديبهشت 1398
کد خبر: ۵۲۰۱۳۵
رییس‌کل دادگستری استان البرز عملکرد ۴ ساله دادگستری این استان را تشریح کرد و از افزایش ۷۸ درصدی میزان ابلاغ الکترونیکی در این استان خبر داد.
افزایش ۷۸ درصدی ابلاغ الکترونیکیبه گزارش ،  احمد فاضلیان در خصوص عملکرد دادگستری استان البرز از سال ۹۴ تاکنون و با اشاره به اقدامات معاونت آمار و فناوری اطلاعات دادگستری این استان بیان کرد: فعالیت دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با راه‌اندازی پنج دفتر خدمات الکترونیک قضایی در شهر کرج آغاز شد و به تدریج تا پایان سال ۹۷ با توسعه دفاتر، به ۲۱ دفتر در مرکز استان و شهرستا‌ها رسید.

وی افزود: با ثبت‌نام نزدیک به ۵۳۰ هزار شخص حقیقی و ۵۰۰ شخص حقوقی در سامانه ثنا میزان ابلاغ الکترونیکی به ۷۸ درصد افزایش یافته است.

رییس‌کل دادگستری استان البرز، فراهم شدن امکان انتشار ابلاغیه آگهی به صورت الکترونیک و حذف هزینه نشرآگهی، نوسازی شبکه‌های موجود و اجرای شبکه‌های کامپیوتری ساختمان‌های جدیدالتاسیس با حدود ۲ هزار و ۶۰۰ نول و ۱۳۶ متر کابل‌کشی، تعویض ۵۰۰ دستگاه رایانه و تخصیص بیش از ۸۰۰ سیستم رایانه‌ای جدید، ارتقای سطح امنیت شبکه و ارتباطات دادگستری با نصب فایل وال سخت‌افزاری جدید و راه‌اندازی پروژه امنیت لایه ۲ را از دیگر فعالیت‌های انجام شده در این بخش عنوان کرد.

فاضلیان ادامه داد: تولید بیش از ۱۸۰ ساعت برنامه رادیویی و تلویزیونی با مشارکت صداوسیمای مرکز البرز، انعکاس پیام‌های قضایی با هدف ارتقای بنیه حقوقی مردم در ۳۰۰ استند و بیلبورد‌های تبلیغاتی، ارایه مشاوره رایگان در بیش از ۱۰ نمایشگاه به مدت ۱۱۴ روز در مراکز فرهنگی و بوستان‌های این استان و ارایه مشاوره‌های حقوقی در یکصد مسجد با همکاری کانون وکلا و کانون‌های فرهنگی مساجد استان از جمله فعالیت‌های فرهنگی صورت‌گرفته در دادگستری استان البرز است. وی همچنین انعقاد ۱۴ مورد تفاهم‌نامه و انجام فعالیت‌های مشترک فرهنگی در سطح استان، برگزاری ۲ هزار و ۵۰۳ ساعت مشاوره عمومی برای کارکنان و خانواده‌های آن‌ها به همراه نشست‌های پرسش و پاسخ، برگزاری دوره‌های متعدد ضمن خدمت برای تمامی کارکنان شاغل در دادگستری و شورای حل اختلاف، بازدید از کانون‌های اصلاح و تربیت و بند نسوان در سطح استان و ایجاد بانک اطلاعات زنان بزه‌دیده را از دیگر اقدامات فرهنگی انجام‌شده از سال ۹۴ تاکنون برشمرد. رییس‌کل دادگستری استان البرز در تشریح اقدامات حوزه پیشگیری از وقوع جرم در استان البرز نیز بیان کرد: در این زمینه ۴ مرکز مشاوره پیش از طلاق در کرج، هشتگرد، نظرآباد و فردیس در راستای قانون حمایت از خانواده راه‌انداری و بیش از ۳۰ هزار نشست مشاوره برای مراجعان برگزار شد.

وی با اشاره به الزامی کردن آموزش‌های پیش از ازدواج در استان البرز گفت: در این راستا برگزاری بیش از ۷۰۰ دوره ۶۰۰ ساعته برای زوج‌ها، شرکت بیش از ۴۰ هزار نفر و تدوین محتوا و سرفصل‌ها برای آشنایی مدرسان عملیاتی شده است.

فاضلیان گفت: راه‌اندازی مرکز ملاقات فرزندان طلاق با والدین آن‌ها در شهرستان کرج، هشتگرد و اشتهارد در راستای قانون حمایت از خانواده و ثبت یک‌هزار و ۴۰۰ صورت‌جلسه تحویل فرزند در طول ۶ ماه نخست سال ۹۷ و ارایه ۶۰۰ مورد مشاوره به والدین کودکان، اجرای طرح دادگاه‌های درمان‌مدار و معتادان متجاهر به عنوان طرح پایلوت کشوری در استان البرز با ظرفیت یک‌هزار نفر در سال با همکاری اداره کل بهزیستی استان البرز انجام شده است.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در بخش معاونت منابع انسانی گفت: تبیین الگوی شایسته‌سالاری در جهت ارتقا و انتصاب قضات در پست‌های مختلف قضایی که در این راستا تصمیمات بسیار ارزشمندی در جهت ارتقای سمت اتخاذ کردیم، طراحی، تدوین و بهره‌برداری از پرتال معاونت منابع انسانی که دارای امکانات بسیار گسترده‌ای است، تهیه طرح سلامت جسمی و روانی کارکنان و اجرای آن که برای اولین بار در کشور بهداشت محیط، جسمی و روانی همکاران را با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان در سطح حوزه‌های قضایی اجرایی کردیم همچنین طراحی و اجرای نرم افزار پیشنهادات و انتقادات الکترونیکی استان در معاونت منابع انسانی انجام شده است.

وی ادامه داد: در حوزه آموزش؛ معاونت منابع انسانی و مدیریت آموزش کارکنان اداری دادگستری کل استان البرز، به رتبه برتر در بین دستگاه‌های اجرایی استان در سال ۹۷ نایل شد که در این واحد دوره‌های آموزشی مختلف برای قضات دادگستری، کارمندان شورای حل اختلاف و ضابطین دادگستری برگزار شده و نتیجه این دوره‌ها (حضور بیش از ۵۰۰ ساعتی در کلاس‌های آموزشی) باعث شد دادگستری کل استان البرز در این زمینه جزو چند استان برتر کشور قرار گیرد.

رییس‌کل دادگستری استان البرز بر اهمیت برنامه‌های عملیاتی‌شده توسط معاونت برنامه‌ریزی استان نیز تاکید و خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات مهم انجام‌شده در این معاونت، طرح آمایش سرزمین قضایی بود که برای اولین بار در کشور توسط کارکنان این معاونت به صورت طرح مطالعاتی مطرح و تدوین و به قوه‌قضاییه ارسال شد و در صورت اجرایی شدن این طرح، شاهد الگوی بسیار مناسبی در زمینه برنامه‌ریزی‌های قضایی و تهیه اطلس جنایی و حقوقی خواهیم بود.
 
منبع: روزنامه حمایت
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *