بازدید از موزههای طهران قدیم در بافت ناصری رایگان است
به گزارش گروه جامعه ، علی اسماعیل زاده مدیر روابط عمومی این منطقه با بیان این که بخشی از این منطقه در محدوده حصار ناصری و طهران قدیم قرار گرفته؛ ابنیه ارزشمند تاریخی با معماری فاخر ایرانی که تبدیل به موزه شده اند؛ پذیرای علاقمندان برای بازدید از آثار جمع آوری شده در آنها هستند.
وی افزود: موزه ثبت احوال در خیابان امام خمینی نرسیده به خیابان شیخ هادی قرار دارد و حدود یکصد سال از بنای آن میگذرد. نشانهها و یادگارهایی از بزرگانمان در سازمان ثبت احوال کشور با نام “گنجینه سازمان ثبت احوال ایران” نگه داری میشوند و عموم مردم برای بازدید از آن میتوانند به موزه ثبت احوال کشور مراجعه کنند و علاوه بر آن از معماری دوران قاجار این بنای ارزشمند و محوطه آن بازدید نمایند. این موزه همه روزه به غیر از تعطیلات در ساعات ادارای به صورت رایگان برای بازدید عموم آزاد است.
اسماعیل زاده همچنین در خصوص خانه و موزه مقدم گفت: این موزه از بناهای ساخته شده در دوران قاجار است که در خیابان امام خمینی، بعد از خیابان شیخ هادی، جنب بانک ملت، پلاک ۲۵۱ قرار دارد و از نظر معماری، تاریخچه و همچنین آثار و اشیایی که در آن نگهداری میشود دارای ارزش بسیار بالایی است.
او ادامه داد: به موزه ملی قرآن کریم در تقاطع خیابان امام خمینی (ره) با خیابان، ولی عصر (عج (این مجموعه قرآنهای دستنویس خطی از قرن چهار تا اواخر قاجار، ظروف و اشیای قیمیتی، تابلوهای معاصر و ... را در معرض نمایش دارد. همچنین در طبقه منفی یک و دو این موزه، نسخ خطی و ادعیه و آثاری که در فهرست آثار ملی ثبت ملی به ثبت رسیدهاند، نگهداری میشود و در طبقه منفی سه نیز تابلوهای هنری قرآنی به نمایش گذاشته شده است.
اسماعیل زاده در خصوص عمارت تیمور تاش (موزه جنگ) نیز با اشاره به این که در این موزه قدیمیترین ابزار و ادوات جنگی نگه داری میشود؛ عنوان کرد: عمارت تیمور تاش در میدان حر، خیابان جنگ با بیش از ۱۶۰ سال قدمت در روزهای دوشنبه از ساعت ۱۴ تا ۱۸ و در روزهای جمعه از ۹ صبح تا ۱۸ آماده بازدید علاقمندان است.