توان موشکی نیروهای مقاومت و هراس صهیونیستها؛ موشکهایی که توان هدف قرار دادن تلآویو و مراکز حیاتی اسرائیل را دارند
به گزارش گروه بین الملل «تایمز آو اسرائیل» در گزارشی با عنوان «چرا حماس هنوز در غزه بر سر کار است؟» مینویسد: اسرائیلیها احتمالا همواره چرخه جنگ خود را به فاصله چند سال کامل میکنند، اما به این نکته توجه نمیکنند که حماس هربار چگونه بهتر مسلح میشود.
این پایگاه مینویسد: حماس با راکتهای «قسام» کار خود را شروع کرد که قابلیت رسیدن به «سدروت» را داشت. سپس آنها به سمت ساخت راکتهای «گراد» حرکت کردند که بردی معادل ۴۰ کیلومتر و قابلیت رسیدن به بئر شبع را داشت.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است: آنچه مورد توجه ویژه اسرائیل قرار دارد راکتهای بزرگتری است که حماس آنها را «خیبر ام_۳۰۲» نامیده است. این راکت بر اساس راکت «دبلیو. اس_۱» توپخانه چین است. پیش از این و در سال ۲۰۱۴ حماس این راکت را به سمت «عفوله» شلیک کرده است.
بیشتر بخوانید: گزارش رسانه صهیونیستی از توان نظامی و موشکی گروههای مقاومت فلسطینی
تایمز آو اسرائیل در ادامه ضمن اشاره با مختصات فنی راکت «دبلیو. اس_۱» چین مینویسد: راکت خیبر «ام_۳۰۲» حماس نوع ارتقا یافته دبلیو. اس_۱ است که مختصات فنی آن کاملتر است.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است: واقعیتی که برای اسرائیل درباره راکت خیبر ام_۳۰۲ وجود دارد این است که این راکت قابلیت رسیدن به تلآویو را دارد و مهمتر از آن اتفاقی است که پس از اصابت این راکت به هدف روی میدهد.
تایمز آو اسرائیل میافزاید: کلاهک ۱۵۰ کیلوگرمی این راکت برای تخریب کامل یک ساختمان کافی است. حتی اگر موجب فرو ریختن کامل یک ساختمان نشود، اما به حدی خسارت وارد میکند که آن را غیر قابل سکونت کند.
این گزارش میگوید: انحراف ۱ درصدی برای ۶۰ کیلومتر به معنای آن است که دقت این راکت برای فرود آمدن در شهر تلآویو کافی است. تراکم ساختمانها در تلآویو به قدری بالا است که تقریبا یکی از هر دو راکت به اهداف مورد نظر برخورد خواهد کرد.
این پایگاه در ادامه به خطر این موشک برای تلآویو اشاره کرده و مینویسد: بنابراین معنای این امر برای تلآویو آن است که اگر چندصد موشک خیبر ام_۳۰۲ به سمت تلآویو شلیک شوند نتیجه آن مشابه «حادثه بلیتز» لندن در سال ۱۹۴۰ (بمباران ادامه دار لندن طی سالهای ۱۹۴۰ و ۱۹۴۱ که طی آن بیش از یک میلیون از خانههای انگلیس یا نابود شدند یا به شدت آسیب دیدند. ۴۰ هزار نفر از افراد عادی کشته شدند که از این تعداد ۲۰ هزار نفر ساکن لندن بودند) تخریب گستردهای روی میدهد.
جنگندههای رژیم صهیونیستی از عصر روز جمعه گذشته مناطقی از نوار غزه را هدف قرار دادند و در پی این حملات، نیروهای مقاومت اقدام به شلیک موشک به سمت سرزمینهای اشغالی کردند.
طی ۲ روز نیروهای مقاومت حدود ۷۰۰ موشک به سمت سرزمینهای اشغالی شلیک کردند که شدت و گستردگی این شلیکها خساارت فراوانی در پی داشت.
رژیم صهیونیستی همواره مدعی است که سامانه «گنبد آهنین» در مقابل این باران موشکی ایستادگی کرده و این موشکها را رهگیری میکند، اما تاکنون شواهد بسیاری مبنی بر شکست این سامانه در برابر موشکهای مقاومت آشکار شده است.
بیشتر بخوانید: شلیک ۴۳۰ موشک از غزه به سوی شهرکهای صهیونیست نشین
در پی حمله موشکی اخیر نیروهای مقاومت، رژیم صهیونیستی بار دیگر مدعی رهگیری بخش عدهای از موشکها به وسیله گنبد آهنین شد، اما گزارش رسانهها و برخی مقامات این رژیم حاکی از شکست و ناتوانی گنبد آهنین در برابر این عملیات موشکی بوده است.
در همین حال گردانهای «عزالدین قسام»، شاخه نظامی حماس با انتشار بیانیهای اعلام کرد که موفق شده با استفاده از تاکتیک شلیک دهها موشک در زمان واحد از سد گنبد آهنین عبور کند.