نیترات‌خوراکی‌ها به راحتی قابل شناسایی نیست/ ۸۰‌درصد از جو کره زمین از «نیتروژن» تشکیل شده است

12:09 - 11 ارديبهشت 1398
کد خبر: ۵۱۴۲۰۵
عضو کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی گفت که نه تنها سیب‌زمینی که نیترات در خیار، گوجه‌فرنگی و کاهو در ایران بیشتر از حد استاندارد و معمولا تشخیص محصولات حاوی این ماده برای مشتریان دشوار است. میزان بالای نیترات، حتما به معنی استفاده زیاد از سم و کود نیست.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *