باید‌ها و نباید‌های مصرف نمک یددار

3:00 - 20 فروردين 1398
کد خبر: ۵۰۸۰۷۱
دسته بندی: جامعه ، عمومی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید در کشور و حفظ شاخص ها، در گروی همکاری تمامی بخش‌ها در جهت ساماندهی واردات یدات پتاسیم، حمایت از صنایع تصفیه نمک، اطلاع رسانی و آگاه کردن مردم از خطرات مصرف نمک‌های غیر استاندارد و فاقد مجوز‌های بهداشتی است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *