باید‌ها و نباید‌های طب ایرانی در مورد تغذیه در فصل بهار

7:00 - 02 فروردين 1398
کد خبر: ۵۰۴۶۸۸
دسته بندی: جامعه ، عمومی
مشاور وزیر و سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت با اشاره به تلاش حکمای ایرانی برای حفظ تندرستی مردم و پیشگیری از بروز بیماری، بر رعایت تدابیر مرتبط با مزاج هر فصل برای پیشگیری از بروز بیماری‌های رایج آن فصل تاکید کرد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *