اگر آب نیست میتوان بوته زار کاشت
به گزارش گروه جامعه ، مسعود تجریشی بیان کرد: درختکاری در حوزه منابع طبیعی و امانتی که خداوند در دستان ما قرار داده است، جای میگیرد.
وی افزود: وضعیت تالابها نیز مناسب نیست و با توجه به وضعیت منابع آب و استفاده بی رویه، کشور را در شرایطی قرار داده است که خشک شدن تالابها منتج به بروز پدیده گرد و خاک شده که در هر دو بخش اعم از روستا و شهر مشکلات زیادی برای مردم ایجاد میکند.
تجریشی اضافه کرد: روز درختکاری را نشانهای میدانیم تا به اهمیت محیط زیست بیشتر پی بریم و تلنگری باشد که به تالاب، منابع آب و.. فکر کنیم.
معاون سازمان محیط زیست به رادیو گفت: وگو گفت: وجود تمدن ایران زمین به این مهم باز میگردد که از این نعمات بدرستی استفاده نماییم.
تجریشی در خصوص تذکر مجری برنامه که کاشت درخت را به نوعی آبخیز داری و نگاه داشت آب در خاک توصیف کرد، ادامه داد: ابتدا باید بدانیم در منطقهای هستیم که گرچه آب نداریم، ولی میتوانیم بوته زار بکاریم.
وی افزود: اگر بتوان پوشش گیاهی خوبی بر روی زمین ایجاد کرد، همواره میتوان در زمان بارش آب را به داخل زمین وارد ساخت.
تجریشی گفت: متاسفانه فاقد برنامه مدون درختکاری از سوی مسئولان برای مردم هستیم و آموزشهای لازم را انتقال نمیدهیم.
وی ادامه داد: در قانون آمده هر صنعت باید تا ۲ درصد سطح زمین را درختکاری کند که این مسئله را به ایجاد پوشش فضای سبز تبدیل کرده ایم و این پوشش باید متناسب با گیاهانی باشد که به آب کمتری نیاز دارند.
تجریشی افزود: باید متناسب با وضعیت آب هر منطقه درختکاری را پیش بریم تا به اهداف زیست محیطی مورد نظر آن منطقه نیز دست یابیم.