لزوم توجه بیشتر به بخش خصوصی/حفاظت از سرمایههای شخصی با ظرافت بیشتری انجام می شود
طبق تحقیقات صورت گرفته و طبق تجربیات فعالان اقتصادی، توجه به فعالیت بخشهای خصوصی در اقتصاد هر کشوری باید به صورت دقیق و کارآمد صورت گیرد، زیرا این بخشها میتوانند تاثیر چند برابری نسبت به بخشهای دیگر در اقتصاد کشورها ایفا کنند.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، امروزه نقش کسب و کارهای کوچک و متوسط بخش خصوصی در پیشرفت و توسعه کشور نقشی حیاتی و غیر قابل انکار دارد به طوریکه سرمایه گذاری بر روی این نوع کسب و کارها به توسعه اقتصاد دانش محور منجر میشود و در کشورما نیز اخیرا این مساله بیشتر مورد حمایت و توجه دولت قرار گرفته است.
با توجه به نقش مهم این سازمانهای نوپا، بررسی عوامل کلیدی موفقیت آنها، از اهمیت ویژهای برخوردار است، در این گزارش عواملی که از دیدگاه کارشناسان اقتصادی در موفقیت این نوع سازمانها موثرند و باید برای ادامه حیات شرکتها و بخشهای خصوصی به این عوامل توجه شود ذکر شده است.
برخی از کارشناسان اقتصادی، بازاریابی و مسایل مالی را از جمله مهمترین عوامل در سرپا نگه داشتن بخش های خصوصی نوپا می دانند و معتقدند باید به این عوامل توجه ویژه ای شود.
منظور از بازاریابی و فروش، توانایی مصرف و فروش محصولات به مشتری در زمان مناسب است و منظور از مسایل مالی نیز توانایی تامین و مدیریت پول و سرمایه در مواجه شدن با هزینهها و استهلاکهای تولید و نگه داری صحیح حسابها است.
همچنین عوامل دیگری نیز در این امر قابل توجه و رسیدگی هستند، اما با پایبند بودن به دوعامل ذکر شده عوامل دیگر نیز خود به خود تاثیر مثبت خود را نشان خواهند داد.
در همین راستا سید مهدی صادق به عنوان یک کارشناس اقتصادی در گفت وگو با در خصوص نقش بخش خصوصی در اقتصاد گفت: در هر کشور به فعالیت بخش خصوصی در اقتصاد آن کشور توجه زیادی میشود همچنین تجربیات نشان می دهد که فعالیت و حضور این بخش بسیار میتواند کار آمد باشد.
وی در رابطه با بزرگترین دلیلی که تاثیر مثبت بخش خصوصی را نسبت به دیگر بخشها متمایز میسازد خاطرنشان کرد: تنها دلیل این است که پای سرمایههای شخصی در این بخش درمیان است و حفاظت ازآن به صورت ناخود آگاه با دقت و ظرافت بیشتری انجام میگیرد.
این کارشناس اقتصادی عنوان کرد: اگر سپردههایی که در اقتصاد کشور در گردش است، شخصی و خصوصی باشد افراد از سرمایههای خودشان مانند جان خود حفاظت خوهند کرد، اما در صورتی که این سپردهها برای دولت باشد، حفاظت از سرمایه، آن طور که باید انجام نخواهد گرفت، زیرا نظارت کافی نیز در این بخش وجود ندارد.
صادق بیان کرد: بخش خصوصی به ویژه فعالان بنگاههای تولیدی برای ادامه حیات و ماندن در چرخه اقتصادی کشور باید به عوامل مهمی از جمله روشهای سرمایهگذاری سادهتر، استراتژی صادراتمحور، دستیابی به فناوریهای جدید و خلاقیت و نوآوری توجه کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *