بازدید وزیر بهداشت از پروژههای در حال ساخت حوزه سلامت در قم
به گزارش گروه جامعه ، بیمارستان خیریه امیرالمومنین (ع) در جوار بیمارستان شهید بهشتی قم احداث شده و دارای ۲۳۱ تخت بیمارستانی است که تا کنون برای احداث آن حدود ۷۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
این بیمارستان در زمینی با زیربنای ۲۱ هزار متر مربع در ۷ طبقه در حال ساخت و دارای بخشهایی مانند اورژانس، زنان، اعصاب و روان، جراحی، اطفال، ارتوپد، گوش، حلق و بینی، چشم و بخشهای پاراکلینیکی از جمله سی تی اسکن، آزمایشگاه، تصویربرداری و داروخانه است.
این بیمارستان که با نیت وقف مرحوم آیت الله خوانساری بوده در حال حاضر حدود ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان شهید دکتر بهشتی در زمینی با زیربنای ۵۰۰۰ متر مربع در ۳ طبقه در حال ساخت است.
این کلینیک ویژه که دارای ۱۳ درمانگاه و ۳۹ مطب پزشک است، در حال حاضر ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و علاوه بر بخشهای کلینیکی، بخش تصویربرداری، کولونوسکوپی، ماموگرافی و سونوگرافی نیز دارد.
دکتر نمکی وزیر بهداشت در جریان بازدید از این کلینیک ضمن تقدیر از خدمات دانشگاه علوم پزشکی قم، تاکید کرد که این پروژه باید تا اواخر فروردین ماه سال آینده، تکمیل و افتتاح شود.
بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی خاتم قم بر اساس آخرین استانداردهای روز اروپا در ۸ طبقه و در سه بلوک با مشارکت بانک پاسارگاد در حال ساخت است و بنا بر اعلام پیمانکار این بیمارستان، فاز اول بیمارستان با ظرفیت ۶۵۰ تخت در سال ۹۸ به بهره برداری میرسد.
این بیمارستان دارای بخشهایی مانند اورژانس، جراحی تروما، آی سی یو تروما، سوختگی، عفونی، آی سی یو سکته مغزی، داخلی اعصاب، جراحی مغز و اعصاب، روان، گوش، حلق و بینی، چشم پزشکی، جراحی پلاستیک و فک و صورت، سی سی یو، جراحی قلب، عروق، آنژیولوژی، قلب اطفال، گوارش اطفال، نورولوژی اطفال، جراحی اظفال، آسم و آلرژی، غدد کودکان، کلیه اطفال، جراحی قفسه سینه، ارتوپدی، جراحی غدد، اورولوژی، زنان و زایمان، پزشکی هسته ای، رادیوتراپی، پیوند مغز استخوان و بخشهای تخصصی و فوق تخصصی دیگر است.
عملیات ساخت این بیمارستان از اواخر بهمن ماه سال ۹۴ آغاز شده و در حال حاضر ۸۰۰ کارگر و مهندس در سه شیفت در طول شبانه روز در این پروژه، فعالیت دارند و این پروژه در حال حاضر ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.