تبعیض نژادی و گرفتار شدن اقلیت‌ها در نظام قضایی آمریکا؛احتمال زندانی شدن سیاهان ۱۲ برابر بیشتر از سفیدپوستان

6:00 - 20 دی 1397
کد خبر: ۴۸۳۷۰۹
وبسایت «اینسایت نیوز» در گزارشی به تبعیض نژادی در نظام عدالت کیفری آمریکا پرداخته و می‌نویسد که این تبعیض نژادی در انتخاب اعضای هیأت منصفه دادگاه‌ها بسیار قابل ملاحضه است.

به گزارش گروه بین‌الملل ، وبسایت «اینسایت نیوز» در گزارشی به تبعیض نژادی در نظام عدالت کیفری آمریکا پرداخته و می‌نویسد که این تبعیض نژادی در انتخاب اعضای هیئت منصفه دادگاه‌ها بسیار قابل ملاحظه است.

در گزارش این وبسایت آمریکایی آمده است: یکی از فاجعه‌بارترین شیوه‌های تبعیض نژادی و یس عدالتی در سیستم عدالت کیفری آمریکا استفاده با انگیزه‌های نژادی بی‌چون و چرای دادستانی در روند انتخاب اعضای هیأت منصفه است.

اینسایت نیوز می‌نویسد: آمریکایی‌های سیاه‌پوست و دیگر رنگین پوست‌ها به دلیل نژاد و رنگ پوستشان به طور نظام‌مند به وسیله دادستان‌ها از هیئت منصفه‌ها کنار گذاشته می‌شوند.

 

تبعیض نژادی و گرفتار شدن اقلیت‌ها در نظام قضایی آمریکا/احتمال زندانی شدن سیاهان ۱۲ برابر بیشتر از سفیدپوستان

«بنجامین چاویس» از فعالان حقوق مدنی در یادداشت خود در این باره می‌نویسد: من این رفتار دادستانی را تبعیض نژادی دائم در دادگستری تعریف می‌کنم.

در همین حال «یو اس‌ای تودی» نیز در گزارشی به این موضوع ظرداخته و می‌نویسد که اصلاحات در عدالت کیفری به تعصب نژادی در این نظام پایان نمی‌دهد.

در این رابطه: سیستم عدالت کیفری آمریکا میراث چه قوانینی است؟

یو اس‌ای تودی می‎گوید: با وجود تلاش‌ها همچنان احتمال دستگیری، محکومیت و زندانی شدن سیاهان در آمریکا در جرایمی مشابه با سفیدپوستان بیشتر است.

 

تبعیض نژادی و گرفتار شدن اقلیت‌ها در نظام قضایی آمریکا/احتمال زندانی شدن سیاهان ۱۲ برابر بیشتر از سفیدپوستان

در ادامه این گزارش آمده است: در حالی که بسیاری بر این عقیده هستند که اصلاحات گسترده در سیستم عدالت کیفری آمریکا، بی‌تناسبی‌های نژادی که تا حد بسیار زیادی در نظام عدالت کیفری فراگیر شده‌اند را کاهش می‌دهد، اما اطلاعات جمع‌اوری شده ما این را نشان نمی‌دهد.

بر اساس این گزارش یک ابزار آنلاین جدید، پیش‌بینی کننده جمعیت زندان‌ها، به کاربران اجازه می‌دهد تا ببینید که رویکرد‌های گوناگون در قبال اصلاحات در نظام عدالت کیفری تا چه حد بر تعداد افراد زندانی شده تأثر می‌گذارد.

تحلیل‌های صورت گرفته از سوی این پایگاه آمریکایی بر روی این اطلاعات نشان می‌دهد که تغییرات صورت گرفته نیز در کاهش تبعیض نژادی در سیستم عدالت کیفری اثر چندانی نداشته است.

یو اس‌ای تودی می‌نویسد: یه عنوان مثال نیوجرسی یکی از ایالت‌های پیشتاز در زمینه کاهش انبوه زندانیان به شمار می‌رود و ایجاد اصلاحات در نظام عدالت کیفری نیوجرسی بین سال‌های ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۲ موجب کاهش ۲۶ درصدی جمعیت زندانیان در این ایالت شده است اما با این وجود اصلاحات مورد نظر در نیوجرسی عدم تناسب نژادی در جمعیت زندان‌های این ایالت را تغییر نداده است.

 

تبعیض نژادی و گرفتار شدن اقلیت‌ها در نظام قضایی آمریکا/احتمال زندانی شدن سیاهان ۱۲ برابر بیشتر از سفیدپوستان

یک پروژه تحلیل احکام قضایی در سال ۲۰۱۶ به این نتیجه رسیده که احتمال دستگیر شدن افراد سیاه‌پوست در نیوجرسی ۱۲ برابر سفید پوستان است که این رقم بیشترین سطح عدم تناسب نژادی در جمعیت زندان‌های ایالت‌های آمریکا است.

یو اس‌ای تودی می‌نویسد: واقعیت این است که تعصب ضمنی و تبعیض نژادی ساختاری گرفتار شدن افراد متعلق به اقلیت‌های نژادی به خصوص سیاه‌پوستان، لاتین و بومیان آمریکایی در نظام عدالت کیفری در سطحی بسیار بالا را تضمین می‌کند.

در این رابطه: گزارش رسانه آمریکایی از وضعیت سیستم قضایی این کشور در سال ۲۰۱۸

بر اساس نتایج این تحلیل، شواهد آشکار حاکی از آن هستند که افراد با سوء پیشینه مشابه که جرم‌های مشابهی نیز مرتکب شده‌اند به دلیل نژاد و رنگ پوست از سوی نظام عدالت کیفری به شیوه‌های متفاوت مورد محاکمه قرار می‌گیرند.

 

تبعیض نژادی و گرفتار شدن اقلیت‌ها در نظام قضایی آمریکا/احتمال زندانی شدن سیاهان ۱۲ برابر بیشتر از سفیدپوستان

برای مثال تحقیقات نشان می‌دهد افراد سیاه‌پوست در مقایسه با سفید پوستان در وضعیت‌های مشابه بیشتر از سوی پلیس متوقف می‌شوند، بیشتر دستگیر می‌شوند و پیش از دادگاه بیشتر بازداشت می‌شوند، در دادگاه‌های تجدید نظر شانس کمتری برای دریافت تخفیف در حکم دارند، هدف تنبیهات سنگین‌تری قرار می‌گیرند و محکوم به حبس‌های طولانی‌تری می‌شوند.

یو اس‌ای تودی در پایان می‌نویسد: به همین دلیل عدم تناسب نژادی در سرتاسر سیستم عدالت کیفری آمریکا آشکار و در هر مرحله‌ای رو به افزایش است؛ از اقدامات نظارتی و بازداشت نسبی گرفته تا جلسات دادگاه، محکومیت‌های قضایی و فرصت‌های پس از آزادی.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *