پرونده الکترونیک سلامت، پزشکی خانواده و نظام ارجاع، سه اولویت نظام سلامت
به گزارش گروه جامعه علیرضا رییسی در اجلاس معاونان بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی کشور که در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، با بیان این مطلب، افزود: این سه برنامه مختص معاونت بهداشت نیستند و اولویت نظام سلامت کشور محسوب میشوند، زیرا اهداف این برنامهها با مشارکت سایر بخشهای نظام سلامت، به ویژه معاونت درمان، قابل دستیابی است.
وی ادامه داد: برای مثال، اجرای بخش اصلی برنامه نظام ارجاع با همکاری معاونت درمان قابل اجرا است که سطوح ۲ و ۳ را مدیریت میکند. در بخش بهداشت و سطح یک، در حال حاضر هم، آماده اجرای نظام ارجاع هستیم، ولی باید آن سطوح فعال شوند تا این زنجیره کامل شود. خوشبختانه همکاری بسیار خوبی بین دو معاونت وجود دارد و مصمم هستیم این برنامه را اجرا کنیم.
معاون بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: در بخش بهداشت ۱۲ اولویت داریم که سه اولویت فوق در تمام ارکان نظام سلامت مشترک هستند و برای اهداف ۹ گانه دیگر نیز اقدامات هدفمندی آغاز شده که در مرحله استقرار آنها هستیم.
وی با اشاره به اینکه در اجلاس قبلی معاونان بهداشت، اولویتها اعلام شد و مدیران ستادی فعالیتهای تعیین شده را ارائه کردند، افزود: در ادامه برنامهها به همراه مدیران ستادی از ۱۲ دانشگاه علوم پزشکی پایش و بازدید شد و ۲۸ مورد از مشکلات و اولویتها برای رسیدگی تعیین شدند که پس از بررسیها در نهایت ۱۴ مشکل و اولویت احصا شدند که امروز در کارگاههایی که کلان مناطق ده گانه تشکیل میدهند این مشکلات و اولویتها مورد بررسی قرار میگیرند.
رییسی گفت: پس از بررسی این موارد در اجلاس بعدی معاونان بهداشت دانشگاهها موارد اصلاحی مطرح و مورد بررسی قرار میگیرند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: تمام دستورالعملهایی که از ستاد به دانشگاهها ابلاغ میشوند باید اجرا شوند و چنانچه نکته قابل اصلاحی دارند، تا نسخه اصلاحیه ابلاغ نشده باید همان دستورالعملهای قبلی اجرا شوند.
وی در ادامه افزود: اطلاعات ادارات کل و دفاتر ستادی پس از ۸ ماه بررسی تکمیل شده و به زودی شاخص گذاری خواهند شد.
رییسی در پایان با بیان اینکه سامانههای ناب، سینا و سیب تا آخر اسفند امسال به یکدیگر متصل خواهند شد، گفت: در حال حاضر سامانه سیب یکپارچه شده و توانستیم در پروسه یکپارچه سازی ۲ میلیون و ۵۶۰ هزار همپوشانی را اصلاح کنیم.
انتهای پیام /