خانه پدری تختی به تریکوبافی تبدیل شده است/تغییر کاربری زورخانه پولاد به باشگاه بیلیارد

10:05 - 16 دی 1397
کد خبر: ۴۸۲۵۸۱
دسته بندی: جامعه ، عمومی
رئیس کمیته ورزش شورای شهرتهران از تبدیل خانه پدری تختی به تریکوبافی و تغییر کاربری زورخانه پولاد به باشگاه بیلیارد خبر داد.

خانه پدری تختی به تریکوبافی تبدیل شده است/تغییر کاربری زورخانه پولاد به باشگاه بیلیارد

به گزارش گروه جامعه حجت نظری، در تذکر پیش از دستور صد و دوازدهمین جلسه علنی شورای شهر تهران در مورد وضعیت خانه پدری تختی و زورخانه پولاد اظهارکرد: مرحوم غلامرضاتختی که به حق لقبی شایسته‌تر از جهان پهلوان را نمی‌توان بر او گذاشت، یکی از اسطوره‌های ورزش ایران و نماد فرهنگ اصیل پهلوانی است که با کسب افتخارات جهانی، نامش در خارج از مرز‌های کشور نیز درخشیده است.

وی با بیان اینکه هفدهم دی‌ماه سالروز وفات این ورزشکار محبوب کشورمان بهانه‌ای است برای یادکردن از آن بزرگ‌مرد و راه رسمی که باید به بهانه‌هایی مدام یادش کنیم، افزود: متاسفانه، اما این روز‌ها دو یادگار باقیمانده از غلامرضاتختی در شهرتهران، یعنی خانه پدری تختی در محله خانی آباد قدیم (خیابان تختی) واقع در منطقه ۱۲ و زورخانه پولاد در خیابان وحدت اسلامی واقع در منطقه ۱۱ شهرداری تهران وضعیتی مناسب ندارند.

رئیس کمیته ورزش شورای شهرتهران ادامه داد: خانه پدری تختی که می‌تواند به عنوان موزه تختی و یکی از جاذبه‌های گردشگری ورزشی شهر تهران برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل و مورد بهره‌برداری قرار گیرد، متاسفانه امروز به تریکوبافی تبدیل شده است و از دیگر سو، زورخانه پولاد که تختی در آنجا به ورزش باستانی می‌پرداخت، امروز تبدیل به باشگاه بیلیارد شده است.

وی تصریح کرد: این درحالی است که شورای اسلامی شهر تهران، در مصوبه بودجه سال ۱۳۹۷ شهرداری تهران، مبالغ ۲۰ و ۱۵ میلیارد ریال را برای تملک زورخانه پولاد و خانه تختی اختصاص داد و مناطق ۱۱ و ۱۲ مکلف شدند، این دو ملک را تملک کنند که متاسفانه این مهم تحقق نیافته است.

نظری اضافه کرد: حال به عنوان رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران، از شهرداری تهران می‌خواهم که در زمان باقیمانده تا پایان سال ۱۳۹۷، نسبت به تحقق این دو ردیف اعتباری اقدامات لازم را انجام دهد.

رئیس کمیته ورزش شورای شهرتهران عنوان کرد: متاسفانه در بازدید‌هایی که از محلاتی که زورخانه پولاد و خانه پدری تختی در آن واقع شده داشتم، متوجه شدم که بسیاری از ساکنان آن‌ها به‌خصوص نسل جوان و کودکان هیچ اطلاعی از پیشینه محله خود ندارند و یقینا اطلاع از قدمت و پیشینه یک محله، در افزایش حس تعلق و ارتقا مشارکت‌های شهروندی نیز موثر است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین از مسئولان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز می‌خواهم تا نسبت به ثبت این دو بنای ارزشمند، اقدامات لازم را انجام دهند.

 انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *