خیز اتحادیه اروپا برای تشدید سیاستهای ضدمهاجرتی
![خیز اتحادیه اروپا برای تشدید سیاستهای ضدمهاجرتی خیز اتحادیه اروپا برای تشدید سیاستهای ضدمهاجرتی](/files/fa/news/1403/11/10/626230_419.jpg)
وزیر مهاجرت یونان گفت اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۵ با تمرکز بر اخراجهای گسترده، آماده اتخاذ تدابیر سختگیرانهتر درمورد مهاجرت است؛ اما او اظهار کرد که اروپا روشهای سختگیرانهای را که دولت ترامپ استفاده میکند، اتخاذ نخواهد کرد.
نیکاس پاناگیوتوپولوس مدعی شد: اخراج مهاجران با غلوزنجیر در هواپیماهای نظامی با استفاده از پروازهای تجاری معمولی بسیار متفاوت است. با این حال، مهاجرت از یک موضوع اولیه بشردوستانه برای اروپاییها به یک موضوع اساسی امنیتی تبدیل شده است.
براساس گزارشها، قرار است که وزیران مهاجرت و امور داخلی اتحادیه اروپا روز پنجشنبه، ۳۰ ژانویه (۱۱ بهمن) در ورشو، پایتخت لهستان، دیدار کنند. هدف این دیدار بررسی تلاشهای سختگیرانهتر علیه مهاجرت، با حمایت ریاست فعلی لهستان بر این اتحادیه عنوان شده است.
یونان نقطه ورود کلیدی برای مهاجران بهحساب میآید. یونان در سال گذشته، افزایش ورود مهاجران را از طریق دریایی به ثبت رساند.
آتن یکی از کشورهایی است که بهشدت از درخواستهای بسیاری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای کمک مالی مستقیم این اتحادیه برای گسترش دیوارها و حصارهای مرزی حمایت میکند.
مقامهای یونانی همچنین بهتازگی اعلام کردند که ۷۰ مهاجر را در نزدیکی جزیره کوچک گاودوس در جنوب این کشور بازداشت و به جزیره کرت منتقل کردهاند.
ایتالیا طرح مهاجرتی خود را ازسرگیری کرد
کشتی نیروی دریایی ایتالیا به نام کاسیوپیا، ۴۹ مهاجری را که بهتازگی در آبهای بین المللی در جنوب لامپدوزا بازداشت شده بودند، به بندر شنگین در آلبانی منتقل کرد.
بیشتر مهاجران بازداشتشده حاضر درا ین کشتی اتباع بنگلادشی بودند، درحالی که بقیه از مصر، ساحل عاج و گامبیا هستند.
تلاش برای رسیدگی به مهاجران در آلبانی پس از ۲ شکست قبلی رم در ماههای اکتبر (مهر/آبان) و نوامبر (آبان/آذر) صورت میگیرد؛ در آن زمان، قاضیهای ایتالیایی از تایید بازداشت ۲ گروه از مهاجران در مراکز پردازش آلبانی خودداری کردند.
- بیشتر بخوانید:
- نقض حقوق بشر در ایتالیا در سایه حمایتهای دولتی
- اتحادیه اروپا و نقض حقوق بشر در سال ۲۰۲۴
- گزارش کمیته سازمان ملل درمورد نقض حقوق بشر در آلبانی
این بازداشتگاهها براساس توافقنامه بحثبرانگیز بین ایتالیا و آلبانی ساخته شده بودند.
دادگاهها حکم دادند که کشورهای مبدا مهاجران به اندازه کافی امن نیستند و مهاجران نباید با احتمال اخراج به این کشورها مواجه شوند.
ملونی طرح مهاجرتی با آلبانی را احیا میکند
دولت جورجیا ملونی، نخستوزیر ایتالیا، گفته است که ۲ مرکز پردازش (بازداشت) در آلبانی را که پس از تصمیم دادگاههای ایتالیا غیرفعال شده بودند، بازگشایی کند.
موضع ملونی تا حدی با حکم اواخر دسامبر (دی) عالیترین دادگاه ایتالیا حمایت شد؛ این دادگاه گفت که قاضیهای ایتالیایی نمیتوانند سیاست دولت را در تصمیمگیری درمورد این طرح تغییر دهند.
این تصمیم به دادگاههای بدوی این امکان را میدهد که چنین تصمیمهایی را به صورت موردی بدون تعیین خط مشی کلی اتخاذ کنند.
انتهای پیام/