رویکرد ضدحقوق بشری دولت آلمان؛ منتقدان رژیم صهیونیستی سرکوب میشوند
خبرگزاری میزان - آلمان همواره انتقادهای مشروع از اقدامهای رژیم صهیونیستی را که سرکوب کرده و این موضوع در طول یک سال گذشته تشدید شده است.
این زمینه قطعنامه تازهای است که نخستینبار ازسوی دولت ائتلافی آلمان در یک سال قبل ارائه شد و بهصورت مخفیانه و بدون مشارکت گسترده جامعه مدنی مورد مذاکره قرار گرفت.
این قطعنامه خواستار کاهش بودجه و ممنوعیت برای سازمانهای و گروههای منتقد رژیم صهیونیستی (ازجمله آنهایی که خوساتار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی هستند)، به بهانه جلوگیری از آنچه یهودیستیزی خوانده شده، است.
دیدهبان حقوق بشر نوشت: نگرانیهای عمدهای در آلمان درباره این قطعنامه، ازجمله ازسوی جامعه مدنی، دانشگاهیان، هنرمندان و روشنفکران و حقوقدانان وجود دارد. این نگرانی وجود دارد که این قطعنامه راههای جدیدی را برای سوءاستفاده، جلوگیری از بیان آزادانه بیشتر، تجمعهای مسالمتآمیز، و انجمنهای آزاد باز کند و خطر متهم کردن جوامع مهاجر را به همراه داشته باشد.
دولت آلمان از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) همواره بهدنبال راههای جدیدی برای تایید مجدد حمایت خود از رژیم اشغالگر صهیونیستی بوده است.
در همین حال، بسیاری از سازمانهای حقوق بشری و روشنفکران، ازجمله کارشناسان برجسته یهودی، از این طرح انتقاد کرده و هشدار دادهاند که ممکن است حقوق اساسی مانند آزادی بیان، تجمع آزاد، آزادی علم و آزادی هنری را نقض کند.
این مصوبه درحالی در پارلمان آلمان تصویب شد که این کشور اروپایی دفاع از حقوق بشر هیچ اقدام موثری برای جلوگیری از رژیم صهیونیستی در کشتار بیش از ۴۳ هزار فلسطینی در غزه انجام نداده و حتی از این نسلکشی حمایت کرده است.
البته دولت آلمان پیش از این نیز از همه توان خود برای سرکوب حامیان فلسطین و منتقدان به رژیم صهیونیستی استفاده کرده است؛ ازجمله این اقدامها، میتوان به سرکوب اعتراضهای مسالمتآمیز حامیان فلسطین در این کشور اشاره کرد.
اما در طرف مقابل، دولت آلمان با سیاستهای خود همواره به احساسات ضد مسلمانان در این کشور دامنزده است.
یک مطالعه جدید افزایش نگرانکننده احساسات مهاجرستیزی و ضد مسلمانان را در سراسر آلمان، بهویژه در ایالتهای غربی آن، نشان داده است؛ این موضوع نگرانیهایی را در میان کارشناسان برانگیخته است.
مطالعه انجامشده ازسوی محققان دانشگاه لایپزیگ، افزایش ۴.۸ درصدی را احساسات مهاجرستیزانه در مقایسه با سال ۲۰۲۲ نشان میدهد که ۲۱.۸ درصد از جمعیت را شامل میشود. این نرخ برای شرق آلمان بیش از ۳۱ درصد جمعیت عمومی بوده است.
این مطالعه نشان میدهد که احساسات ضد مسلمانان رو به رشد است، به طوری که ۳۲.۸ درصد از ساکنان ایالتهای غربی از ممنوعیت مهاجرت مسلمانان به این کشور حمایت میکنند، درحالی که این رقم در سال ۲۰۲۲، ۲۳.۶ درصد بود.
انتهای پیام/