افتتاح نخستین کارخانه فرآوری خشکبار بر پایه فناوری پلاسما در رفسنجان

9:17 - 26 آبان 1403
کد خبر: ۴۸۰۴۲۵۴
افتتاح نخستین کارخانه فرآوری خشکبار بر پایه فناوری پلاسما در رفسنجان
رئیس سازمان انرژی اتمی به‌منظور بهره‌برداری از نخستین کارخانه آلودگی‌زدایی و فرآوری خشکبار بر مبنای استفاده از فناوری پلاسما در رفسنجان به استان کرمان سفر کرد.

خبرگزاری میزان - محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی و غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهادکشاورزی در جریان سفر به استان کرمان، نخستین کارخانه آلودگی‌زدایی و فرآوری خشکبار بر مبنای استفاده از فناوری پلاسما را افتتاح می‌کنند.

نخستین کارخانه فرآوری خشکبار در رفسنجان با شعار «پشتیبان سلامت غذایی، در مسیر صنعت نوآور»، ظرفیت پذیرش ۳ تن محصول در هر ساعت دارد؛ در فاز نخست بهره‌برداری از این کارخانه، سالانه ۶ هزار تن خشکبار مانند پسته، بادام، بادام زمینی و ... و نیز محصولاتی مانند ذرت، غلات، دانه‌های روغنی، حبوبات و ... آلودگی‌زدایی و فرآوری خواهند شد.

در جریان سفر به استان کرمان جمعی از معاونان سازمان انرژی اتمی و برخی از مدیران ارشد صنعت هسته‌ای و بعضی از مدیران وزارت جهاد کشاورزی، محمد اسلامی و غلامرضا نوری قزلجه را همراهی می‌کنند.

بهره‌برداری از نخستین کارخانه فرآوری خشکبار در رفسنجان

نخستین کارخانه آلودگی‌زدایی و فرآوری خشکبار بر مبنای فناوری پلاسما کشور با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهادکشاورزی و برخی از مدیران این وزارتخانه، مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما، جمعی از مدیران صنعت هسته‌ای و مسئولان محلی در رفسنجان مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

در این کارخانه فضا‌هایی نظیر سوله سورتینگ، اتاق تمیز برای فعالیت سامانه‌های آلودگی‌زدایی، سوله بسته‌بندی، انبار، سالن‌های بویلر، تاسیسات، دیزل ژنراتور و بخش اداری طراحی شده است؛ محصولات پس از دریافت و ذخیره‌سازی، سورت شده، مورد شستشو با بخار قرار گرفته، با فناوری ترکیبی پلاسما- بخار مورد ضدعفونی قرار می‌گیرند و محصولات فرآوری‌شده در اتاق تمیز، در نهایت در شرایط خاص بسته‌بندی می‌شوند.

هدف اصلی از تاسیس و بهره‌برداری این کارخانه، آلودگی‌زدایی از انواع خشکبار برای تضمین ایمنی مواد غذایی و ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی در نظر گرفته شده است.

در کارخانه فرآوری خشکبار رفسنجان، دستیابی به بالاترین استاندارد‌های کیفی در فرآوری خشکبار و فراهم‌سازی محصولاتی پاک و سالم برای مصرف‌کنندگان داخلی و جهانی، در راستای بهبود سلامت و رفاه جامعه برنامه‌ریزی شده است؛ کارشناسان شاغل در این کارخانه به تولید محصولاتی با بالاترین استاندارد‌ها و کیفیت به بازار داخلی و جهانی خواهند پرداخت.

در کارخانه فرآوری خشکبار رفسنجان با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته از جمله پلاسما و بخار فشار بالا، فرآیند آلودگی‌زدایی خشکبار انجام می‌شود تا محصولی با بالاترین سطح سلامت و کیفیت به مصرف‌کنندگان عرضه شود.

با بهره‌برداری از کارخانه آلودگی‌زدایی و فرآوری خشکبار رفسنجان با توجه به حذف و یا کاهش یکی از عوامل موثر در کاهش صادرات پسته و نیز با اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم در بخش‌های بالادست و پایین‌دست این صنعت، شاهد شکوفایی بیشتر در اقتصاد منطقه خواهیم بود.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *