خشم جهانی درپی حملههای رژیم صهیونیستی علیه امدادگران در لبنان
خبرگزاری میزان - رسانههای محلی گزارش کردند که ۲۱ امدادگر در ۲ حمله رژیم صهیونیستی به لبنان طی یکی از مرگبارترین روزها برای نیروهای امدادی از ۱۳ ماه قبل به شهادت رسیدند.
تازهترین حمله هوایی رژیم صهیونیستی علیه نیروهای امدادی تعداد کل امدادگرانی را که ازسوی رژیم صهیونیستی در لبنان به شهادت رسیدهاند به بیش از ۲۰۰ نفر رساند؛ بیشتر این افراد طی ۲ ماه گذشته به شهادت رسیدهاند.
در یکی از این حملهها، رژیم صهیونیستی یک مرکز دفاع مدنی را در شهر کوچکی در حومه شهر باستانی بعلبک هدف قرار داد که طی آن ۱۵ امدادگر و ۵ ناظر به شهادت رسیدند.
اگرچه ۱۵ جسد پیدا شد، اما دستکم ۵ جسد بهدلیل شدت انفجار غیرقابل تشخیص هستند.
رژیم صهیونیستی از سپتامبر (شهریور/مهر) تا کنون حملههای خود را به عمق لبنان تشدید کرده است.
فعالان حقوق بشری میگویند که حمله هوایی به بعلبلک بهویژه به دلیل تلفات بالای امدادگران، تکاندهنده بود.
براساس گزارشها، حمله هوایی رژیم صهیونیستی بهطور مستقیم ساختمان محل استقرار امدادگران را هدف قرار داد.
بهگفته شاهدان، شدت انفجار بهحدی بود که بدن امدادگران به سمت ساختمانهای مجاور پرتاب شده بود.
یک امدادگر گفت: ما مگر چه کار کرده بودیم؟ ما چه گناهی کرده بودیم، دوستانم چه کرده بودند که مستحق مرگ باشند؟
- بیشتر بخوانید:
- کارزار تخریب بخش بهداشت و درمان لبنان
- بیمارستانهای لبنان در کانون حملههای عمدی رژیم صهیونیستی علیه مراکز درمانی
رژیم صهیونیستی ۲ ساعت قبل از حمله به امدادگران در بعلبک، یک مرکز دفاع غیرنظامی دیگر را در شهر عربسلیم در منطقه نبطیه جنوبی هدف قرار داد؛ در این حمله نیز ۶ امدادگر به شهادت رسیدند.
یکی از امدادگران گفت: امدادگران اورژانس در زمان بمباران در خارج مرکز جمع شده بودند.
وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که درپی بیش از ۱۳ ماه جنگ، بیش از ۳ هزار و ۳۰۰ نفر به شهادت رسیده و بیش از ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر مجروح شدهاند. این وزارتخانه حملههای رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و از جامعه بینالمللی خواست که به این تخلفهای خطرناک پایان دهد.
گروههای حقوق بشری کشتار نیروهای امدادی و کارکنان بهداشتی ازسوی رژیم اشغالگر صهیونیستی را محکوم کردهاند؛ بهگفته آنها، حمله به نیروهای امدادی جنایت جنگی آشکار است.
رمزی کیس، پژوهشگر دیدهبان حقوق بشر، گفت: با کشته شدن بیش از ۲۰۰ امدادگر، که بیشتر آنها از سپتامبر ۲۰۲۴ اتفاق افتاده، کشور به نقطه عطف بدی رسیده است.
کیس اضافه کرد: از زمانی که دیدهبان حقوق بشر ۲ هفته قبل حملههای غیرقانونی علیه کارکنان مراقبتهای بهداشتی را ثبت کرده بود، تعداد امدادگران کشته شده با سرعت وحشتناکی افزایش یافته است.
نهادهای بینالمللی، ازجمله سازمان بهداشت جهانی از رژیم صهیونیستی خواستهاند به حمله به کارکنان مراقبتهای بهداشتی در غزه و لبنان پایان دهد. سازمان بهداشت جهانی در ۲۴ سپتامبر (۳ مهر) اعلام کرده بود که بیش از ۸۸۵ کارمند مراقبتهای بهداشتی در غزه و کرانه باختری به شهادت رسیدهاند.
اعضای بازمانده دفاع مدنی در بعلبک گفتند که فکر نمیکنند که نهادهای بینالمللی بتوانند از آنها در برابر حملههای رژیم صهیونیستی محافظت کنند.
یکی از مهمترین جنایتهای رژیم صهیونیستی در تجاوز به لبنان، هدف قرار دادن بیمارستانها، مراکز درمانی و امدادگران است؛ جنایتی که در غزه نیز پرتکرار بوده و با محکومیت جهانی مواجه شده، اما همچنان ادامه دارد.
استفاده رژیم صهیونیستی از طرح ادعاهای واهی علیه مراکز درمانی
رژیم صهیونیستی همان رویکرد توجیه هدف قرار دادن بیمارستانها را در غزه، در لبنان دنبال میکند. اشغالگران بارها با طرح ادعای حضور مبارزان مقاومت در بیمارستانهای نوار غزه، این مراکز درمانی را هدف قرار دادهاند. این درحالی است که رژیم صهیونیستی تاکنون هیچ مدرکی برای تایید ادعاهایش ارائه نکرده است.
بهعنوان نمونه، ارتش رژیم صهیونیستی، که سابقه طولانی در هدف قرار دادن بیمارستانها دارد، بهتازگی مدعی شده بود که حزبالله لبنان اموالی را در زیر بیمارستان الساحل ذخیره کرده است؛ کارکنان بیمارستان از این ادعا شوکه شده و مطبوعات را برای بازرسی بیمارستان دعوت کردند.
انتهای پیام/