گفت‌وگو|

واکنشِ رئیس فدراسیون تنیس به سلبِ میزبانی‌های بین‌المللی از ایران/ عزیزی: شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی باید رویکردش را تغییر دهد

7:45 - 19 آبان 1403
کد خبر: ۴۸۰۲۹۷۴
دسته بندی: ورزشی ، سایر حوزه ها
واکنشِ رئیس فدراسیون تنیس به سلبِ میزبانی‌های بین‌المللی از ایران/ عزیزی: شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی باید رویکردش را تغییر دهد
رئیس فدراسیون تنیس گفت: شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی باید در راستای منافع ورزشکاران فعالیت کند و اولویتش منافع بهره‌برداران و سودآوری نباشد.

داوود عزیزی در گفت‌وگو با میزان، با بیان اینکه احتمالِ سلب میزبانی‌های بین‌المللی مسابقات تنیس از ایران صرفاً مختص این رشته نیست و در دیگر رشته‌های ورزشی هم این اتفاق رخ داده، اظهار داشت: ایران امن‌ترین کشور منطقه است و در این مورد شکی وجود ندارد و سلبِ میزبانی‌های تنیس به دلیل لغو شدن پروازهای بین‌المللی است که ان‌شاءالله با مرتفع شدن این موضوع، مشکلی در میزبانی‌ها نخواهیم داشت و همانند روال سابق این رقابت‌های فراملی را برگزار خواهیم کرد.

وی ادامه داد: میزبانی‌های بین‌المللی مسابقات در عمده رشته‌های ورزشی به علت لغو پروازهای بین‌المللی، در حال حاضر منتفی شده و فدراسیون تنیس نیز مستثنی نیست و همانند دیگر فدراسیون‌ها در انتظار رفع این مشکل است. با توجه به برقراری پروازها درخواست کرده‌ایم مسابقات بین‌المللی را در زمان جدید برگزار کنیم.

برگزاری «جلسه رسیدگی» برای میزبانی‌های بین‌المللی تنیس ایران در فدراسیون جهانی

عزیزی تصریح کرد: پروازهای بین‌المللی برقرار شده و از فدراسیون جهانی تنیس (ITF) درخواست کرده‌ایم، در زمینه بازگشت میزبانی‌های بین‌المللی به تنیس ایران، «جلسه رسیدگی» برگزار شود که ان‌شاءالله در اواسط ماه نوامبر این جلسه در فدراسیون جهانی برگزار خواهد شد. نماینده‌ای از فدراسیون تنیس به صورت فیزیکی در این جلسه حضور نخواهد داشت، اما با توجه به پیگیری‌هایی که در این زمینه داشته‌ایم، فدراسیون جهانی تنیس با بررسی این موضوع، نتیجه نهایی را به فدراسیون ایران اعلام می‌کند و در ادامه پیگیری‌های لازم را صورت خواهیم داد.

رئیس فدراسیون تنیس همچنین مطرح کرد: فدراسیون تنیس در این شرایط، خود را وابسته به تصمیمات فدراسیون جهانی و میزبانی‌های بین‌المللی نکرده و تلاش کرده‌ایم تنور مسابقات تنیس در کشور داغ و همچنان فعال باشد.

واکنشِ رئیس فدراسیون تنیس به سلبِ میزبانی‌های بین‌المللی تنیس در ایران/ عزیزی: شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی باید رویکردش را تغییر دهد و ماهیتش را بداند

وابستگی به فدراسیون جهانی نداریم

عزیزی با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۴ مسابقه کشوری و مهم تنیس در مناطق مختلف ایران با برنامه‌ریزی فدراسیون تنیس در حال برگزاری است، ادامه داد: مسابقات ۱۰۰۰ امتیازی دختران در شهر ساری مازندران، مسابقات رده‌های سنی در استان‌های یزد و کرمان، مسابقات ساحلی ما در کیش آغاز شده و در حال برگزاری است و مسابقات ۱۰۰۰ امتیازی پدل نیز از یک‌شنبه ۲۰ آبان‌ماه در استان یزد آغاز می‌شود.

وی اضافه کرد: جدای از این ۴ مسابقه در دو هفته آینده، مسابقات ۱۰۰۰ امتیازی مردان و چند رقابت دیگر را نیز در نظر گرفته‌ایم که به زودی برای جامعه تنیس کشور اطلاع‌رسانی خواهد شد؛ در حال حاضر تمامِ تمرکز فدراسیون بر روی برگزاری مسابقات داخلی و ملی قرار گرفته شده است.

عزیزی در رابطه با نتیجه جلسه رسیدگی فدراسیون جهانی تنیس (ITF) یادآور شد: منتظر پاسخ فدراسیون جهانی نیز هستیم و اگر شرایط میزبانی از مسابقات بین‌المللی را داشتیم، این مسابقات را در نیمه دوم سال در جزیره کیش برگزار خواهیم کرد. اگر این میزبانی را قبل از پایانِ سال از ما گرفتند، مسابقات ملی را در کیش برگزار می‌کنیم. در هر صورت یک میزبانی بزرگ ملی یا بین‌المللی در کیش ترتیب خواهیم داد.

یک میزبانی باکیفیت و ویژه ملی یا بین‌المللی در جزیره کیش خواهیم داشت

وی افزود: یک‌شنبه، ۲۰ آبان‌ماه به جزیره کیش می‌روم و فینال مسابقات ۲۰۰ امتیازی تنیس مردان و زنان را خواهم دید و همچنین جلساتی برای مذاکره با منطقه آزاد جهت میزبانی نیمه دوم سال برگزار خواهیم کرد و هیئت جدیدی که در آن‌جا مستقر خواهیم کرد را بررسی می‌کنیم تا مسابقات باکیفیت و بسیار ویژه‌ای را در کیش تدارک ببینیم.

رئیس فدراسیون تنیس در رابطه با اعزام‌های بین‌المللی این فدراسیون خاطرنشان کرد: یک ماه دیگر اعزام تیم ملی پدل رده‌های سنی را به کشور بحرین در پیش داریم و منتظر اعلام تقویم مسابقات آسیایی خواهیم بود تا ببینیم دیگر اعزام‌های بین‌المللی‌مان به چه صورت است و در این فاصله هماهنگ کرده‌ایم دختران تنیس ایران را به مسابقات J۱۰۰ و J۳۰۰ هند اعزام کنیم و در همین حال ۲ تن از بازیکنانمان را به ترکیه اعزام کرده‌ایم و در مسابقات فیوچرز این کشور حضور دارند.

عزیزی در رابطه با اختلافِ نظر فدراسیون تنیس با شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی کشور و در پاسخ به اینکه چه زمانی مشکلات بین دو طرف حل خواهد شد، بیان کرد: فدراسیون تنیس با شخص خاصی اختلاف ندارد بلکه اختلاف نظر با رویکرد حاکم بر این سیستم است و تا زمانی که این رویکرد در شرکت توسعه وجود داشته باشد، تمامی فدراسیون‌ها با این شرکت مشکل و اختلافِ نظر خواهند داشت.

واکنشِ رئیس فدراسیون تنیس به سلبِ میزبانی‌های بین‌المللی تنیس در ایران/ عزیزی: شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی باید رویکردش را تغییر دهد و ماهیتش را بداند

شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی باید در راستای منافع ورزش و قانون کار کند

رئیس فدراسیون تنیس در ادامه گفت: در شرکت توسعه ۲ دیدگاه وجود دارد؛ یک دیدگاه سودآوری برای این شرکت است که نگاهی طبیعی و منطقیست که به علت ماهیتِ "شرکت‌بودن" این سازمان است، اما باید بپذیریم هدف از تشکیل این شرکت خدمت به ورزش و ورزشکاران است و اگر این جامعه هدف نباشد نه فدراسیونی وجود دارد و نه وزارت ورزشی خواهیم داشت، بنابراین اینکه تمامی زیرساخت‌های ورزشی کشور در راستای ماده ۵ قانون می‌خواهند به مزایده بگذارند و اینکه شرکت از کارشناسان رسمی دادگستری براساس آن چیزی که قیمت روز و پایه کارشناسی است استفاده می‌کند و از آن طرف هم در داخل قراردادهای تمام پیمانکاران بحثِ تورم بانک مرکزی را قرار می‌دهند، همه این موارد با اصل ۳ قانون اساسی منافات دارد که همان بحث ورزش رایگان است.

وی افزود: ما می‌بینیم که آن اتفاقی که از زمان عاصم یوسفی (مدیرعامل اسبق شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور) رخ داد، افتاده است و شاهد گران شدنِ پی‌درپی ابنیه ورزشی و تجهیزات ورزشی هستیم و این موضوع با مصوبه هیئت وزیران که در راستای قانون شرح وظایف وزارت ورزش ابلاغ شده در تضاد است و شاهد هستیم که این شرکت خودش به عنوان اولین نهاد، مصوبه هیئت دولت را می‌شکند و توجهی به آن ندارد. این پارادوکس‌ها را یک‌طوری باید حل کنیم و ان‌شاءالله این مسائل در دولت جدید حل شود و شاهد این باشیم ماهیت این شرکت در راستای منافع ورزشکاران باشد نه در راستای منافع بهره‌بردارها!

بیش از ۲۰۰۰ زمین تنیس در ایران وجود دارد و آمار دقیقی نداریم

عزیزی در رابطه با تعدادِ حدودی زمین‌های تنیس در کل کشور، اشاره کرد: در حال حاضر بیش از ۲۰۰۰ زمین تنیس در سطح کشور داریم، اما آمارِ دقیقی از تعداد زمین‌ها نداریم، زیرا این زمین‌ها همیشه منحصراً در اختیار وزارت ورزش نیست و وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم و دانشگاه‌ها، بخش خصوصی، شهرداری‌ها و بسیاری از افراد و ارگان‌ها زمین تنیس دارند و همین موضوع باعث شده نتوانیم آمار دقیقی از این زمین‌ها داشته باشیم.

وی در پایان گفت: چهارشنبه ۲۳ آبان‌ماه با حضور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، افتتاح همزمان بیش از ۷۵ پروژه ورزشی شامل زمین تنیس، پدل، پیکل‌بال و تنیس ساحلی را در سراسر کشور به صورت آنلاین خواهیم داشت. روند رو به رشدی در ساخت زمین تنیس و پدل شاهد هستیم به خاطر اینکه سازه بسیار ارزان، اما پردرآمدی نسبت به زمین چمن است، زیرا یک زمین مینی چمن ۳ یا ۴ میلیارد هزینه دارد، اما زمین تنیس با ۷۰۰ میلیون ساخته خواهد شد و درآمدزایی بیش‌تر و استفاده بیش‌تری نسبت به زمین چمن خواهد داشت.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *