پشت پرده حمایت آشکار آلمان از نسل‌کشی فلسطینیان

14:43 - 13 آبان 1403
کد خبر: ۴۸۰۲۱۱۱
دسته بندی: حقوق بشر ، عمومی
پشت پرده حمایت آشکار آلمان از نسل‌کشی فلسطینیان
آلمان از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، از اشغالگران در زمینه‌های مختلف، ازجمله مالی و نظامی حمایت کرده است.

خبرگزاری میزان - آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان چندی قبل در یک سخنرانی پارلمانی از کشتار غیرنظامیان فلسطینی ازسوی رژیم صهیونیستی دفاع کرد.

فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین به‌سرعت اظهارات وزیر خارجه آلمان را محکوم کرد و هشدار داد که اگر برلین تصمیم بگیرد در کنار رژیمی باشد که مرتکب جنایت‌های بین‌المللی می‌شود، این یک انتخاب سیاسی است، اما پیامد‌های حقوقی نیز به‌همراه خواهد داشت.

این اظهارات وزیر خارجه آلمان صرفا تازه‌ترین نمونه از حمایت مشتاقانه آلمان از کارزار نابودی غزه ازسوی رژیم صهیونیستی است.

نیرو‌های محرک پشت حمایت آلمان از کشتار مردم فلسطین

میدل‌ایست‌آی نوشت: بسیاری به‌درستی از آلمان به‌دلیل مواضع حمایتی از اسرائیل و اقدام‌های سرکوبگرانه‌اش ازجمله سانسور، بازداشت فعالان، یورش‌های پلیس، ممنوعیت چفیه فلسطینی در مدارس و سرکوب تظاهرات حمایت از فلسطین انتقاد کرده‌اند.

برای درک اینکه چرا آلمان تا این حد به حمایت از رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهد (حتی با خطر پیامد‌های قانونی برای همدستی با اشغالگران) باید به نیرو‌های محرک واقعی پشت حمایت بی‌قیدوشرط آن از کشتار مردم فلسطین دقت کنیم. 

پشت پرده حمایت آشکار آلمان از نسل‌کشی فلسطینیان ازسوی رژیم صهیونیستی

آلمان در حالی که مفتخر است که احتمالا درس‌هایی را از تاریخ خود به‌خوبی آموخته، اما در یک معضل حل‌نشدنی گرفتار شده است؛ این معضل با حمایت از هر گام جدید در نسل‌کشی، پاکسازی قومی، استعمار و تهاجم به کشور‌های مستقل ازسوی رژیم صهیونیستی آشکار می‌شود. 

برلین همواره به‌دلیل آنچه «تاریخ تاریک آلمان» می‌خواند، خود را ملزم به حمایت از رژیم اشغالگر صهیونیستی تحت هر شرایطی می‌داند. 

آلمان؛ مسئول جنایت‌های تاریخی علیه کشورهای دیگر

آلمان نتوانسته درباره خشونت استعماری خود علیه مردم دیگر کشور‌ها توضیح دهد و بنابراین، اصلا درسی نگرفته است.

در همین حال، آلمان تلاش کرده است که خود را از مسئولیت سایر جنایت‌های تاریخی خود خلاص کند. این کشور در طول تاریخ خود، کشوری نژادپرست بوده و این موضوع تنها به دوران نازی‌ها بازنمی‌گردد. 

فاشیسم ریشه‌دار آلمان نتیجه استعمار وحشیانه آفریقا بود که از ۱۸۸۴ تا ۱۹۱۴ ادامه یافت. این دوره یک ذهنیت نژادپرستانه و برتری‌طلبانه سفیدپوست ایجاد کرد که در نهایت به سرزمین مادری آلمان بازگشت و به موضوعی عادی تبدیل شد. 

درواقع، این نگرش‌های استعماری آلمان نسبت به آفریقایی‌ها بود که این کشور را قادر ساخت تا مرز‌هایی را بین «ما، نژاد آلمانی»، و «آنها» ترسیم کند.

پشت پرده حمایت آشکار آلمان از نسل‌کشی فلسطینیان ازسوی رژیم صهیونیستی

در همین راستا، قبایل ناما و هررو در نامیبیا قربانی نخستین نسل‌کشی آلمان در اوایل قرن بیستم شدند.

استراتژی آلمان برای پنهان کردن تاریخ نژادپرستانه خونین خود مدت‌هاست که موفقیت‌آمیز بوده، اما اکنون در مواجهه با حمایت برلین از یکی از بدترین نسل‌کشی‌های تاریخ بشر، این نمایش به پایان رسیده است.

حمایت آلمان از اشغالگران از زمان آغاز جنگ غزه

دولت آلمان از زمان آغاز جنگ غزه، با تکرار ادعا‌های بی‌اساس رژیم صهیونیستی، مبارزان مقاومت را تروریست خوانده و از اشغالگری صهیونیست‌ها به‌شدت حمایت کرده است. این ادعا‌ها درحالی ازسوی برلین تکرار شده‌اند که هیچ سازمان و نهاد بین‌المللی تاکنون نتوانسته برای آنها شواهد و مدرکی بیاید. 

به‌نظر می‌رسد که نسخه آلمان از روابط ویژه با رژیم صهیونیستی و بی‌اعتنایی کامل به زندگی فلسطینی‌ها پایانی ندارد. 

پشت پرده حمایت آشکار آلمان از نسل‌کشی فلسطینیان

میدل‌ایست‌آی نوشت که غیرانسان شمردن فلسطینی‌ها ازسوی دولت آلمان چنان به‌طور عمیق در سیاست‌هایش ریشه دوانده که نه‌تن‌ها جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی را تامین مالی می‌کند، بلکه تا آنجا پیش می‌رود که از درمان کودکان فلسطینی به‌شدت مجروح در آلمان جلوگیری می‌کند و آنها را تهدید امنیتی می‌خواند. 

آلمان غیرانسان شمردن فلسطینی‌ها، اعمال مجازات دسته‌جمعی، گرسنگی دادن به مردم و ... را پذیرفته، حمایت کرده و از آن دفاع کرده است. 

آنچه زمانی مردم بومی نامیبیا بودند، اکنون عرب‌ها به‌طور کلی و فلسطینی‌ها به‌طور خاص هستند.

همدستی برلین در نسل‌کشی مردم فلسطین نشان می‌دهد که گذشته آلمان از بین نرفته است. 

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *