رئیس کل جدید دادگستری استان قم با نماینده آیت الله سیستانی دیدار کرد
خبرگزاری میزان- حجتالاسلام والمسلمین موسوی با آیت الله سید جواد شهرستانی نماینده تام الاختیار آیت الله سیستانی دیدار کرد و به بیان عملکردهای دستگاه قضایی و گزارش مشکلات مردم در قم و حل مسائل در کوتاهترین زمان پرداخت.
وی مشکلاتی مانند فرودگاه قم و به سرانجام نرسیدن در سالهای طولانی با وجود رفت و آمدهای مهم در استان و نیز استفاده نکردن از مترو قم علی رغم آماده بودن مسیر ۶ کیلومتری آن و از طرفی معضل ترافیکی را از جمله دغدغههای مسئولین قضایی استان برشمرد و گفت: باید دید این موضوع مهم شهری چرا و چگونه هنوز به بهرهبرداری نرسیده و دلایل آنها چیست.
حجتالاسلام والمسلمین موسوی اظهارکرد: روابط گسترده و فراوان آیت الله شهرستانی با وجود شخصیت جامعی که در ایشان وجود دارد و تجربیات بینظیری که ماحصل روابط ایشان با همه دنیاست مورد نیاز و استفاده دستگاه قضایی و نیز منفعت استان در همه زمینههاست.
رئیس کل دادگستری استان قم با اشاره به تاکید رئیس قوه قضاییه مبنی بر بهرهمندی از نظرات بزرگان و علمای حوزه و دفاتر مراجع در برنامههای دستگاه قضا و امور استان بیان کرد: شهر قم مرکز جهان تشیع است و از این حیث نباید این استان را صرفاً در محدوده یک شهر و چند شهرستان با جمعیتی مشخص نگاه کرد و لازم است رویه سازی و برنامهها را در سطح کلان آن و با همان عنوان «مرکز جهان تشیع» و شهری بسیار مهم در دنیای اسلام مدیریت کرد و طبق همین امورات را به سرانجام رساند.
حجتالاسلام والمسلمین موسوی به غنی بودن فقه تشیع و پویایی آن به خصوص در بحث جزا و حقوقی اشاره کرد و آن را بسیار جلوتر و پیشرفتهتر از غرب معرفی کرد.
رئیس کل دادگستری استان قم با بیان اینکه مدیریت و تصمیم گیری در استان باید به گونهای باشد که رضایت مردم در آن پدید آید و اولویت اول دستگاه قضا را فراهم کردن رضایت و رفاه مردم قم دانسته و اظهار کرد: رابطه بیواسطه و رو در رو با مردم قم را به صورت جدی و عملی تا آخرین روز حضورشان در این سمت انجام خواهند داد.
وی از قبول دیدار دفتر آیت الله سیستانی و شخص آیت الله شهرستانی تشکر و قدردانی کرد و بهرهمندی از راهنماییها و توانمندیهای دفتر وی را خواستار شد.
آیت الله شهرستانی نیز ضمن خوش آمد گویی و آرزوی توفیق برای رئیس جدید دادگستری استان قم، گوشهای از مشکلات مدیریتی و عملکردی استان و جامعه ایران را در نگاه ملی و فراملی برشمردند و خواستار حل آنها به سبک و سیاق جدید، جدی و دلسوزانه شد.
آیت الله شهرستانی با مثال آوردن از کشورهای همدوره جمهوری اسلامی ایران نقاط قوت و ضعف مدیریتی کشور را یادآور شد وگفت: گاهی با یک تصمیم ساده و ابتدایی، اما مهم میتوان بزرگترین و بیشترین خدمت را برای مردم انجام داد و باید در فضایی جدی، دلسوزانه و بدون واهمه و تردید امورات را پیش برد.
وی با اشاره به آماده بودن زمینهها و زیرساختهای لازم برای انجام بهترین و بالاترین کارها، تغییر جدی و نوین در نوع و روش مدیریتی و نیز صبور بودن در نتیجهگیری را خواستار شدنو افزود: عمده مشکل ما در جامعه نداشتن مدیریت صحیح، وجود اختلاف بی دلیل و عجول بودن در نتیجهگیری است، چنانچه درباره این دو موضوع مهم، فهم درستی حاصل شود نتایج شگفت آوری به دنبال خواهد داشت.
نماینده تام الاختیار آیت الله سیستانی وجود اختلاف و انتقاد درست در جامعه را نشانه مثبت ارزیابی کرد و آنها را سبب تکامل و رشد دانست. از اختلاف سازنده و انتقاد دلسوزانه نباید هراسید چرا که تاریخ، آنها را به سود ملتها نشان داده است.
آیت الله شهرستانی به مهاجرت مغزها و سرمایههای انسانی از جامعه پرداخت و کنترل نکردن و اصلاح نکردن آن را خسارتی بزرگ برای همه جامعه دانست.
وی در ادامه سخنان خود داشتن نظم در تمام کارها را اولین موضوع در موفقیت نامید و با اشاره به «أُوصِیکُمَ بِتَقْوَى اللَّهِ وَ نَظْمِ أَمْرِکُمْ» گفت: اگر نظم و انضباط در کارهای ما رعایت نشود امورات ما ناقص است و به سرانجام درست و کامل نخواهد رسید. حضرت آیت الله شهرستانی زیدعزه با یادآوری جمله «ما میتوانیم» اعتقاد بسیار خود نسبت به این جمله را بیان کردند و فرمودند جمله «ما میتوانیم» لازم است سرلوحه انرژی و انگیزه ما قرار بگیرد و باید دانست نتایج این جمله در المپیادها و مسابقات گوناگون علمی جهانی عینی است چرا که فرزندان ایران جزو نخبگان جهانی و برگزیدگان آن شمرده میشوند.
نماینده تام الاختیار آیت الله سیستانی با ذکر این نکته که مسئولین ما باید بدانند که این میز و این مسئولیت برای آنها همیشگی و جاودان نخواهد بود خواستار مدیریت صحیح، تصمیم سازی درست و تلاش فراوان برای بهبود اوضاع مردم در همه بخشهای جامعه شد.
نماینده آیت الله سیستانی در پایان، گوشهای از اقدامات دفتر آیت الله العظمی سیستانی را اشاره کرد که دو نمونه از آخرین آنها بیمارستان فوق تخصصی نور با ظرفیت ۵۰۶ تخت خواب و کتابخانه معظم تشیع است که در جهان اسلام بینظیر خواهد بود.
فاز اول بیمارستان نور با ۳۰۰ تخت امسال آماده بهره برداری خواهد شد.
انتهای پیام/