جنایت رژیم صهیونیستی علیه رسانهها؛ شمار خبرنگاران شهید در لبنان به ۱۱ نفر رسید
خبرگزاری میزان - رژیم صهیونیستی روز جمعه، ۴ آبان محل اقامت خبرنگاران را در جنوب شرقی لبنان هدف قرار داد. درپی این حمله ۳ خبرنگار به شهادت رسیده و شماری مجروح شدند.
این تازهترین خشونت علیه اصحاب رسانه در این کشور از زمان آغاز درگیریهای مرزی رژیم صهیونیستی و مقاومت لبنان در طول یک سال گذشته است.
شبکه المیادین مستقر در بیروت اعلام کرد که غسان نجار، تصویربردار آن و محمد رضا، مهندس پخش این شبکه در میان شهدا هستند.
سومین خبرنگار تصویربردار شبکه المنار به نام وسام قاسم بود.
محمد فرهت، خبرنگار شبکه محلی الجدید، گفت: مجتمعی که ۱۶ خبرنگار از چندین رسانه محلی، منطقهای و بینالمللی در آن حضور داشتند، ۲ بار هدف قرار گرفت. این افراد جنگ در جنوب لبنان را پوشش میدادند.
فرهت گفت که خبرنگاران پس از حرکت از شهر ابل السقی در شهر جنوبی مرجیون و درپی تهدیدهای ارتش رژیم صهیونیستی و گسترش حملههای آن، در این مجتمع در حسبیا مستقر شده بودند.
حسبیا در حدود ۶۰ کیلومتری شمال مرز با اراضی اشغالی واقع شده و تاکنون از بسیاری از حملهها دور بود.
اتحادیه سردبیران مطبوعات لبنان قتلعامی که ازسوی رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران در حسبیا انجام شد را بهشدت محکوم کرد.
این اتحادیه در بیانیهای گفت که این حمله به منزله جنایت جنگی بوده و از جامعه بینالمللی خواست تا علیه رژیم صهیونیستی بهدلیل حمله این رژیم به کارکنان رسانهای اقدام کنند.
- بیشتر بخوانید:
- جنگ یکساله علیه راویان جنایتهای صهیونیستی
- خبرنگاران زن فلسطینی؛ هدف کارزارهای ترور رژیم صهیونیستی
در همین حال، وزیر بهداشت لبنان اعلام کرد که از زمان آغاز حملههای رژیم صهیونیستی به لبنان ۱۱ خبرنگار شهید و ۸ خبرنگار مجروح شدند.
اشغالگران همچنین بهتازگی دفتر شبکه المیادین را در بیروت، پایتخت لبنان هدف قرار داده بود.
البته جنگ رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران و کارکنان رسانهای تنها محدود به لبنان نیست؛ این رژیم تاکنون دهها خبرنگار و اصحاب رسانه را نیز در طول بیش از یک سال جنگ غزه به شهادت رسانده است.
براساس آمارها، درپی حملههای رژیم صهیونیستی به نوار غزه دستکم ۱۷۷ خبرنگار و کارمند رسانه به شهادت رسیدهاند.
ایمن محمد رویشد، خبرنگار شبکه الاقصی تازهترین مورد از خبرنگاران به شهادت رسیده در نوار غزه است.
این درحالی است که رژیم صهیونیستی در ادامه کارزار خود علیه خبرنگاران همچنین ۶ خبرنگار شبکه الجزیره را به عضویت در گروههای مقاومت متهم کرده بود.
سرکوب آشکار و مداوم رسانهها از سوی رژیم صهیونیستی با هدف پنهان کردن اقدامهای جنایتکارانه در نوار غزه، کرانه باختری اشغالی و لبنان برخلاف قوانین بینالمللی و حقوق بشردوستانه است؛ رژیم صهیونیستی با هدف قرار دادن مستقیم خبرنگاران و اهالی رسانه، بازداشت و ارعاب آنها درصدد است که آنها از پوشش اخبار جنگ غزه و لبنان و همچنین جنایتهای جاری در کرانه باختری منصرف کند.
انتهای پیام/