کشتار امدادگران در رفح؛ الگوی نظاممند رژیم صهیونیستی در نابودی حق سلامت غزه

الگوی واکنش نهادی رژیم صهیونیستی در مواردی مانند کشتار امدادگران در رفح بهخوبی تمرین شده است.
ابتدا ادعای رسمی مطرح شد که نظامیان صهیونیست تنها به این دلیل شلیک کردند که کاروان امدادگران بهطور «مشکوک» به آنها نزدیک شد، در تاریکی و بدون چراغهای جلو یا آژیرهای هشدار اضطراری.
رژیم صهیونیستی ادعا کرد که حرکت کاروان با ارتش این رژیم هماهنگ نشده بود، زیرا اپراتورهای راه دور درباره نزدیک شدن آن هشدار داده بودند.
به ادعای رژیم صهیونیستی، نظامیان صهیونیست پیش از این به خودرویی که حامل اعضای حماس بود، شلیک کرده بودند و هنگامی که آمبولانسها به آن خودرو نزدیک شدند، نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی تصور کردند که آنها در حال تهدید هستند.
این ادعاها در حالی مطرح میشود که هیچ مدرکی درباره مسلح بودن امدادگران وجود نداشت و در هنگام خروج از خودروها، تیراندازی صورت گرفت.
پس از آنکه ویدیو مربوط به این صحنه افشا شد، ارتش رژیم صهیونیستی مجبور شد اعتراف کند که در ارزیابی اولیه اشتباه کرده است که چراغهای کاروان آمبولانس خاموش شده است و روایت ناقص نظامیان خود را مقصر دانست.
- بیشتر بخوانید:
- کشتار پزشکان غزه؛ نمونهای از تاریخ رژیم صهیونیستی در تحریف قتلعام غیرنظامیان
- سکانس پایانی زندگی امدادگران در رفح
همچنین علائم واضحی بر روی وسایل نقلیه مشهود بود و امدادگران یونیفرمهای مخصوص به تن داشتند.
پس از تیراندازی، پیکر ۱۵ فلسطینی در یک گور جمعی کمعمق دفن شد؛ دستهای برخی از امدادگران بسته شده و از فاصله نزدیک مورد اصابت گلوله قرار گرفتهاند که نشان دهنده تمایل بسیار قطعی ارتش رژیم صهیونیستی برای کشتار این افراد است.
از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، تعداد قربانیان در میان کارکنان بهداشتی در نوار غزه بسیار ناگوار بوده و دستکم هزار و ۶۰ پزشک، پرستار و کارمند پشتیبانی پزشکی از طرف رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدهاند.
مراکز بهداشتی و درمانی در اثر صدها حمله رژیم صهیونیستی ویران شده است؛ بهروز رسانی سازمان بهداشت جهانی در ماه فوریه نشان داد که تنها ۵۰ درصد از بیمارستانها تا حدی کار میکنند، مراکز مراقبتهای بهداشتی اولیه ۴۱ درصد کارکرد دارند و کارکنان پزشکی نیز هدف آزار و اذیت، بازداشت خودسرانه و بدرفتاری قرار گرفتهاند.
گزارش سازمان جهانی بهداشت ۳۸۴ مورد بازداشت غیرقانونی را از ۷ اکتبر شناسایی کرد که ۳۳۹ مورد از نوار غزه و ۴۵ مورد از کرانه باختری بودند.
فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر در سرزمینهای فلسطینی گفت: این بخشی از الگوی اسرائیل برای بمباران مستمر، تخریب و نابودی کامل حق سلامت در غزه است.
انتهای پیام/