کمیسر کل آنروا: شمال غزه یک جهنم بی‌انتها است؛ عبور از شمار زیادی از خطوط قرمز در غزه

13:03 - 23 مهر 1403
کد خبر: ۴۷۹۸۳۹۸
دسته بندی: حقوق بشر ، عمومی
کمیسر کل آنروا: شمال غزه یک جهنم بی‌انتها است؛ عبور از شمار زیادی از خطوط قرمز در غزه
آنروا به‌عنوان آژانس امدادی سازمان ملل در غزه، طی یک سال گذشته با دشواری‌های فراوانی در مسیر انجام وظیفه خود مواجه بوده و همین امر بر وخامت شرایط انسانی در این باریکه افزوده است.

خبرگزاری میزان – فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آنروا، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی شمال غزه را یک جهنم بی‌انتها توصیف کرد.

وی گفت: وضعیت در شمال غزه یک جهنم بی‌پایان است، زیرا ۴۰۰ هزار فلسطینی همچنان در منطقه گرفتار شده‌اند و در بحبوحه عملیات نظامی اسرائیل هیچ مکان امنی برای فرار ندارند.

این مقام سازمان ملل در واکنش به حمله شب گذشته رژیم صهیونیستی به چادر‌های آوارگان در نزدیکی بیمارستان شهدای الاقصی، از این جنایت با عنوان «یک شب وحشتناک دیگر در نوار غزه» یاد کرد.

لازارینی نوشت که موشک‌های رژیم صهیونیستی به حیاط بیمارستان برخورد کرد و چادر‌هایی که آوارگان در آن خوابیده بودند، سوخت؛ پیش از این نیز، یک مدرسه آنروا که در النصیرات به خانواده‌های فلسطینی پناه داده بود، مورد حمله قرار گرفت و بر اثر آن ۲۰ نفر جان باختند؛ همان مدرسه قرار بود امروز به‌عنوان محل واکسیناسیون فلج اطفال مورد استفاده قرار گیرد.

کمیسر کل آنروا همچنین از لغو کارزار واکسیناسیون به دلیل آسیب شدید مدرسه یادشده خبر داده و تاکید کرد: چنین ناهنجاری‌هایی نباید به یک هنجار جدید تبدیل شوند و انسانیت باید پیروز شود.

آنروا نیز با انتشار پیامی اعلام کرد: برای کودکان غزه فراتر از وقفه در تحصیل در مدرسه، تروما‌هایی وجود دارد که ما آن‌ها را زخم‌های نامرئی می‌نامیم؛ زخم‌های روانی وجود دارند که بهبودشان سال‌ها طول می‌کشد.

این آژانس سازمان ملل تاکید کرد بسیار حیاتی است که این جنگ به خاطر کودکان به پایان برسد.

لازارینی در جدیدترین موضع‌گیری خود درباره وضعیت شمال غزه نوشت: ۲ هفته طولانی حمله هوایی و زمینی شدید نیرو‌های اسرائیلی انجام شد؛ گزارش شده است که صد‌ها فلسطینی از جمله کودکان کشته شده‌اند؛ بیش از ۴۰۰ هزار نفر همچنان در این منطقه محبوس هستند؛ نظام سلامت تماما سقوط کرده است؛ به دلیل قطع ارتباط از راه دور نمی‌توانیم به تیم‌های خود دسترسی پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه سازمان ملل از ۳۰ سپتامبر اجازه ارائه هیچ‌گونه کمکی از جمله غذا را نداشته است، گفت: از آن زمان ۲ گذرگاه به سمت شمال غزه بسته شده است؛ اردوگاه جبالیا بیشترین ضربه را خورده است، حدود ۵۰ هزار نفر مجبور به ترک خانه‌های خود شدند؛ ارائه خدمات اولیه، از جمله مرکز بهداشت آنروا ما قطع شده یا مجبور به توقف شده است، در حالی که تنها ۲ چاه آب فعال هستند؛ چنین حملاتی، خرابکاری زیرساخت‌های غیرنظامی و انکار عمدی کمک‌های حیاتی همچنان به‌عنوان تاکتیکی توسط مقامات اسرائیلی برای وادار کردن مردم به فرار استفاده می‌شود.

لازارینی همچنین نوشت: غیرنظامیان چاره‌ای جز ترک خانه‌ها یا تحمل گرسنگی ندارند؛ حقوق بین‌الملل بشردوستانه روشن است: مردم را نمی‌توان با زور آواره کرد، غیرنظامیان باید همیشه محافظت شوند؛ ضمن اینکه در صورتی که بخواهند بمانند باید به نیاز‌های اولیه دسترسی داشته باشند؛ در غزه، خطوط قرمز زیادی رد شده است؛ آنچه ممکن است جنایت جنگی باشد هنوز قابل پیشگیری است؛ آتش‌بس باید اکنون برقرار شود؛ برای نشان دادن شجاعت و انسانیت دیر نیست.

رژیم صهیونیستی و آمریکا به‌عنوان شریک اصلی این رژیم در جنایت علیه غزه، در یک سال گذشته برای توقف فعالیت این آژانس کارشکنی‌های زیادی را انجام دادند.

انتهای پیام/


برچسب ها: آنروا جنگ غزه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *