دولت آمریکا بازداشت کودکان در مرز‌ها را متوقف کند/تاکید بر تحقیقات جامع و مستقل درباره مرگ دختر ۷ ساله گواتمالایی

17:19 - 03 دی 1397
کد خبر: ۴۷۸۸۹۱
گزارشگر ویژه حقوق مهاجران سازمان ملل از واشنگتن درخواست کرده تا تحقیقات کامل و مستقلی درباره مرگ دختر ۷ ساله گواتمالایی که اخیرا از سوی نیرو‌های مرزی آمریکا بازداشت شده بود صورت بگیرد.

دولت آمریکا بازداشت کودکان در مرز‌ها را متوقف کند/تحقیقات جامع و مستقل درباره مرگ دختر ۷ ساله گواتمالایی باید انجام شودبه گزارش گروه بین‌الملل ، گزارشگر ویژه حقوق مهاجران سازمان ملل از آمریکا درخواست کرده تا تحقیقات کامل و مستقلی درباره مرگ دختر ۷ ساله گواتمالایی که اخیرا از سوی نیرو‌های مرزی آمریکا بازداشت شده بود صورت بگیرد و دولت آمریکا بازداشت کودکان مهاجر را متوقف کند.

«فیلیپ گونزالس مورالس» می‎گوید که خانواده این دختر ۷ ساله گواتمالایی باید به روند بررسی پرونده دختر خود به زبان خودشان دسترسی داشته باشند.

وی با انتشار بیانیه‌ای گفت: باید احترام و التیام برای خانواده این دختر فراهم شود و اگر مسئولی در این زمینه مقصر شناخته شد باید پاسخگو باشد.

مورالس از دولت آمریکا درخواست کرده تا به بازداشت کودکان در مرز‌ها پایان بدهد.

اخیرا یک کودک ۷ ساله گواتمالایی در مرکز نگه‎داری مهاجران غیرقانونی در مرز‌های آمریکا پس از گذشت تنها چند ساعت جان باخت و اکنون با وجود ادعای مقامات آمریکایی، جدیدترین یافته‌ها حاکی از آن است که این کودک در لحظه بازداشت در سلامت کامل بوده است.

این در حالی است که پیش از این نیز اداره گمرگ و حفاظت از مرز‌های آمریکا اعلام کرد که این کودک به همراه پدر و مادرش و ده‎ها تن دیگر از مهاجران غیرقانونی از طریق مرز‌های مکزیک وارد آمریکا شده و بر اثر صدمه دیدن و تشنگی جان باخته است.

ژاکلین آمئی روزمری کال ماکین تنها مهاجری نیست که با این سرنوشت در مرز‌های آمریکا مواجه می‌شود بر اساس اطلاعات به دست آمده از سوی شبکه خبری ای‌بی‌سی ۲۸۱ نفر در سال مالی ۲۰۱۸ در مرز‌های آمریکا و مکزیک جان خود را از دست داده‌اند.

مرگ این کودک ۷ ساله گواتمالایی انتقادات گسترده‌ای علیه سیاست‌های ضد مهاجرتی ترامپ از سوی دموکرات‌ها و گروه‌های مدافع حقوق مهاجران را در پی داشته است.

طی ماه‌های اخیر و پس از دستور ترامپ مبنی بر لغو اعطای پناهندگی به مهاجران مکزیکی، پلیس مرزی این کشور ضمن بستن گذرگاه «تیجوانا» که هزاران مهاجر در آن منتظر دریافت پناهندگی هستند رفتار‌های خشونت‌باری با مهاجران شامل بازداشت و استفاده از گاز اشک‌آور داشته است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *